- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
ergen ve mal olan sizsiniz admin sil üyeliğimi
Hiiii ne dediiii?ergen ve mal olan sizsiniz admin sil üyeliğimi
Hiiii ne dediiii?
Neymis yalan yanlis konular acip insanlari saf yerine koymayacakmissin, aglayarak yastiklari yumruklarsin sonra boyle...
Butun sayfalari okumadim ama ya liseli arkadas bize fazlasini satiyor ya da trollun teki gelmis aklinca egleniyor...o diil de o mesajı da gülerek yazdı gayet :) çok mu umrunda ona yazılanlar, uyduruk bir hikaye anlatıp eğleniyor. hesabının kapatılması da sorun değil sonuçta yenisini alır.
Butun sayfalari okumadim ama ya liseli arkadas bize fazlasini satiyor ya da trollun teki gelmis aklinca egleniyor...
Her iki durumda da sacmalik, bosu bosuna bir dolu tiye alindi burda
Ruhu troll olan genclerimiz de var unutmayalimtroll direkt ama beceriksiz. böyle açık açık fake olduğu belli olan konuların altına ciddi yorum yazanlarda suç bence.
bazı troll'ler profesyonel oluyor, güzel hikaye yazıyorlar ama bu belli yani anacım, bi okuyun...
troll direkt ama beceriksiz. böyle açık açık fake olduğu belli olan konuların altına ciddi yorum yazanlarda suç bence.
bazı troll'ler profesyonel oluyor, güzel hikaye yazıyorlar ama bu belli yani anacım, bi okuyun...
Saol kardeş forumca imana geldik.Konuya verilen cevapları okudukça çok ama çok şaşırdım.Bekaret önemsizmiş gibi yorum yapanlar ne kadar acı bir durumdur bu.
Her kadın özeldir ve her kadın bir mektup gibidir.Sevmekle sevişmek arasında dağlar kadar fark var bayanlar!
Neye inanıp güveniyorsunuz da aşk diye adlandırıyorsunuz bu olayları anlayabilmiş değilim.Şunu bilin ki hiçbir erkek sizin düşündüğünüz kadar geniş düşünmüyor çok yakın bir arkadaşım bir sürü kadınla beraber olmasına rağmen kendisine gül değil de gonca arıyor.Hem anlam veremiyorum birlikte olduk ayrıldık biri gider diğeri gelir.Kusura bakmayın ama sizin bedeninizi geçtim ruhunuz elden ele mi geçecek?
Evet şu bir gerçek kesinlikle siz bir erkeğe bekaretinizi veriyorsanız o erkeğe en kıymetli hazinenizi vermiş paylaşmış olursunuz.Tabi bazıları için ne kadar önemliyse!
Ve ne yazık ki Ben yapmadım oğlum yapsın diyen babalar , ben yaşamadım kızım yaşasın diyen anneler yüzünden ahlaktan yoksun bir nesil olarak yetiştik.
Kardeşim sen pişmanlığınla dua et özellikle bu gece ve Rabbim den yepyeni tertemiz bir hayat için dua et.Dilerim aynı hatayı bir başka erkekle tekrarlamazsın.
kız anam bu erkekmi ymiş yaaa
kız anam bu erkekmi ymiş yaaa
Ülkede bir takım insanlar son model arabalarıyla gezip, bir çaya 20 lira verirken, bir takım kalan insanların ve çocukların açlıktan öldüğü şu zamanlarda sevişmek gene "ahlaksız olmaya" bağlanmış. Katiller, tecavüzcüler sokaklarda fink atıyor ama 2'den fazla erkekle seviştiğim için ahlaksız benim. Allah benim belamı vermiş de haberim yokmuş yahu. Neden sevişmenin tabu olduğu ülkelerde daha çok tecavüz ve kadın cinayetleri var acaba? Neden sevişmenin doğal gözüktüğü ülkeler genelde daha ferah bir seviyedeler? Tabiiki Dünya'nın her yerinde insanlar ölüyor, tecavüze uğruyor AMA NEDEN bir ülkede sevişmek "ahlaksızlıksa" diğer ahlaksızlıklar daha normal karşılanıyor? Daha sık "diğer ahlaksızlıklar" baş gösteriyor?
BULDUM! Yoksa sevişmek zihni açıp insanı daha zeki mi yapıyor? el-o-el.
Yahu bırakın insanları "ahlaksız" diye yaftalamayı. İsteyen istediği ile sevişsin, isteyen istediği kişiyi "olduğu gibi" o ana kadar yaşadığı bütün "anıları, duyguları, hevesleri, sevgileri, düş kırıklıkları" her şeyiyle OLDUĞU GİBİ sevsin, kabullensin. Siz kabullenmeyi verin. Ama kendi düşüncelerinizi (gerçi kendi düşünceleriniz diyemeyeceğim zira malesef okuyarak ve araştırarak edinilmiş bilgilerden yola çıkılıp oluşturulmuş düşünceler yerine çevre tarafında zorla EMPOZE EDİLMİŞ fikirler olduğunun farkındayım.) kendi inanışlarınızı kendinze bırakın. Ha demiyorum ki, başlık açan bayana "Rabbine dön" diye akıl vermeyin. Verin. Ama burada fikrini belirtmiş insanlara hakaret etmeyin. Kendi hayatınıza devam edin. Ama mümkünse çocuk yapmayın plz.
Neyse ben başka bir şey demeyeceğim de, gene çok büyük tartışma çıkacak muhtemelen. Bir mısır patlatıp geleyim.
yani. üniversitede dışlanma olmazki. bizde okuduk. beraberliklerde oldu. ve kimse kimseyi dışlamadı.
biraz tuhaf konu.
ne biçim adminsin sen silsene üyeliğimi kime konuşuyoruz burda lanet olası kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?