eskiden kaynalar fenaydı şimdi gelinler...

her ne kadar burdaki bazı üyeler görümcenizle olan sorunlar yüzünden sizi haksız görse de, ben sizin haklı olduğunuzu düşünüyorum, görümcenizin ise haddini fazlaca aşmış bi cadı olduğunu. ne anlarlar bu görümcelerle kaynanalar gelinlerle uğraşmakdan. mutlu olan yuvayı bile bozanlar var düşünün. hayır ne anlar çocuk gibi face de laf sokmakdan. ya siz onu facenizden silsenize, neden diye sorarsa da aa öylemi ya haberim yok faceyide fazla bilmem iyi kullanamam bilmemki nası olmuş fln diyin, uydurun işde bişeyler. bidaha eklemeye fln kalkarsa da kabul etmessiniz yine bişey uydurursunuz gelmedi istek görmedim, aa kabul et diye bastım ben ama bilmiyorum fln deyin bi süre bekletin öyle. onun ne yapıp ettiğinide görmessiniz böylece siniriniz bozulmaz. hemde bu sefer o sinirden çatlamış olur. ben olsam kesin öyle yapardım.

evet arkadaşlar ben evin tek geliniyim bana yazdığına eminim aklı sıra bana görmcelik yapıyor susmayı düşünüyorum bir daha laf sokarsa alacak ağzının payını tek gelini benim kaynanamla sorunum yok aksine beni çok seviyor hatta görümcenin yanında senin yerin ayrı falan diyor mesela bir seye elimi uzatıyorum sen yapma kızım yapsın diyor ben genede yapıyorum ama görümceden ses çıkmıyor sanırım bozuluyor ...

Görümceniz son derece ayıp etmiş Üstelik facebook gibi herkesin görebileceği bir yerde "vay garip anam, sen kaynana oldun, gelinler fena" gibi bir yazı paylaşması, okuyan cümle aleme sizin kayınvalidenize kötü davrandığınız izlenimini bırakıyor resmen...

Aramızda sorun yok diyorsun ama görümcenin göndermelerini üzerine alınıyorsun.
Madem tek gelinsin madem böyle bir sözü paylaşmış ne demek istediğini açıkça sor.

Son düzenleme:

Bak türküsü varmış.

Sen de türküyü paylaş :)

Espri olsun işte...

kimseye cevap yazmamışsın ama ben yinede sorayım, kayınvalidenle aranda bir anlaşmazlık yaşadınmı yaşadıysan sana yazmıştır yaşamadıysan eltin varsa onlarada yazmış olabilir

şimdi gördüm tek gelinmişsin ozaman sana yazmış belliki bence biaraya geldiğinde görümcene sor niye böylebişey paylaşma gereği duydun diye

ben olsam burda üstüme alınmam gereken bi durum var mı:)) yazardım tiye alırdım o da mecbur yok öylesine paylaştım diyecek geçecek ne takıyosun

Yerinde olsam bunu beğenirdim, altına da gülücük atıp paylaşırdım Taş mı? Sıyırdı geçti ööyle...

tek gelınlerı sensen sana yazmıs
baska gelınlerı varda sorun yasadılarsa ona yazmıstr
yada hıc bırınızle bı sorunu yok gbıyse toplu olarak gıcık olur sıze
bnce takma

bence eşine söyle sonuçta facebook sosyal ortam herkez var akrabalar felan okuyupta yanlış anlayabilirler yani bence görümcenin paylaşması yanlış bide bi kerede degl iki kere paylaşmış sonuçta

yoksa siz bizim gelin misiniz:9 aynı mesajı hoşuma gittiği için ben de paylaşmıştım ama inanın aklıma gelinimizin alınabileceği gelmedi.Benim de içime battı şimdi.belki görümcenizinde aklına gelmemiştir.

mesajları okudum da şimdi sizin olay farklıymış.Bizim gelinimiz canımız böyle şeyler olmaz aramızda o yüzden o da alınmaz üzerine böyle şeyleri ayrıca bahsettiğiniz yazı son zamanların popüler paylaşımlarından başkasından görüp paylaşmıştır,belki aklına gelmemiştir üzmeyin kendinizi

bişey okumuştum çok hoşuma gitmişti siz de bunu yazın gönderin:)

Cayin alt demligi evdeki kaynanadir; devamli kaynar durur...
Ust demlik evdeki gelindir; alt demlik kaynadikca o olgunlasir demlenir...
Gelinin kocasi ise bardaktir; biraz kaynana doldurur onu biraz da gelin...
Cocuklar cayin sekeridir; tat verir...
Görümce ise cay kasigidir; arada bir gelir ve karistirir gider...
Kaynataya gelince; o da bardak altidir; dökülenleri bir araya toplar...

bazı şeyleri görmezden gelin lakin yuvanıza zarar vericek duruma gelmemesi içinde önemleminizi alın

Son düzenleme:
Altına yorum yaz,çok doğru bir tespit..ne olacak halimiz görümcecim de=)Akaşama çaya bekliyorum seni de=)

facebook çıktı mertlik bozuldu arkadaş....

nerede o gelinlerin karşısına çıkıp yüzüne takır takır saydıran saçlarını eline dolayan görümceler...

ne varsa eskilerde var

Gorumcenin her hareketini kafaya takiyorsun sanirim actigin konulara bakilirsa. Valla bunu onlara da yansitiyor, yuzun 5 karis geziyorsan ustune alinabilirsin. Belki de gercekten sana yazmistir. Bir rahat birakirsan su gorumceni, her hareketini irdelemesen bunlari gormezsin. Gorsen de zaten ustune alinmaz, espri diye gecersin. Demek ki sende de birseyler var ki, acaba bana mi gonderiyorlar diye dusunuyorsun. Kendini bilen biri bunun oylesine yapilmis espri mi yoksa gonderme mi oldugunu anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…