Canımm ilk iki haftada da böyle incemiydi burnun yoksa şişmiydi :) benimm 3 ay oldu hala şiişş var ucunda çok merak ediyorum ne zaman geçer die . seninki çok çok güzel olmuşş :) Maşallah diyelim nazar deymesin ^_^
Canım burdan mesaj hakkım yok önden de görmek istedim burnunu hani eğer mailde atabilirsen sevinirim
Aaa tabiki yapiyorlar canım tavsiye ederim yani önemli olan doğru doktoru bulmak gerçi bu özeller için de geçerli :))
canım cok guzel olmus kaç gün sonrasında bu görüntüye ulastınEki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
öncesi ve sonrası.... Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.......
süper olmuş...Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
Devlette ameliyat olup böyle güzel bir burnu olan görmedim, cidden çok güzel olmuş, harika. Bir an ankaraya mı gelsem dedim ameliyat olmaya?çok teşekkürler ya :))
Hiçbir sağlık sorunum yoktu gayet iyiydi de o konuda görüntü itibariyle çok rahatsiz oluyordum...
Doktorum süper biri ya devletde olmama rağmen özelde olmuş gibi hiss ettirdi vala Ankara estabil Eker beye ameliyat oldum...
mrhba oncelıkle burnunu cok begendımCnm ben onuncu ayin sonuna dogru ameliyat oldumve sonuç BU :)
Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
Merhaba ben esabil eker e bu subatta estetik olacagim ve istedigim burun olarak sizin burnunuzun fotografini goturdum.gercekten cok begendim burnunuzu.yalniz benim orta kalinlikta derili oldugumu soyledi.siz ince deriliymissiniz.rica etsem burnunuzun onden de fotografinizi atabilir misiniz?size ozel mesaj atamadim malesef.cok onemli benim icin lutfen yardimci olun.Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
Canim yandan cok guzel olmus önden tam karsidan nasil önemli benim icin ön denVar tabiki atabilirim de şu an telefondan giryorum malesef. Leptop elime gecerse atarim cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?