- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Annenize soyleyebilirsiniz esinize ayip olmasin diyeİnsanın kendi anne babasını duymak tuhaf bi durum.sen de demişsin zaten, yapmaları normal ama evi inletecek kadar ses çıkarmaları yanlış. Sonuçta kendi evin değil. O kadar rahat olmamak lazım. Birkaç gün dayansalarmış keşke ben de evim haricinde başka yerde yapamam misal.
Daha çok kalacaklarsa, sesten dün gece uyuyamadım anne, sen de duydun mu debelki anlar.
Konu sahibi ben değilim. Zaten söylemiş almış cevabıAnnenize soyleyebilirsiniz esinize ayip olmasin diye
Babam eve gitti duşa girdi mi orda bilmiyorum annem girdi duşa ama eşim işe gittikten sonraBanyo yapıolar mı peki oyle dolasmasalar bari banyo yapsalarda esiniz anlar
İlk uyandım duyunca şimdi sağdan sola soldan sağa döner eşimi uyandırırım diye balkona çıktım sonra odaya girince eşim uyanmış bana bakıyordu duymuş zatenÖğlen de sormuştum ama mesajı gönderememişim sanırım. Başta eşim duymadı demiştiniz sonra duydu demişsiniz. Kendi mi söyledi duydum diye?
Bu kadar sert çıkmamın sebebi daha önce çok uyarıda imada bulundum ama hiç birşey değişmedi eşimin karsısında rezil oldum. Ben onlara yapmayın etmeyin aaa ayıp demedim sadece biraz daha sakin olabilirler bunu zaten uygun bi dille söylemeye çalıştım ama aldığım cevaplar beni şoke ettiAnnenle ilgili elestirileri nasıl bu kadar iyi kaldirabiliorsun ve annenle ilgili bu kdr özel bi meseleyi nasl ortalığa dökebiliyorsun amacın burda iyice hırslanp gaza gelip kadını evden kovmakms bnce yapmışsında zaten sanırım . İlişki sırasında ses çıkarması yanlış ama yaptığı şey doğal anne eşim duydu burda kaldgn süre içinde dha dikkatli ol der kapatrdm konuyu ben olsam
Başkasının huzurunu kaçırmadan istediklerini yapabilirler tabikiBen kayınvalideme takılıyorum: kayınpederim seni götürüyor mu anne şeklinde. Çok da eğlenceli dakikalar geçiriyorum. Ne var birisi annen diğeri baban. Eğlenmek, keyifli dakikalar onların da hakkı.
Bende onu anlamıyorum YA neyin gazını vermeye çalışıyor illa ortalığı inlete inlete mi sevişmek Laz'ımBirde sizi gaza getirmek icin bilerek ses yapmis galiba bir mesajiniz daha vardi kocana isveli davran diye. Cok kotu ya bilerek duyurmus
Şakaya vurduk olmadı bizde kafaya vurmayı deniyoruz :)Ya nereden tutsam elimde kaldı konu. Sonuç olarak ne olursa olsun misafirin evimde sesli sesli sevişmesinden ben de hoşlanmayabilirim. Kaldı ki anne baba hani, evet doğal bir şey olduğunu biliyoruz sonuçta biz de o sevişmelerin meyvesiyiz :) Ama yine de ses duymak insana garip gelebiliyor. Ben olsam "Anne çok fenasınız ya eşim duymadı iyi ki bir daha dikkat edin :)" diye şakaya vururdum sanırım kalbini de kırmadan.
Annenin tutumu değişti mi akşam? Pişkinliğe devam mı? Eşine karşı tutumu normal mi mesela?Başkasının huzurunu kaçırmadan istediklerini yapabilirler tabiki
Yeni evliler belkiiiii de 23 seneyi deviren insanlar bunlaro işi yapmasalardi siz suan dünyada yoktunuz bi kereeee. Valla ne kdr sessiz olunursa olunsun anlasiliyor ne yazik ki kendi annemlerde biliyorum arti bende yeni evliyim ilk başlarda kv ve gorumcem bizde diye sessiz olalim diye kendimi ve esimi kasiyodum. Sonra dedim amaaan banane yeni evlilerin yaninda durmaya utanmiyolarsa ben mi utanicam banane fazla kasmiyorum artik
Bende onu anlamıyorum YA neyin gazını vermeye çalışıyor illa ortalığı inlete inlete mi sevişmek Laz'ım
Bence her ebeveyn dikkat etmeli böyle bi konuya travma yaşatıyor bunlar çocuklara çünküBen de bir kere olsun ses duymadım şu yaşıma kadar.
Bizim ailemizde mahremiyete çok önem verilirdi.
Evliyim ve bebeğimiz daha 7 aylık olmasına rağmen onun yattığı oda ile bizim bulunduğumuz oda arasında 2 oda olacak şekilde ayarlıyoruz ses fln gitmesin diye 3 kapı kapatıyoruz (bebeğimizin uyuduğu oda kapısı, ara kapı ve bizim bulunduğumuz oda kapısı).
Ben anne babaların bu konuda dikkatsiz davranmasını çocuklarına ettikleri 'saygısızlık' olarak görüyorum.
Anneniz size okkalı bir cevap vermiş, düzeltebileceğiniz bir durum yok. Eşiniz de problem etmemiş iyi ki. Kabullenmekten başka çareniz görünmüyor.
Yemekte eşime övgüler yağdırdı benle hiç muhattap bile olmadı sofrayı topladım ettim mutfağa geldi düzelt şu yüzünü eşine belli mi etmeye çalışıyorsun eşine Güleryüz eksik etme dedi. Ne yapacağım ne diyeceğim hiçbirşey bilmiyorum ama ağzım karnıma kadar açık izliyorum olanlarıAnnenin tutumu değişti mi akşam? Pişkinliğe devam mı? Eşine karşı tutumu normal mi mesela?
Siz konuyu balkonda mı yazdınızİlk uyandım duyunca şimdi sağdan sola soldan sağa döner eşimi uyandırırım diye balkona çıktım sonra odaya girince eşim uyanmış bana bakıyordu duymuş zaten
Eşinizin olayı bildiğinden haberi yok mu? Anneniz eşine karşı da böyle güleryüzlü mü hep? Söylediği gibi kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın mı?Yemekte eşime övgüler yağdırdı benle hiç muhattap bile olmadı sofrayı topladım ettim mutfağa geldi düzelt şu yüzünü eşine belli mi etmeye çalışıyorsun eşine Güleryüz eksik etme dedi. Ne yapacağım ne diyeceğim hiçbirşey bilmiyorum ama ağzım karnıma kadar açık izliyorum olanları
Galiba ayni seyleri dusunmusuz ama ben soramamistimEşinizin olayı bildiğinden haberi yok mu? Anneniz eşine karşı da böyle güleryüzlü mü hep? Söylediği gibi kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın mı?
Evet noldu ki? Akıllı telefonlarda bu siteye giriyorSiz konuyu balkonda mı yazdınız
Annem eşime karşı değil sadece herkese karşı öyle yeri geliyor bana da babama da kardeşime de kimseye küslüğünü üzüntüsünü belli etmez. Üzüntünü belli edersen sırtına bıçakla saldıran çok olur der haklıda biraz aslında. Elinde tutmaya çalışan derken? Ben duyduk dedim söylerken ama anladı mı anlamıştır herhalde yaEşinizin olayı bildiğinden haberi yok mu? Anneniz eşine karşı da böyle güleryüzlü mü hep? Söylediği gibi kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?