• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskiden yilbasi kutlamasi mi varmis ?

huzurluyumben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
4.185
2.582
178
Yeni bir yila giriyoruz, ama gorunen o ki, bu yilbasi olayi bir cok kisi icin stres barindiriyor.

Kayinvalidesine gitmek istemeyen gelinlerden tutun da esiyle plan yapamayan bayanlara kadar. bana oyle geliyorki yilbasi kutlama olaylarini toptan kaldirsak bu sorunlar olmaz, yeni bir yila da boyle geri gerim girilmez. Butun yila yeni kavga malzemeleri uretilmez.

Ne dersiniz? Eskiden yilbasi kutlamasi mi varmis ha ?

Biz esimle evimizdeyiz.benide davet etti esimin ailesi.ama acik acik esimle basbasa girmek istiyorum dedim.gulduler:) gittim yipbaslarini kutladim oglen geldim simdi huzurluyuz:)

Yeni bir yila giriyoruz, ama gorunen o ki, bu yilbasi olayi bir cok kisi icin stres barindiriyor.

Kayinvalidesine gitmek istemeyen gelinlerden tutun da esiyle plan yapamayan bayanlara kadar. bana oyle geliyorki yilbasi kutlama olaylarini toptan kaldirsak bu sorunlar olmaz, yeni bir yila da boyle geri gerim girilmez. Butun yila yeni kavga malzemeleri uretilmez.

canım bu işler yılbaşıyla bitmiyor ki,yılbaşından sonra sevgililer günü gelecek onunla ilgili konular açılacak.sonra anneler günü,bayramlar ve benzeri özel günlerde bu tarz konular açılıyor.aslında doğum günü,evlilik yıldönümü de dahil hepsini toptan kaldırmamız gerekir:1:

canım bu işler yılbaşıyla bitmiyor ki,yılbaşından sonra sevgililer günü gelecek onunla ilgili konular açılacak.sonra anneler günü,bayramlar ve benzeri özel günlerde bu tarz konular açılıyor.aslında doğum günü,evlilik yıldönümü de dahil hepsini toptan kaldırmamız gerekir:1:

evet oyle. sekilcilikten kurtulmak lazim. Sanki yilbasini cok mukemmel gecirsen, yada sevgililer gununde esin sana harika hediyeler alsa bunun seni cok mutlu edicegini dusunuyorsun. Halbuki mutluluk once sende basliyor. Baskasinin senin icin yaptigi seylerde deyil.

kaldıralım diyenler kaldırın o zaman:DD zor değilki.. ben nişanlıyım o aiilesiyle ben ailemleyim.(ki bir kutlama havası yok annem koltukta uyuklamaya başladı bile:D) 9 senedir beraberiz beraber hiç kutlamadık fırsatımız oldugu halde evimize aileleriimize geldik. sevgililer günü dersen aman aman evlrden ırak. en nefret ettiğim gün. bence herkes çok büyütüyor. siz büyütmeyin olsun bitsin:DD

Gitmek istemediğinizi söylersiniz net bir dille...Ne alakası var bunun kutlamalarla ? :32:

dün akşam burada sürekli kaynanaların gelinleri yılbaşı için çağırmalarından rahatsız olan gelinlerin konusunu okudum.oğlum da dışarıda idi.saat 22'de aradı.anne kız arkadaşım yanınıza gelmek istiyor,yeni yıla beraber girelim diyor,dedi.:27:
benim aklıma o anda evlenseler yanımıza gelmek istemeyeceği geldi ve kabul etmedim:60:

dün akşam burada sürekli kaynanaların gelinleri yılbaşı için çağırmalarından rahatsız olan gelinlerin konusunu okudum.oğlum da dışarıda idi.saat 22'de aradı.anne kız arkadaşım yanınıza gelmek istiyor,yeni yıla beraber girelim diyor,dedi.:27:
benim aklıma o anda evlenseler yanımıza gelmek istemeyeceği geldi ve kabul etmedim:60:

Çok tatlısın ablacım ya =) Bence herkes aynı değil bu site bazen psikolojimizi bozuyor =)

Dün akşam oturduk goncamla ikimizinde ebeveynleri rahmetli haliyle yalnızdık, bir de onun doğum günü yılbaşı gecesi, keşke dedik onlarda olsaydı, bir garip olduk. Allah ana babaları evlatların başından eksik etmesin ya, büyük aile olmak güzel aslında

sen o adina topikler acilacak kaynanalardan olacaksin belli. bi tanesi benden gelsin;
sevgiliyken yilbasinda beni evine kabul etmeyen kaynanam yilbasini bizimle gecirmek istiyor acill yardim :33:

iyiki kaynanamlar pek yılbaşı olayından anlamıyor kutlamazlar, bizde eşimle evimizde kutladık. Geçen yıl ilişkimizin başladığı günlerdi ve seneye belki yılbaşını birlikte kutlarız diyince inanmamıştım :1:

yılbaşı bizim içinde önemli değil ne benim ailem ne eşimin ailesi için ama eşimin ailesi sürekli onlarla berbaer olmamızı istediği için
kv geçen hafta soruyo yılbaşında napıyonuz bişey yapmıyoruz biz kutlamıyoruz siz daha önce hiç kutladınızmıki dedim yok bizde hiç kutlamayız dedi kpde hadi bize gelin yemek yiyelim dedi eşimde bi günle kaçırdın baba çarşamba gelcez ya zaten dedi.
çarşamba günleri onlara gideriz çünkü yemeğe. işte yılbaşı bahane biz yeterki hep onların dibinde olalım
yani yılbaşına önem verseydik kesin bizdede tartışma olurdu

Back
X