Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

diğer konusundada çağla şikel gibi vücudu varmış.
sizce güzel mi diye soruyor bide

benim merak ettiğim şey şu en azından okulda gözümün önünde kimseyle bi şey yaşamayacaktı demişsiniz
karşı taraf zaten sizi elde ettikten sonra bırakacağını belli etmiş
o yüzden bana konu pek mantıklı gelmedi

siz beraber olurken tüm okul yanınızdaydı heralde
sizi dışladıklarına göre:26:

Bekaretin neden onemsizdi onu anlamadim? Bu sevgilinle evlenecegjni dusundugunden mi yaptin? Nesi onemsiz geldi onu anlamaya calisiyorum cunku yazdiklarinizdan bekaretinizi ona kaybetmenin sizin icin ozel bi durum oldugunu cikardim.

Kisinin hazir olmasina ve karsindaki insana gore degisir bu konudaki gorusler.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bir erkeğe bekaretini değil ruhunu verirsin öncelikle.. Bir haysiyetsizin sana yaptığı ,Bir zarın parcalanmasından daha derin yara acar ruhuna..
Ruhlarınızı kalbinizi kıymet bilene verin..

Konuya verilen cevapları okudukça çok ama çok şaşırdım.Bekaret önemsizmiş gibi yorum yapanlar ne kadar acı bir durumdur bu.
Her kadın özeldir ve her kadın bir mektup gibidir.Sevmekle sevişmek arasında dağlar kadar fark var bayanlar!
Neye inanıp güveniyorsunuz da aşk diye adlandırıyorsunuz bu olayları anlayabilmiş değilim.Şunu bilin ki hiçbir erkek sizin düşündüğünüz kadar geniş düşünmüyor çok yakın bir arkadaşım bir sürü kadınla beraber olmasına rağmen kendisine gül değil de gonca arıyor.Hem anlam veremiyorum birlikte olduk ayrıldık biri gider diğeri gelir.Kusura bakmayın ama sizin bedeninizi geçtim ruhunuz elden ele mi geçecek?
Evet şu bir gerçek kesinlikle siz bir erkeğe bekaretinizi veriyorsanız o erkeğe en kıymetli hazinenizi vermiş paylaşmış olursunuz.Tabi bazıları için ne kadar önemliyse!
Ve ne yazık ki Ben yapmadım oğlum yapsın diyen babalar , ben yaşamadım kızım yaşasın diyen anneler yüzünden ahlaktan yoksun bir nesil olarak yetiştik.
Kardeşim sen pişmanlığınla dua et özellikle bu gece ve Rabbim den yepyeni tertemiz bir hayat için dua et.Dilerim aynı hatayı bir başka erkekle tekrarlamazsın.

Bir günde birden fazla konu açmak moda oldu bugün

Oncelikle hayatın sonu degil bunu kabullen
Sonucta zamani geri alamazsin.ah ah tüh tüh demekle eline birsey geçmez. Görmezden geliceksin .Bazi erkekler icin bekaret önemsiz birsey.o yüzden senin yasadikllarini anlamasini bekleme.Zaten bu degerlere onem veren biri olsa senden nikahsiz birliktelik talep etmezdi.bu tur erkekler icin hayat cinsellikten eglenceden ibaret iste.keske seni gerçekten seven nikahina alan sana deger veren birinle paylassaydin ozelini ama olan olmus hayatina bak bence..

Ülkede bir takım insanlar son model arabalarıyla gezip, bir çaya 20 lira verirken, bir takım kalan insanların ve çocukların açlıktan öldüğü şu zamanlarda sevişmek gene "ahlaksız olmaya" bağlanmış. Katiller, tecavüzcüler sokaklarda fink atıyor ama 2'den fazla erkekle seviştiğim için ahlaksız benim. Allah benim belamı vermiş de haberim yokmuş yahu. Neden sevişmenin tabu olduğu ülkelerde daha çok tecavüz ve kadın cinayetleri var acaba? Neden sevişmenin doğal gözüktüğü ülkeler genelde daha ferah bir seviyedeler? Tabiiki Dünya'nın her yerinde insanlar ölüyor, tecavüze uğruyor AMA NEDEN bir ülkede sevişmek "ahlaksızlıksa" diğer ahlaksızlıklar daha normal karşılanıyor? Daha sık "diğer ahlaksızlıklar" baş gösteriyor?

