İşte şimdi tam bir konu oldu hoşgeldinizBana konu hiç gerçekçi gelmedi.
Eşim kahvaltı etti işe gitti. Babamda beni de eve bırakıver oğlum giderken dedi. Kaldık annemle ben sofrayı toplamaya başladım neyiniz var sizin ikinizinde suratı 1 karış dedi ve ben koptum anne farkında mısın burası kimin evi dedim sizin eviniz diye suratımıza mı bakmıcaksınız dedi iyice sinirlendim zaten anne olayların farkına var artık ilişki seslerinizi duyduk yeter artık kaç yıldır kendi evimde de mi diken üstünde olucam ben ya dedim ve şok cevap ne var bunda gayet sağlıklıyız evliliğimizi yürütüyoruz hem sizden bi ses gelse ben çok mutlu olurdum gençsiniz ama ölü gibisiniz hem bi Bebek haberi bekliyorsunuz hemde kardeş gibisiniz çocuk böyle olmaz dedi. Bende daha önce hamile kaldım nasıl çocuk olduğunu biliyorum ama size saygımızdan duruyoruz durmasakta bağırmayız dedim sonra da kendimi odama kapattım
İşte şimdi tam bir konu oldu hoşgeldiniz
Ne gibi anormal?AyzaD daha önce yorumlarını okurken bazı düşüncelerinin bana anormal geldiği olmuştu. Şimdi düşündüm de böyle bir ailede normal kalabilmek imkansızdır heralde yemeklerine şap at bence
Torun istiyoruz derken kardeş yapıyoruz denmez kiBen annenizin bilincli yaptigini dusunuyorum sesi belki de sade ses cikardi baska biseye gerek kalmadi anneniz de demis zaten siz niye boyle degilsiniz bir de cocuk istiyorsunuz demis esinde oyle dusunmus torun istiyorlardir belki diye.
Ne yani. Kizina ornek mi olmaya calisiyor. Cok sacma ve komik. Sevismenin belirtisi inleme bagirma degil ki. Konu sahibi sen de diyemedin mi inlemeden sevismis olmuyor mu insanlar diye. Ben bu kadar rahat insanlarin teshirci olduklarini dusunuyorum. Bundan zevk aliyor olabilirler.Ben annenizin bilincli yaptigini dusunuyorum sesi belki de sade ses cikardi baska biseye gerek kalmadi anneniz de demis zaten siz niye boyle degilsiniz bir de cocuk istiyorsunuz demis esinde oyle dusunmus torun istiyorlardir belki diye.
Ne gibi anormal?
Evdeki herkes küçük olunca birinin büyümesi gerekiyordu. Kardeşimi hiç bi konu haklı çıkaramaz. Resmî nikaha karşı olmamın sebebi de belki de annemle babam. Babam senelerce annemi dövdü etti şimdi aralarından su sızmıyor anlamıyorum. Onların yanlışlarını görüp kendi çocuğumu yetiştirmek istiyorum eşim bu hayatta en güven duyduğum insan o yüzden ondan bi parça istiyorumBilemiyorum... Sende farklı birşey var. Daha çok gençsin ama konuşmaların 30 yaş üstü biri gibi. Evlisin ama resmi nikaha karşısın mesela. Üstüne bir de çocuk sahibi olmak istiyorsun. Bunun gibi bana enteresan gelen şeyler var.
Kız kardeşin de belki anne babanın seslerinden etkilenip evli adamla birlikte olmuştur. Şuan onun davranışını bile anormal gelmemeye başladı...
Evdeki herkes küçük olunca birinin büyümesi gerekiyordu. Kardeşimi hiç bi konu haklı çıkaramaz. Resmî nikaha karşı olmamın sebebi de belki de annemle babam. Babam senelerce annemi dövdü etti şimdi aralarından su sızmıyor anlamıyorum. Onların yanlışlarını görüp kendi çocuğumu yetiştirmek istiyorum eşim bu hayatta en güven duyduğum insan o yüzden ondan bi parça istiyorum
Teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin.kızkardeşin yaptığında hakli değil evet ama boyle birsey yapmasınin arka planında ne olduğunu anlayabiliyorum artık.
Ayrıca yanlış anlama seni yargılamak için söylemedim. Sadece düşüncelerimizin uyuşmadığını belirtmek istemiştim. Yine de herşeye rağmen olgunluğun icin seni tebrik ediyorum... İnşallah en hayırlı zamanda bir evlada sahip olup onu en güzel şekilde yetiştirmek nasip olsun herşeye ragmen :)
İyi sadece ses duymussun, ben kaç kere bastımgünaydın kızlar
Bana aymadı.
Babamla annem 3 gündür bizde kalıyor evlerinde tadilat var. Bi sesle irkildim sonra dank etti ne yapacağımı şaşırdım benim evimde kocamla benim! Evimizde annemle babam! Şimdi diceksiniz kocaman evli barklı kadınsın evet ama bunu evlenmeden öncesi de ergenliğimden beri yaşıyorum evlendikten sonra uykularım düzene girdi hep gündüz uyurdum sırf gene duyucam korkusuna ama bu sefer pes dedim biz sessiz sakin oluyoruz 3. Günden evi inletiyorlar. Gidip kapıyı yumruklamamak için kendimi zor tuttum aynısını yarın bende yapıcam sanırım. 11 gibi uyanıyorlar nasıl bi tutum sergilemeliyim. Eşim uyanmadı allahtan yoksa durum daha utanç verici olacaktı. Okuduğunuz için teşekkür ederim. Allahım evlendim gene kurtulamadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?