arkdaşalr görümcem facebookunda böyle bisey paytlaşamış vay benim garip anam demiş sen gelinken kaynanlar fenaydı şimdi sen kaynana oldun gelinler fena oldu demiş üstüme alındım sizde üstüme alınmakla haklımıyım yoksa öylesine mi paylaşmış anlam veremedim görümcemede birsey yapmadım niye böyle sey paylaştı anlamadım.sizce en iyisi tepki vermemek mi yoksa eşime üstüme alındığımı söylesem mi yoksa ona mı desem üstüme alındım desem yoksa bende onun iğnadına facebook bende biseyler paylaşsam ...
Ben başkasını düşünerek yazarım sen üstüne alınırsın hayat işte...
evet arkadaşlar ben evin tek geliniyim bana yazdığına eminim aklı sıra bana görmcelik yapıyor susmayı düşünüyorum bir daha laf sokarsa alacak ağzının payını tek gelini benim kaynanamla sorunum yok aksine beni çok seviyor hatta görümcenin yanında senin yerin ayrı falan diyor mesela bir seye elimi uzatıyorum sen yapma kızım yapsın diyor ben genede yapıyorum ama görümceden ses çıkmıyor sanırım bozuluyor ...
He ya ... Bahçelerde börülce, koca dötlü görümce yazsın
canım neden görümceni faceden silmiyorsun.sende böylelikle onu kızdırırsın.beni neden sildin dersede paylaştıkların yüzünden de geç.ugraşma ya.yada onu faceden engelle.bukadar kolay.kendini üzmeye değimez yani.
bence eşine söyle sonuçta facebook sosyal ortam herkez var akrabalar felan okuyupta yanlış anlayabilirler yani bence görümcenin paylaşması yanlış bide bi kerede degl iki kere paylaşmış sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?