Eskiden gelen

Anneniz gercekten cok garip..düşüncesiz.
Sayfalari okurken "uyarsa bile,kızının ve damadının evinde bu sekilde mahremiyetten uzak beraberlik yasayan bir kadin umursamaz" diyordum ki annenizle konuştuğunuz sayfada düşüncem doğrulanmış oldu.
Ne soylerseniz soyleyin umursayacak gibi görünmüyor, peki babaniz da mi cekinmiyor acaba? Hani genel itibariyle ses kirliligi annenizden kaynakliymis,az sessiz demiyor mu acaba?
Ki bana misafirliklerde cinsel iliski cok itici geliyor.3 yasinda kizim dogdugunda bile ben onunla ayni odadayken esimle birlikte olmazdim hep diger odalara gecerdik.
Bekarken bende anne babamin sesini arada duyardim ama bunu diyecek ne samimiyetim ne cesaretim oldu.
Ki anne babamin yaslari sizinkilere yakın ve bizimkilerde bildigim kadariyla artik tık yok.gerci bizimkiler de normal değil.

Ha bunun dışında en sonunda denissiniz ya benim evim kalma o zaman vs?
O bence yanlis olmus.
Evet anneniz piskin ama bence ne olursa olsun soylemeneniz gerekiyordu.cocuk?mevzusunu açıp damariniza basmış. Ben olsam kötü bir bakış atar baska odaya gecer farkli seylerle mesgul olur ve zorunluluk hallerinde muhabbet kurmazdim.
Normalde baska kadin olsa aglar ve giderdi evde anneniz hala evde..
Yani annenizde bir tuhaflık var çözemediğim.

O böyle yaptıkça ben daha çok sinirleniyorum eşimle konuştuk istersen annemlere gidelim bu gece dedi ne münasebet dedim evimi bırakacağım bir de. Gayet rahat beni takmayan bi tavırla tv izliyor. Ne bileyim en ufak bi pişmanlık belirtisi YÖK timsah göz yaşına bile razıydım halbuki

Ya bunun bir sebebi olmalı?
Acaba bir kini mi var size karşı?
Birsey ispatlama derdinde mi?
Cozemedim ama var birsey.
Hic normal degil bir annenin nerdeyse kizi tarafından imalica kovulmasi ama buna ragmen piskince davranmasi..hep mi boyleydi? Yani siz küçükken falan da mi?
Esinizin önerisi de tuhaf.
Sonucta iyi kötü size misafir gelmis.misafiri bırakıp da gitmeyi düşünmesi sacma.
Normalde duymamazliktan gelebilirdi ya da sen rencide olma diye aman bosver diye dalgaya vurabilirdi(bu konuda hassassiniz ya?biraz da olsa sizi yatistirmak adina) .o da bu sekilde tepki veriyorsa demek ki anneniz bayağı artniyetli olarak bağırıp çağırmış.

Benim yanlış bulabilir eleştirebilirsiniz ama konu sahibinin de yanlışları olduğunu düşünüyorum. Anne yanlış tamam eleştirebilirsiniz kırabilir kavgada edebilir bunada tamam ama ben birinin annesi hakkında bu konuda yapılan eleştirileri yargılanmaları kabul etmesini pekte mümkün olmadığını kabul etmemesi gerektiğini düşünüyorum
Ben annem ile sorunlarıma kimseyi karıştırmam akıl almak için bile olsa

O ortalık karışmasın benim canım daha fazla sıkılmasın diye dedi eminim. Annemin bu yaptığına gerçekten akıl sır erdiremiyorum gelip benle annem gibi konuşmasını bekliyorum ama boşa bekliyorum sanırım

Ben bu denli rahatlığı anlayamıyorum...3 günde insan ölmez, kızını geç damadın var yahu, duymadı demişsin ama duysa ne dicek ki adam, utanmıştır

