Eskiden büyükler büyüktü şimdi bunlara ne oldu

enfaly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
72
1
86
Sakarya
oldum olası annem ve babamla geçinemem babam içer içer döverdi uyuyor olmam sokakta olmam farketmez bulduğu en ufak sebebpte özelliklede misafirin yanında annem bir konu olmasa her akşam bir mevzu çıkarır sonuçta dayağı yiyen hep ben olurdumve işin en ilginç tarafıda hep gene bana bela okurlardı özellikle annem allah senin çocuklarınıda senden soğutsun allah aynısını sana versin bir evlilik yaptım onlardan kaçmak için olmadı boşandım benim birikmiş bütün param bitince beni çalışmaya zorladılar çalıştım (zaten lisedede yaz tatilinde bir dişçinin yanında sekreterlik yapmıştım ilk haftalığım aldığımda o zamanlar modaydı kareli yandan cepli bir pantolon aldım gerisini babamam getirdim niye hepsini getirmedim diye böbreklerime tekme atarak dövdü) sonra neyse artık bana vuramıyordu çünki kendimi koruyordum bu sefer bütün aileyi arabaya topladı içip uçurumun kenarlarına enarlarına sürdü arabayı yavaş git dediğimde benim canım sizden daha kıymetli ben işimi bilirim dedi o akşam kardeşim önde oturuyordu onun burnunu kırdı sonra kira ödemiyormuşum elektirik su öemiyormuşum diye beni evden attı çok şükür rabbime tekrar evlendim adam gibi bir adamla büyük bir aile idiler sevinmiştim aileye özlemim vardı çünki yazıkki geçen zamanda anladımki onlarda kokuşmuş ilişkilerinde bu konuda kalbim o kadar soğuduki babam ölmüş yaşamış hiç bir anlamı yok benim için ama annem hala hep bababmı tututyor bana geldin en ufak bir konudan bile pay çıkararak (geçen yeğen bizdeydi babası telefonda ona bağırıyordu kız tamam dedi sadece) bak babası bağırıyo kız sadece tamam diyo diyemedim tabi senin kocan haklı haksız beni öldüresiye dövdü eli yorulunca kemerle dövüyodu olmazs tekmeler atıyordu bir baba evladına bunu nasıl yapar ancak baba olmaması lazım diyemedim tabi eşimin yeğeninin yanında asla hiç bir zaman desteklerini görmedim hep kendi ayaklarımın üstünde durdum hatta kardeşlerimede yanlarında olduğum sürece destek oldum yaptıklarını acımı anlatmaya burası yetmez ama içimi sızlatan tek şey varki örnek anne baba gibi etrafımdakilerin yanında gerim gerim geriliyolar diyemiyorumki sizden nfret ediyorum keşke sizi hiç tanımamış olmayı isterdim şimdi iki çocuğum var ve onlar gibi olmaktan çok korkuyorum çünki ben sevgi nedir bilmedim bana bunları yaşatanlarıda allaha havale ediyorum. hayatım üstünde hep hak idda edip beni sadece eleştiren ve hırpalayan büyüklerim allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ben 34 yaşındayım hala bir çocuğun kalbiinin acıdığı gibi acıyo şuan kalbim keşke yazmasaydım bunları tek tek hepsini hatırladım

Herkes çocuk sahibi olabiliyor da, anne ve baba olamıyor maalesef. Durumunuza çok üzüldüm. Eminim kendi çocuklarınız çok iyi yetiştiriyorsunuzdur. Ailenizle görüşüyor musunuz?

Allah evlatlarınızdan ve eşinizden yana güldürsün yüzünüzü.
34 yaşındaymışsınız, 74 yaşında bile olsanız yine içiniz acır, anne baba sevgisinin eksikliğini unutamayacak ve hep hissedeceksiniz malesef
Anne baba olmak öyle kolay iş değildir, arkadaşında dediği gibi herkes çocuk sahibi olabilir ama anne baba olamaz, çocuk sahibi bir kadın anne kelimesinin içini doldurabiliyor mu, anne derken yüreğinizi sevgiyle titretebiliyor mu işte o anne gerçek bir annedir.

Anne babanızın hatalarını görüp sorgulayabiliyorsanız onlar gibi olmazsınız üzülmeyin
Allah acılarınızı hafifletsin, yüzünüzü güldürsün İnşaAllah.

annemle gene görüşüyorum tabi anne sonuçta affedemesende hayatından çıkartamıyorsun ama bababmla en son hızlı gittiği için uyarmamdan sebep arabada tartışınca 2 aylık bebeğim ve oğlumla yolun ortasında kaldım o gün bugündür konuşmadım daha allahtan eşim geldi aldı yoksa çocuklar donacaktı o gün bile suçum olmadığı halde annem beni suçlu çıkartmayı başardı ben inecem demişim ondan durmuş babam onun suçu yokmuş sinirle en işlek cadde hız yapıp nerdeyse dolmuşla kafa kafaya girecektik sırf arkadaşı bekliyor diye ben inecem diyincede cd ortasında eşyaları ve çocuklarımla beni bıraktı annem gene bana bela okudu evlatlarında sana aynısını yapsın diye hiç bir şey demedim sizi allaha havale ediyorum ama sizin gibi olacaksm banada yapsın evlatlarım dedim anlamıyorlar ve suçlarını hiç kabul etmiyorlar onlar hep haklı bide arayıp kızkardeşime şikayet etmişler beni oda ablam nedene incem dedi o yok yere böyle birşey söylemez diyincede ya hep omu haklı demiş telefonda kardeşiminde yüzüne kapatmışlar bilmiyorum bir gün belki anne ve babalığın ne olduğunu anlarlar diye ümit ediyorum ama geldiler 60 yaşına anlamazlar heralde daha zaten benden karşılık beklemeden hiç bir iyilik yapmazlar yaptıklarınıda yüzüme vururlar annem çocuklarıma bir gün bakar ondan sonra bana bir sürü sipariş verir almam için kendime bir şey almaya çıkarım kardeşinede alsana der ama kardeşlerimden hangisi çıksın alışverişe bir gün daha duymadım ablanızada alın dediğini arabayı kullansam kardeşine mazot parasını versene der ya bu nasıl bir zihniyet anlamıl değilim insan nasıl evlat ayırır yada kendine bakıyo diye nasıl hep kocası taraflı olur bu evlatlar gökten zembillemi inip bu hale geliyo annelik bumu ben kendime almıyorum evlatlarıma alıyorum en iyi şekilde giysinler yesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…