BULDUM! Yoksa sevişmek zihni açıp insanı daha zeki mi yapıyor? el-o-el.

Yahu bırakın insanları "ahlaksız" diye yaftalamayı. İsteyen istediği ile sevişsin, isteyen istediği kişiyi "olduğu gibi" o ana kadar yaşadığı bütün "anıları, duyguları, hevesleri, sevgileri, düş kırıklıkları" her şeyiyle OLDUĞU GİBİ sevsin, kabullensin. Siz kabullenmeyi verin. Ama kendi düşüncelerinizi (gerçi kendi düşünceleriniz diyemeyeceğim zira malesef okuyarak ve araştırarak edinilmiş bilgilerden yola çıkılıp oluşturulmuş düşünceler yerine çevre tarafında zorla EMPOZE EDİLMİŞ fikirler olduğunun farkındayım.) kendi inanışlarınızı kendinze bırakın. Ha demiyorum ki, başlık açan bayana "Rabbine dön" diye akıl vermeyin. Verin. Ama burada fikrini belirtmiş insanlara hakaret etmeyin. Kendi hayatınıza devam edin. Ama mümkünse çocuk yapmayın plz.

Neyse ben başka bir şey demeyeceğim de, gene çok büyük tartışma çıkacak muhtemelen. Bir mısır patlatıp geleyim.

Üniversitede dışlanmayı da ilk kez duydum. Böyle olaylar genelde lisede olur çünkü.
Konuna gelince; 'bekaretimi verdim.' çirkin bir söz. 'İsteyerek birlikte olduk' diyebilirsin mesela.
Cinselliğe asla karşı değilim, ama erken yaşta yaşananlara karşıyım. İnsanları bilemezsin tabi ki, ama bazı şeyler de emin olmadan yaşanmamalı.
Kendini öyle kötü hissetmene de gerek yok, cinsellik sadece erkekler için değil kadınlar için de vardır.

Ben ahlaksız demem asla ama şurda yanlisin var cinselligin tabu olmadigi ulkelerde tecavüz orani cok daha fazla istatistiklere gore.googledan bak hangi ulkelerde tecavüz fazlaymis.

Hangi ülke ferah seviyesinde hanımefendi söylermisiniz? sizin o bahsettiğiniz ülkelerde de tecavüz var ama saklıyorlar gayrimeşru çocuklar ve maneviyatı sıfır derecesine inmiş insanlar kaynıyor.Soruyorum size madem bu kadar feraha ulaştırıyor bu cinsellik neden Amerika gibi özgür bir ülkede intihar oranları çok fazla.Allah zinayı yasaklamışmı? Evet yasaklamış eğer diyorsan ben Allah'tan daha iyi biliyorum (haşa) diye canın ne isterse onu yap ha bu arada evet çocuk yapmayın bence de ortalık sonra babasız evlatlarla dolmasın ama kürtaj olunda demem kürtaj bildiğiniz cinayetten farksızdır.Hadi buyur şimdi kadın karnında ki çocuğunun yaşam hakkına tecavüz edecek kendiside bu işle katil olacak sonra refaha ereceğiz yok yaaa

Giriş başka devamı başka. Çocukların açlıktan ölmesiyle emperyalizmi bağlayacaksın sandım ucu sevişmeye çıktı.
Kim kime karışmış ki bu ülkede herkes istediği yerde istediği oranda sevişiyor özgürce..
Gözümüzün önünde dahi…kimse de sevişene bir şey demiyor. Ama illa uç noktalara taşınacaksa konu buyurun taşıyın tabi.

Gelmiş geçmiş tüm Peygamberlerin ortak bir sözleri vardır

'Utanmadıktan sonra dilediğini yap '

Hakkatten de liseli gibi yazmissin. Universite fazla buyuk gelmis anlatimina. Dislanmak, birilerinin adinin kasara cikmasi filan. Yahu universitede kim kime dum duma. Ayrica senin yaptigini yapan dolu kiz var simdi universitelerde. Lise mi orasi, birinin adi ciksin, birileri dislansin.
Sen derslerine bak bence. Mezun olacakmissin olmamissin anladigim kadariyla.

bu forumda ne zaman bir konu açsam sinir krizi geçiriyorum çağla şikel konusu diyorlar arkadaşım sizene istediğim konuyu açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…