Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

senin bedenin hediye paketi degil yada bir ödül, keske önce bunu bir kavrasan, bu düsünceler sayesinde erkek ler sizlerden faydalaniyor....

Son düzenleme:
kafamda deli sorularrr

çağla şikel olduğu içinmi bekaretini kaybetmiş yoksa bekaretini kaybettiği içinmi kendini çağla şikel sanmış

OOOYYYYYYYYYYY OOOYYYYYY NE GÜLDÜM YA ......ADMİN ÜYELİĞİMİ SİL,MUNE PROFİLİMİ DEĞİŞTİR, KAZEN BEN Mİ GÜZELİM ÇAĞLA şikel mi?????

Pertev, röpteşambır'ımı getir der gibi dimi

onu unutmuşum.
Liseler kapandı buralar ergen doldu
Admin üyeliğimi kapa demiş yaa,acaba Facebook'tan nasıl çıkıyor?
Duvara:'Facebook'un admini üyeliğimi sil.' mi yazıyor?Mark da gelip siliyor mu?:44:

Allah'tan dileğim: Millan troll başlıklarına yorum yapmadan konular kapanmasın :97:

kız yapamıyorum valla,okuduklarıma gülmekten öldümm yaa..bı o yana gıdıyorum kikir kikir..bı bu yana..

sız en ıyılerını yapmışsınız,bana malzeme kalmamış

onu unutmuşum.
Liseler kapandı buralar ergen doldu
Admin üyeliğimi kapa demiş yaa,acaba Facebook'tan nasıl çıkıyor?
Duvara:'Facebook'un admini üyeliğimi sil.' mi yazıyor?Mark da gelip siliyor mu?:44:

ahahahhahahhahahahahahaha

Yil 2014 neden ulkemde hala bu konular konusuluyor anlamis degilim.
Aslinda yazilacak cok seyler varda sevmem polemige girmeyi...

Bu ifade bana bir sey hatirlatti. Foruma birisi pamuklu ic camasirlarinin resmini koymus. Bunlar da benim cicişlerim yazmiş. Biri de yorum yapmis:

Ciciş ne gı?

haa aha ha ha ya git allasen kafa bulma...

Bu ifade bana bir sey hatirlatti. Foruma birisi pamuklu ic camasirlarinin resmini koymus. Bunlar da benim cicişlerim yazmiş. Biri de yorum yapmis:

Ciciş ne gı?

Allahim gülmekten karnima ağrı girdi:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız yapamıyorum valla,okuduklarıma gülmekten öldümm yaa..bı o yana gıdıyorum kikir kikir..bı bu yana..

sız en ıyılerını yapmışsınız,bana malzeme kalmamış

ya aynen ölecem gülmekten...çocuklar yüzüme bakıyo anlamsız anlamsız,neye gülüyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…