annemle gene görüşüyorum tabi anne sonuçta affedemesende hayatından çıkartamıyorsun ama bababmla en son hızlı gittiği için uyarmamdan sebep arabada tartışınca 2 aylık bebeğim ve oğlumla yolun ortasında kaldım o gün bugündür konuşmadım daha allahtan eşim geldi aldı yoksa çocuklar donacaktı o gün bile suçum olmadığı halde annem beni suçlu çıkartmayı başardı ben inecem demişim ondan durmuş babam onun suçu yokmuş sinirle en işlek cadde hız yapıp nerdeyse dolmuşla kafa kafaya girecektik sırf arkadaşı bekliyor diye ben inecem diyincede cd ortasında eşyaları ve çocuklarımla beni bıraktı annem gene bana bela okudu evlatlarında sana aynısını yapsın diye hiç bir şey demedim sizi allaha havale ediyorum ama sizin gibi olacaksm banada yapsın evlatlarım dedim anlamıyorlar ve suçlarını hiç kabul etmiyorlar onlar hep haklı bide arayıp kızkardeşime şikayet etmişler beni oda ablam nedene incem dedi o yok yere böyle birşey söylemez diyincede ya hep omu haklı demiş telefonda kardeşiminde yüzüne kapatmışlar bilmiyorum bir gün belki anne ve babalığın ne olduğunu anlarlar diye ümit ediyorum ama geldiler 60 yaşına anlamazlar heralde daha zaten benden karşılık beklemeden hiç bir iyilik yapmazlar yaptıklarınıda yüzüme vururlar annem çocuklarıma bir gün bakar ondan sonra bana bir sürü sipariş verir almam için kendime bir şey almaya çıkarım kardeşinede alsana der ama kardeşlerimden hangisi çıksın alışverişe bir gün daha duymadım ablanızada alın dediğini arabayı kullansam kardeşine mazot parasını versene der ya bu nasıl bir zihniyet anlamıl değilim insan nasıl evlat ayırır yada kendine bakıyo diye nasıl hep kocası taraflı olur bu evlatlar gökten zembillemi inip bu hale geliyo annelik bumu ben kendime almıyorum evlatlarıma alıyorum en iyi şekilde giysinler yesinler diye