eskiden kaynalar fenaydı şimdi gelinler...

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
arkdaşalr görümcem facebookunda böyle bisey paytlaşamış vay benim garip anam demiş sen gelinken kaynanlar fenaydı şimdi sen kaynana oldun gelinler fena oldu demiş üstüme alındım sizde üstüme alınmakla haklımıyım yoksa öylesine mi paylaşmış anlam veremedim görümcemede birsey yapmadım niye böyle sey paylaştı anlamadım.sizce en iyisi tepki vermemek mi yoksa eşime üstüme alındığımı söylesem mi yoksa ona mı desem üstüme alındım desem yoksa bende onun iğnadına facebook bende biseyler paylaşsam ...

Aynı görümce daha önce de fotograf paylaşmıştı değil mi, bence hemen kayınvalidenizi arayın aile meclisi toplansın, bu durumun çözülmesi gerekiyor, sizin kuyunuzu kazıyorlar; amerikan başkanı obama dahil herkese haber verilsin

Bedri Ayseli' nin bir türküsünde vardı böyle şiir '' kaynanaların çetin zamanında gelin olmuşam, gelinlerin çetin zamanında kaynana olmuşam ben ne bahtsız garıyam'' diye.

hmm sanki biraz nazire yapmış gibi geldi sana ama babannesine de laf ısmarlamış oluyor görümce bu durumda.

bence cevap falan verme o ne öyle aşık atışması gibi facebooktan tripli sözler falan muhattap olma. sen de tutar birşey yazarsan yarın birgün olaylar büyür falan boşver.

üstüne alınacağın bir konu mu peki kayınvalinde aranda sorun mu var da böyle bir şey paylaşmışş öyleyse bile yaptığı çok çocukça sakın sende face de missileleme yapar gibi birşey paylaşma konuyla ilgili seviyeyi düşürüp insanlara eğlence çıkarmaya hiç gerek yok bence gül ve geç derim... ayrıca artık insanların tüm özel hayatını görür olduk face den şurdayım,burdayım ,mutsuzum , seviyorum,ayrılıyorum,hastayım çook saçma

senden başka gelın var mı?

üstüne alındıysan git bire bir sor ne eşini karıştıracaksın ki...

problemı olan gelınler artık korkmadan gıdıp iletişim kursun bence...

yaa bırakın artık sürekli onu takip etmeyi gülüp geçin

siz kendinizden eminseniz hiç takmayın

isterseni altta kalmayın görümce görmeyeyim ömrümce yazın

ilkokul çocukları gibi kavga mı edeceksiniz

biraz kendi hayatınıza kocanıza bakın ne bu görümce ailesi kaynanası boşuna hasta edeceksiniz kendinizi

Sözü direkt size söylemiş gibi duruyor burdan bakınca
size laf dokunduracak kadar birşeyler mi geçti ki sayın kayınvalideniz ve görümcenizle?

Son düzenleme:
Üstünüze alinacaginiz bir sebep varmi?
Eger kayinvalidenizle iyi anlasiyorsaniz bir sorun yok bence.

Yalniz eşinize anlatmak ta ney ya.
Cocuk gibi görümcenizi sikayetmi edeceksiniz.

ben olsam dıger yazıya anlayamadım canım neye ıstınaden yazardım
cadıya bak

Görümcenizi ne kadar kafanıza taktığınızın farkında mısınız?

Neden bu kadar incelemeye aldınız kadını aranızda bir sorun yaşandı mı?

üstünüze alınacak şekilde fena bir gelinseniz alının,hatta direk size söylemiştir..

Üstüne alınmada çok haklısın...zaten sana imada sanki bulunmuş gibi hissettmi ben....
ben olsam şöyle yazardım...o lafın altına..
çok doğru bir tesbittt görümceciğimmm :))))

cnm onu hiç tınlama bile

sakın eşine falan da söyleme bırak terbiyesizliğiyle kalsın ayrıca niye üstüne alındın ki :26: seninle illa ki alakası olacak diye birşey yok hemen olayı üstüne alınmışın

olayı unutmaya çalış hiç görmemezlikten gel... bu face den çıkartılan anlamlara da uyuz oluyorum

Bazı insanlar , lafının nereye gittiğini bilmeden konuşur öyle.
Senin görümcende onlardan biri olabilir. O yüzden bu kadar, ne demek istedi? Bana mı dedi ? Tarzı kendini yiyip durma.
Dangalağın teki olduğu belli. Salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…