Böyle bi konuda napılır bilmiyorum ki buraya danıştım hem konuştum ferahladım yoksa tüm gün kendimi gazlayıp daha kötü olacaktım burda bazen hiç gibi görünen 1 mesaj o kadar rahatlatıyor ki insana bunu hangi arkadaşına hangi komşunuza anlatabilirsiniz yüz yüze ama burda öyle değil işte

Bazı seyleri kosullari dahilinde degerlendirmek gerek.
Evet normal sartlarda bende cok garipsedim konu sahibinin tutumunu fakat şöyle bakıyorum eğer annesi gerçekten anlattığı gibiyse ve böyle bir annenin elinde buyuduyse bu öfkesi normal...
Zaten surekli değiniyor bekarken de rahat birakmadilar simdi de yani gercekten sıkıntılı bir yetişme donemi geçirmiş.
Ha bu hakli cikarmaz ama anormal de diyemeyiz.bu tamamen kisinin psikolojik gücüyle alakalı.

Anneninizi cozemedim.yani nasil bir konusma veya davranış onu duzeltir ki?
Bu kadar rahatsa siz kendinizi ne kadar yirtarsaniz yirtin birsey değişmez.
Ben suan kosullarina(bu yasanan cinsellik mevzuuna) gore degil genel bir yorum yapiyorum.anneniz normal hayatta da bu kadar gamsız ise eger bir sure mesafe mi koysaniz diyecegim ama onu da anlamaz gibime geliyor

siz bilirsiniz tabi ifade özgürlüğü

Annen ne güzel işve cilveden konuyu açmış kıvamına getirmiş ama Sen Söylemen gerekeni söylememişsin. Resmen kovmuşsun. İstemiyorsan git burası benim evim diyebiliyorsun ama, anne sen çok cilvelisin tamam da biraz daha sessiz olun, hadi ben neyse de damadına ayıp diyemiyorsun. İlginç

Anneme karşı öfkeliyim çünkü insanın elinde olan birşey tamam canın ister tamam yap ama sesini ayarla. Daha önceleri imalarla anlatmaya çalışmıştım ama hiç bi etkisi olmadı lise zamanında sürekli böyle birşeyle karşılaşmak falan gerçekten zor. Bide eşimin karşısında utancımdan yer yarılsa da içine girsem dedim. Öfke patlamam da hamile kalamıyorsun demesinden kaynaklı ortaya çıktı. Sonuçta o da bi anne ben evladımı daha hiç sevip koklayamadan kaybettim ne adı var ne cinsiyeti belli hiç. Beni anlaması gereken kişi o değil mi? Benim sığınağım annem değil mi? Benim annem neden böyle diye önceleri çok ağladım kızdım, şimdi bakıyorum da boşunaymış çünkü hiçbirşey değişmiyormuş

Olan olmuş bir kere.Annenizdeki rahatlık gerçekten çok ilginç. Sizde iyi cesaret edip söylemişsiniz; bence hiç söylemeseniz daha iyiymiş.
Eşinize her ne olursa olsun; açık vermeseniz iyi olurdu.Duymuş olsa bile siz olayı ,ona karşı abartmadan geçiştirebilirdiniz. O da fırsat kolluyor gibi;annemlere gidelim demiş ki en az annenizin davranışı kadar eşinizin yaptığı da çok ayıp. Burada dengeyi sağlayacak olan sizdiniz.

Söylemi çok farklı. Çok afedersiniz dizilerde hani genç kıza annesi akıl verir ya zengin bi adam bul cilve yal ağına düşür hamile kal der aynı öyleydi yok elinde tut falan biz birbirimizi seviyoruz eşim istese benden böyle birşeyi ayrı ama annemin bu konuda konuşması gerekmiyordu bence

O cesaret edip söylemek değil birikmişlerdi dökmek aslında bunca zamandan sonra. Eşimin art niyetle yaptığını düşünmüyorum gerçi ben kontrolümü kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…