Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

bu forumda ne zaman bir konu açsam sinir krizi geçiriyorum çağla şikel konusu diyorlar arkadaşım sizene istediğim konuyu açarım

Ama daha yeni üyesin daha önce farklı üyeliklerin mi vardı ki daha önce açtığın konular eleştirilmiş???

bu forumda ne zaman bir konu açsam sinir krizi geçiriyorum çağla şikel konusu diyorlar arkadaşım sizene istediğim konuyu açarım

Sukret ki yalanci demiyorlar.

Bence bosver artik olanlari. Gecmise yolculuk yapamazsin. Olan oldu sonucta, simdi kendine ceki duzen ver. Bitir okulunu once ve kendine guzel bir hayat kurmak icin cabala.

Son düzenleme:
Arkadaş canınız sıkılınca ya gidin yürüyüş yapın ya da yüksek sesli müzikle dans edin bu ne acemi konular :)

bu konu ya fake ya da kesin liselisin.

anlattığın şeylerin üniversitede olma olasılığı yok.

Trollun ergeni de bi başka oluyor

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

yetısemıyorum bı cagla sıkel konusuna gıdıp krıze gırıyorum,bı buraya geliyorum..

yorum yazamadan konular kapanacak ama esprım gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

yetısemıyorum bı cagla sıkel konusuna gıdıp krıze gırıyorum,bı buraya geliyorum..

yorum yazamadan konular kapanacak ama esprım gelmiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!

gelmiş gelmiş sen farketmemişsin

ayhh hahahaha buraya kısaca hemen bi espri patlat millan.
ben de çağla şıkel konusunu buliim hemen.
troll kardeş, sadece sen eğlenmiyorsun bu arada :)

yavrum o çağla şikel vücudunla nasıl bekaretini koruyabilirdin ki ?

O zamana kadar koruman bile bir mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…