Eski ve yeni?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba,

Yargılanmadan sadece içinde bulunduğum durumu anlatmak ve fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1,5 yıllık süregelen bir ilişkim vardı. Adına ilişki denilirse. 2 kez ayrıldık sonra tekrar barıştık. En son 2 aylık aranın ardından 2 hafta önce görüşmeye başladık. Görüşmek denilirse buna da. Adı yok aramızdakinin, sadece iki günde bir konuşuyoruz. Bir rutin yok, sorumluluk yok. O böyle istedi buna evrildik resmen. Bu ilişkide tam manasıyla hiç sevilmedim, hoşlanıldım belki ama sevgi bu değildi. Derdime derman olmaz, halim hatrım onun için pek önemli değildir canı isterse sorar. Ben hep verici oldum açık açık kırmaz beni ama hareketleri tavırları umursamazlıgı hep kırdı beni. Beni bu ilişkide tutan neydi bilmiyorum. Ama şu an biliyorum ki sonu yok bunun.

Her neyse geçen hafta birinden görüşme teklifi almıştım. Bu bahsettiğim tam anlamıyla ilişki olmadığı için bilinmiyor da çevrem beni yalnız sanıyordu.

Görüştüğüm kişinin adı X olsun. Dün X akşam yazdı yine sevgisiz yine sadece takılmak amaçlı yazdığı çok belli. Cevap vermedim kestim. Gece boyu ağladım. Tek başıma kurtulamıyorum bu bataklıktan. Diğer görüşmek isteyen kişiye yazdım. Hala geçerli ise teklifinizi kabul ediyorum diye. Sabah yazdı o da. Gün içinde sohbet ettik epey. Onunla olma fikri güzel geliyor. Yeni bir sayfa gibi. Dua ediyorum güzel olsun. Çok seviyeli, düzgün bir insan gibi.

Akşam X yazdı cevap vermedim. İçimdeki herşeyi kusmak istiyorum,ama bir yandan da onu başkasıyla görüşeceğim demeye bile layık bulmuyorum içten içe çok kızgınım ona.

En iyisi hiç cevap vermemek değil mi? Zaten aramızda bir bağ da yok.

Bir açıklama yapmak zorunda değilsiniz kimseye.Kendisiyle bundan sonra görüşmek istemediğinizi yapamadığınızı söyleyin uzun uzun ben başkasıyla görüşüyorum diye açıklama yapmaya ne gerek var madem sizi bu kadar umursamıyorsa sizde ciddiye almayın.

Birine yazmayip digerine yaziyorsunuz c sikki hicbirine yazmasaniz biraz kafa dinleseniz nasil olur?

X kişisini yarabandı olarak kullanacaksanız yapmayın, konuşmayın.
Sizi mutlu etmeyen kişilerle de (eski sevgili) görüşmeyi kesmişken tam kesin bence. X kişisi için değil kendiniz için.

Birine yazmayip digerine yaziyorsunuz c sikki hicbirine yazmasaniz biraz kafa dinleseniz nasil olur?
Güzel olur

Önceki ayrılıklarda yaptım bunu ama hep yeniliyorum ona zaaf gibi kurtulamıyorum tek başına

İçimin ısındığı en azından ısınabileceğini hissettiğim biriyle karsılasmısken denemek istiyorum

X kişisini yarabandı olarak kullanacaksanız yapmayın, konuşmayın.
Sizi mutlu etmeyen kişilerle de (eski sevgili) görüşmeyi kesmişken tam kesin bence. X kişisi için değil kendiniz için.
Sevmek ve sevilmek ihtimali de var.. ve ben artık gerçekten mutlu olmak istiyorum denedim çok yalnız kaldım ama saplanıp kalıyorum çünkü tamamen bırakmıyor hep bir yerden kendini hatırlatıyor bu döngü böyle sürüp gidiyor

Yoruldum

Boşver şu eskisini ya
Git yenisiyle görüş, kafan dağılır
En kötü arkadaş falan olursunuz belki
İlle yenisiyle ilişkin olmak zorunda değil.
Hani dışarı çıkıp bi' başka erkekler olduğunu görmek için fırsat o sana

Boşver şu eskisini ya
Git yenisiyle görüş, kafan dağılır
En kötü arkadaş falan olursunuz belki
İlle yenisiyle ilişkin olmak zorunda değil.
Hani dışarı çıkıp bi' başka erkekler olduğunu görmek için fırsat o sana
Karşıma çıkan kimseye şans vermedim ama görüyorum ki olmuyor saplanıp kaldım

Bu kişiye dair güzel hislerim var. Allahım yanıltmasın inşallah

İyi yapmissin hep erkekler mi yapacak bence ilgisiz bi ilişki istemiyorum zaten bizim iliskimiz bile yok de dahada cvp yazma söylemek zorunda degilsin

Güzel olur

Önceki ayrılıklarda yaptım bunu ama hep yeniliyorum ona zaaf gibi kurtulamıyorum tek başına

İçimin ısındığı en azından ısınabileceğini hissettiğim biriyle karsılasmısken denemek istiyorum

Iciniz isindi ise elbette deneyin. Umarim her sey gonlunuzce olur.

