eski zamanlarin ilginc seks aletleri,bi cogu gunumuzdede kullanilmakta

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendi adına konuş şekerim :roflol: bizimde kendimize göre fentezilerimiz vardır elbet :jeyyar: :roflol:
ay bu saatte geyik yapasım tuttu gene :icecream:

İnsan istedimi evin içindeki heryer yatak oluyor demi:utangac:kaydirigubbakcemile3

İnsan istedimi evin içindeki heryer yatak oluyor demi:utangac:kaydirigubbakcemile3

sus suuus açık etme :utangac: tabi biraz yaratıcı olmak lazım ama bu aletler yaratıcılığın üstüne çıkmış korkarım ben :1shok: :roflol:

ayyyy bu aletleri gercekten kullananlarda varmi acaba yani insan korkar ya.............

sus suuus açık etme :utangac: tabi biraz yaratıcı olmak lazım ama bu aletler yaratıcılığın üstüne çıkmış korkarım ben :1shok: :roflol:

kendi adına konuş şekerim :roflol: bizimde kendimize göre fentezilerimiz vardır elbet :jeyyar: :roflol:
ay bu saatte geyik yapasım tuttu gene :

fantazinizi yiyim ben sizinşakkıdıkorler sahirlar birbirini agirlar olmusunuz bacim,bana karsi cephe almayin vallaha zararli cikarsiniz:mymeka:

özeliklede kemerler bekaret kemeri gibi ısırır valla adamı

eskiden neden bukadar çocuk doğuruyorlarmış şimdi anladımmm:CüvCüv:

:uhm::uhm::uhm:bende birşey anlamadım yaaaa neki bunlar:1shok::uhm::uhm:

pek anlamadım ama çok korktum

sapık her dönem sapık

kızlar bunlar seks aleti değilki eski çağda kadınlara işkence aleti ben bunu googleden araştırma yaparken görmüştüm daha neler var neler insanın kanı donuyor beeee

adamlar sekse değil savaşa hazırlanıyormuş sanki waay beee...:)

eliscim bir daha +18 e konu açtığında bana haber ver emi:mymeka:

senin yüzünden bu kadar önemli bir konuya geç vakıf oldum:mymeka:

seri katillerin biyografilerini nasıl işkenceler yaptıklarını okumuştum ve gördüklerime hiç şaşırmadımşakkıdı

zaten "+18 den sorumlu bakan" olarak kimse benden şaşurmamu beklemesün:delphin:

bu aletleri kullanan kişilerin uyguladıkları kadıncağızları sonunda sağ bıraktıklarına inanmıyorum...zaten onlar bıraksalar bile kadınlar yaşadıkları kan donduran işkencelerden sonra yaşayan ölülere dönerlerdi.

bunlarmı sexs aletlerı resmen ıskence aletlerıne benzıyorlar

eliscim bir daha +18 e konu açtığında bana haber ver emi:mymeka:

senin yüzünden bu kadar önemli bir konuya geç vakıf oldum:mymeka:

seri katillerin biyografilerini nasıl işkenceler yaptıklarını okumuştum ve gördüklerime hiç şaşırmadımşakkıdı

zaten "+18 den sorumlu bakan" olarak kimse benden şaşurmamu beklemesün:delphin:

bu aletleri kullanan kişilerin uyguladıkları kadıncağızları sonunda sağ bıraktıklarına inanmıyorum...zaten onlar bıraksalar bile kadınlar yaşadıkları kan donduran işkencelerden sonra yaşayan ölülere dönerlerdi.

ohhhhhhh icimin yaglari eridi...............kiskananlaaaaaaar catlasin,kiskananlar catlasin:sm_cool::sm_cool:

hadi canim arkama gecşakkıdı

elisssssssssssssssss kızzzzzzzz madem paylastın bunları resimleri eklerken şu şu ise yarar yaz be yaaaaa:(((

bu arada sardunya zakkuma ne oldu gettimi yoksa...=?

Back
X