Eski ve yeni burnum...değişim...

Canımm ilk iki haftada da böyle incemiydi burnun yoksa şişmiydi :) benimm 3 ay oldu hala şiişş var ucunda çok merak ediyorum ne zaman geçer die . seninki çok çok güzel olmuşş :) Maşallah diyelim nazar deymesin ^_^

Coooook tsk ederim canim benim... benim de başta şişdi de. ucu da hafif top gibiyddi çabuk indi ama :)

ashly_ bende ankaradayım esabil ekerle tanısmıstık ama burun estetiği ozamanlar düşünmüyordum.şimdi düşünyorum ve olan birilerinin söyleyeceklerine ihtiyacım var.özel istedim ama fiyatlar tavan esabil eker içinde fazla yorum yok.foto baktım ama göremedim sizde.özelden iletişim kuramazmıyız acaba

Devlette ameliyat olup böyle güzel bir burnu olan görmedim, cidden çok güzel olmuş, harika. Bir an ankaraya mı gelsem dedim ameliyat olmaya?

Cnm ben onuncu ayin sonuna dogru ameliyat oldum ve sonuç BU :)
mrhba oncelıkle burnunu cok begendım
bu ılk amelıyatınmı?
bnde esabıl beye amelıyet olucamda fakat ıkıncı amelıyatım olck aslında burnumda bı sorun yok et var onu aldırırken sıkayetcı oldugun bı yer varsa yapabılırım dedı
bana ozelden ulasrsan cok sevıncem

Burnun önden basıl duruyor onuda paylaşırmısın lütfen...genelde bütün cerrahlar yaptıklRı burunları yndan çekiyorlar ben bide önden hörmek istiyorum.esabil beyde burnumun dibinde duruyor şuan gitmem için bişeyler görmem lazm...burun sonucta bu yuzumuzn tam ortasında.riske de atılmıyor..benm burnm da senn gibi ucu inik degl düzgn duruyo önden iyiyim ama yandan egik sdce törpüleme yapablr mi yada bi beren saat burnu gibi bi burun ? Hiç şahit oldun mu esBil beyin yaptıkları arasnda

Herkeas fiyat sormus ancak fiyat hakkinda bilgi goremedim birde esabil bey hangi hastanede gorev yapiyor

Sincan da bi devlet hastanesi ama tam bilmiyorum.fiyatlarda 1800 civarıydı

Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
öncesi ve sonrası.... Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.......

esabil bey'e olmuşsunuz siz de sanırım :))bende düşünüyorum da...gidip geliyorum gerçi güzel olmuş burnunuz kavisli ve çok hoş... siz 2014'te olmuşsunuz ameliyat sanırım..biraz geç bi mesaj oldu ama memnun musunuz?burnunuzun son halini atar mısınız?önden de resim atarsanız çok sevinirim...

Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
öncesi ve sonrası.... Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.......
Merhaba ben esabil eker e bu subatta estetik olacagim ve istedigim burun olarak sizin burnunuzun fotografini goturdum.gercekten cok begendim burnunuzu.yalniz benim orta kalinlikta derili oldugumu soyledi.siz ince deriliymissiniz.rica etsem burnunuzun onden de fotografinizi atabilir misiniz?size ozel mesaj atamadim malesef.cok onemli benim icin lutfen yardimci olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…