Canim kesinlikle icine siniyorsa gorus, çivi çiviyi söker. Hep biz mi birilerine yara bandi olacagiz. İyi ediyorsun, o ahmaka da ister soyle ister söyleme baskasiyla gorusecegini, ben olsam soylerdim.

Canim kesinlikle icine siniyorsa gorus, çivi çiviyi söker. Hep biz mi birilerine yara bandi olacagiz. İyi ediyorsun, o ahmaka da ister soyle ister söyleme baskasiyla gorusecegini, ben olsam soylerdim.
Söylersem ona misilleme yaptığımı düşünür halbuki ben kendim için mutluluğum için görüşeceğim

Başka bir ilişkiye başlayacağınızı bilmesine gerek yok ama,onunla bir daha görüşmek istemediğinizi bilmeye hakkı var. Tamamen çıkarın hayatınızdan.Aklına estikçe dolanıp gelmesin.

Merhaba,

Yargılanmadan sadece içinde bulunduğum durumu anlatmak ve fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1,5 yıllık süregelen bir ilişkim vardı. Adına ilişki denilirse. 2 kez ayrıldık sonra tekrar barıştık. En son 2 aylık aranın ardından 2 hafta önce görüşmeye başladık. Görüşmek denilirse buna da. Adı yok aramızdakinin, sadece iki günde bir konuşuyoruz. Bir rutin yok, sorumluluk yok. O böyle istedi buna evrildik resmen. Bu ilişkide tam manasıyla hiç sevilmedim, hoşlanıldım belki ama sevgi bu değildi. Derdime derman olmaz, halim hatrım onun için pek önemli değildir canı isterse sorar. Ben hep verici oldum açık açık kırmaz beni ama hareketleri tavırları umursamazlıgı hep kırdı beni. Beni bu ilişkide tutan neydi bilmiyorum. Ama şu an biliyorum ki sonu yok bunun.

Her neyse geçen hafta birinden görüşme teklifi almıştım. Bu bahsettiğim tam anlamıyla ilişki olmadığı için bilinmiyor da çevrem beni yalnız sanıyordu.

Görüştüğüm kişinin adı X olsun. Dün X akşam yazdı yine sevgisiz yine sadece takılmak amaçlı yazdığı çok belli. Cevap vermedim kestim. Gece boyu ağladım. Tek başıma kurtulamıyorum bu bataklıktan. Diğer görüşmek isteyen kişiye yazdım. Hala geçerli ise teklifinizi kabul ediyorum diye. Sabah yazdı o da. Gün içinde sohbet ettik epey. Onunla olma fikri güzel geliyor. Yeni bir sayfa gibi. Dua ediyorum güzel olsun. Çok seviyeli, düzgün bir insan gibi.

Akşam X yazdı cevap vermedim. İçimdeki herşeyi kusmak istiyorum,ama bir yandan da onu başkasıyla görüşeceğim demeye bile layık bulmuyorum içten içe çok kızgınım ona.

En iyisi hiç cevap vermemek değil mi? Zaten aramızda bir bağ da yok.
Sonu olmayan birşey için neden zamanını harcıyorsun? Bitir gitsin. Ona muhtaç değilsin

Başka bir ilişkiye başlayacağınızı bilmesine gerek yok ama,onunla bir daha görüşmek istemediğinizi bilmeye hakkı var. Tamamen çıkarın hayatınızdan.Aklına estikçe dolanıp gelmesin.
Evet tekrar birşey yazarsa kısaca görüşmek istemediğimi söyleyeceğim.

Size tavsiyem, kendinizi yanlız hissetmenize sebep olan, size değer vermeyen ve ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durmanız. Diğer kişiyle görüşmeden önce de kafanızı biraz dinleseniz daha iyi olur sanırım. O kişi doğru kişi bile olsa eski erkek arkadaşınız size aralıklarla aramaya devam ettikçe sağlıklı bir karar vermeniz zor. Kesin bir dille görüşmek istemediğinizi söyleyin ve gerçekten görüşmeyin. Biraz zaman verin kendinize.

Back
X