Eskiden bekaretin önemsiz olduğunu düşünürdüm

Hiiii ne dediiii?
Neymis yalan yanlis konular acip insanlari saf yerine koymayacakmissin, aglayarak yastiklari yumruklarsin sonra boyle...

o diil de o mesajı da gülerek yazdı gayet :) çok mu umrunda ona yazılanlar, uyduruk bir hikaye anlatıp eğleniyor. hesabının kapatılması da sorun değil sonuçta yenisini alır.

o diil de o mesajı da gülerek yazdı gayet :) çok mu umrunda ona yazılanlar, uyduruk bir hikaye anlatıp eğleniyor. hesabının kapatılması da sorun değil sonuçta yenisini alır.
Butun sayfalari okumadim ama ya liseli arkadas bize fazlasini satiyor ya da trollun teki gelmis aklinca egleniyor...
Her iki durumda da sacmalik, bosu bosuna bir dolu tiye alindi burda

Butun sayfalari okumadim ama ya liseli arkadas bize fazlasini satiyor ya da trollun teki gelmis aklinca egleniyor...
Her iki durumda da sacmalik, bosu bosuna bir dolu tiye alindi burda

troll direkt ama beceriksiz. böyle açık açık fake olduğu belli olan konuların altına ciddi yorum yazanlarda suç bence.
bazı troll'ler profesyonel oluyor, güzel hikaye yazıyorlar ama bu belli yani anacım, bi okuyun...

Ruhu troll olan genclerimiz de var unutmayalim

kız anam bu erkekmi ymiş yaaa

Saol kardeş forumca imana geldik.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi..
�Duygu

Bugün troller muayyen günündeler sanırsam.Hemencecik alınıp'Admin üyeliğimi kapa,çok yalnızım beni kimse sevmiyor,kocam beni anlamıyora bağlıyorlar'.
Sözün özü Pms çok zor.

Konuyu acmadan basligi okur okumaz anladim sahte oldugunu. Hep bu yonde yorumlar yaptim. Arkadaslari da ustu kapali uyardim. Ama millet yorum yapmaya devam etti. Bekaret yanlisi ve karsitlari birbirine dustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…