Eskiden gelen

Annenize soyleyebilirsiniz esinize ayip olmasin diye

Öğlen de sormuştum ama mesajı gönderememişim sanırım. Başta eşim duymadı demiştiniz sonra duydu demişsiniz. Kendi mi söyledi duydum diye?

Ben de bir kere olsun ses duymadım şu yaşıma kadar.

Bizim ailemizde mahremiyete çok önem verilirdi.

Evliyim ve bebeğimiz daha 7 aylık olmasına rağmen onun yattığı oda ile bizim bulunduğumuz oda arasında 2 oda olacak şekilde ayarlıyoruz ses fln gitmesin diye 3 kapı kapatıyoruz (bebeğimizin uyuduğu oda kapısı, ara kapı ve bizim bulunduğumuz oda kapısı).

Ben anne babaların bu konuda dikkatsiz davranmasını çocuklarına ettikleri 'saygısızlık' olarak görüyorum.

Anneniz size okkalı bir cevap vermiş, düzeltebileceğiniz bir durum yok. Eşiniz de problem etmemiş iyi ki. Kabullenmekten başka çareniz görünmüyor.

Öğlen de sormuştum ama mesajı gönderememişim sanırım. Başta eşim duymadı demiştiniz sonra duydu demişsiniz. Kendi mi söyledi duydum diye?
İlk uyandım duyunca şimdi sağdan sola soldan sağa döner eşimi uyandırırım diye balkona çıktım sonra odaya girince eşim uyanmış bana bakıyordu duymuş zaten

Bu kadar sert çıkmamın sebebi daha önce çok uyarıda imada bulundum ama hiç birşey değişmedi eşimin karsısında rezil oldum. Ben onlara yapmayın etmeyin aaa ayıp demedim sadece biraz daha sakin olabilirler bunu zaten uygun bi dille söylemeye çalıştım ama aldığım cevaplar beni şoke etti

Ben kayınvalideme takılıyorum: kayınpederim seni götürüyor mu anne şeklinde. Çok da eğlenceli dakikalar geçiriyorum. Ne var birisi annen diğeri baban. Eğlenmek, keyifli dakikalar onların da hakkı.
Başkasının huzurunu kaçırmadan istediklerini yapabilirler tabiki

Birde sizi gaza getirmek icin bilerek ses yapmis galiba bir mesajiniz daha vardi kocana isveli davran diye. Cok kotu ya bilerek duyurmus
Bende onu anlamıyorum YA neyin gazını vermeye çalışıyor illa ortalığı inlete inlete mi sevişmek Laz'ım

Şakaya vurduk olmadı bizde kafaya vurmayı deniyoruz :)

Yeni evliler belkiiiii de 23 seneyi deviren insanlar bunlar

İnsan cocugunun duymasindan utanir ama hadi tamam sizi gectim damadina da duyuruyor yani. Bilerek yapilacak bir sey degil cok ayip
Bende onu anlamıyorum YA neyin gazını vermeye çalışıyor illa ortalığı inlete inlete mi sevişmek Laz'ım

Bence her ebeveyn dikkat etmeli böyle bi konuya travma yaşatıyor bunlar çocuklara çünkü
Bence en doğru ve mantıklı olanı yapıyorsunuz tebrik ederim

Annenin tutumu değişti mi akşam? Pişkinliğe devam mı? Eşine karşı tutumu normal mi mesela?
Yemekte eşime övgüler yağdırdı benle hiç muhattap bile olmadı sofrayı topladım ettim mutfağa geldi düzelt şu yüzünü eşine belli mi etmeye çalışıyorsun eşine Güleryüz eksik etme dedi. Ne yapacağım ne diyeceğim hiçbirşey bilmiyorum ama ağzım karnıma kadar açık izliyorum olanları

Eşinizin olayı bildiğinden haberi yok mu? Anneniz eşine karşı da böyle güleryüzlü mü hep? Söylediği gibi kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın mı?

Eşinizin olayı bildiğinden haberi yok mu? Anneniz eşine karşı da böyle güleryüzlü mü hep? Söylediği gibi kocasını elinde tutmaya çabalayan bir kadın mı?
Annem eşime karşı değil sadece herkese karşı öyle yeri geliyor bana da babama da kardeşime de kimseye küslüğünü üzüntüsünü belli etmez. Üzüntünü belli edersen sırtına bıçakla saldıran çok olur der haklıda biraz aslında. Elinde tutmaya çalışan derken? Ben duyduk dedim söylerken ama anladı mı anlamıştır herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…