Eski ve yeni?

Yeni görüştüğünüz kişiden bahsetmeyin ama onunla artık görüşmek istemediğinizi belirtin bence.

Merhaba,

Yargılanmadan sadece içinde bulunduğum durumu anlatmak ve fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 1,5 yıllık süregelen bir ilişkim vardı. Adına ilişki denilirse. 2 kez ayrıldık sonra tekrar barıştık. En son 2 aylık aranın ardından 2 hafta önce görüşmeye başladık. Görüşmek denilirse buna da. Adı yok aramızdakinin, sadece iki günde bir konuşuyoruz. Bir rutin yok, sorumluluk yok. O böyle istedi buna evrildik resmen. Bu ilişkide tam manasıyla hiç sevilmedim, hoşlanıldım belki ama sevgi bu değildi. Derdime derman olmaz, halim hatrım onun için pek önemli değildir canı isterse sorar. Ben hep verici oldum açık açık kırmaz beni ama hareketleri tavırları umursamazlıgı hep kırdı beni. Beni bu ilişkide tutan neydi bilmiyorum. Ama şu an biliyorum ki sonu yok bunun.

Her neyse geçen hafta birinden görüşme teklifi almıştım. Bu bahsettiğim tam anlamıyla ilişki olmadığı için bilinmiyor da çevrem beni yalnız sanıyordu.

Görüştüğüm kişinin adı X olsun. Dün X akşam yazdı yine sevgisiz yine sadece takılmak amaçlı yazdığı çok belli. Cevap vermedim kestim. Gece boyu ağladım. Tek başıma kurtulamıyorum bu bataklıktan. Diğer görüşmek isteyen kişiye yazdım. Hala geçerli ise teklifinizi kabul ediyorum diye. Sabah yazdı o da. Gün içinde sohbet ettik epey. Onunla olma fikri güzel geliyor. Yeni bir sayfa gibi. Dua ediyorum güzel olsun. Çok seviyeli, düzgün bir insan gibi.

Akşam X yazdı cevap vermedim. İçimdeki herşeyi kusmak istiyorum,ama bir yandan da onu başkasıyla görüşeceğim demeye bile layık bulmuyorum içten içe çok kızgınım ona.

En iyisi hiç cevap vermemek değil mi? Zaten aramızda bir bağ da yok.

ben olsam öyle kırk yılda bir yazmalarına cevap verirdim.
ama sevgili edasıyla değil aynı onun tavrıyla konuşurdum.
bu yeni çocukla da anlaşıp sevgili olduktan sonra bir gün pat diye ya böyle yazışıyoruz ama sevgilim rahatsız oluyor bu durumdan ben benim için birşey ifade etmediğini kendisine söyledim defalarca ama doğru bulmuyor görüşmemizi bundan sonra yazmazsan sevinirim. sevgilimi kaybetmek istemiyorum senin yüzünden deyip iletişimi keserdim. mal gibi kalsın.

Kesinlikle diğeriyle iletişimini kopar. Kendimden çok ödün verdiğim bir ilişkim vardı en sonunda başkasını bulunca o beni şutladı. Eğer yeni kişiye karşı içinde sıcaklık varsa yenisiyle dene derim. Hemen sevgili olmana gerek yok flört ederken de kafanı dinleyebilirsin.

Back
X