- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
kolay sinirlenen biri değilim,o yüzden önce aldırmamış gibi yapıp beğenirdim o yazdığını..ama zamanı gelince yanına bırakmazdım patlatıverirdim bombayı hiç ummadığı bi anda
şaka bi yana da önemli olan böyle komik durumlara düşmemek,fırsat vermemek.derdin varsa konuşacaksın,laf vurmak çok komik ve can sıkıcı.
Bedri Ayseli' nin bir türküsünde vardı böyle şiir '' kaynanaların çetin zamanında gelin olmuşam, gelinlerin çetin zamanında kaynana olmuşam ben ne bahtsız garıyam'' diye.
hmm sanki biraz nazire yapmış gibi geldi sana ama babannesine de laf ısmarlamış oluyor görümce bu durumda.
bence cevap falan verme o ne öyle aşık atışması gibi facebooktan tripli sözler falan muhattap olma. sen de tutar birşey yazarsan yarın birgün olaylar büyür falan boşver.
arkdaşalr görümcem facebookunda böyle bisey paytlaşamış vay benim garip anam demiş sen gelinken kaynanlar fenaydı şimdi sen kaynana oldun gelinler fena oldu demiş üstüme alındım sizde üstüme alınmakla haklımıyım yoksa öylesine mi paylaşmış anlam veremedim görümcemede birsey yapmadım niye böyle sey paylaştı anlamadım.sizce en iyisi tepki vermemek mi yoksa eşime üstüme alındığımı söylesem mi yoksa ona mı desem üstüme alındım desem yoksa bende onun iğnadına facebook bende biseyler paylaşsam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?