Eskidendi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bu özensizlik duygu kalmadığına işarettir diye düşündüm. Kendim de bir şey yollamakla aptallık mı ettim acaba:KK17:
Yoo nezaket gostermissiniz yanlış bişey yok. Normal kız arkadaşımda istese yollardim ne var sanki. Karşınızda ki kaba. Sorun sizde değil. Unutun bu adamı yolunuza bakın

Yoo nezaket gostermissiniz yanlış bişey yok. Normal kız arkadaşımda istese yollardim ne var sanki. Karşınızda ki kaba. Sorun sizde değil. Unutun bu adamı yolunuza bakın
Bana da çok kaba geldi bu hareket. Çok mutlu oldum falan dedi ama öyle olsa aynı nezaketi göstermesi gerekirdi bir sakız bile olsa göndermesi gerekmez miydi

Duygularını açıkladığı konuşmada zaten demişti bana göndersene o üründen diye. Sonra işte bu konuşmada duygularını açıkladı sonra ben de gönderdim. Teşekkür için aradı sonrasında. Bundan sonra aramadı
10yil sonra konuștugun insana, eskiden sana aşıktim deyip , oranin yöresel ürününden bahsedilince göndersene bana diye adamdan hiçbirsey olmaz.

Market acilisina bedava urun yerim diye giden tipler gibi.

10yil sonra konuștugun insana, eskiden sana aşıktim deyip , oranin yöresel ürününden bahsedilince göndersene bana diye adamdan hiçbirsey olmaz.

Market acilisina bedava urun yerim diye giden tipler gibi.
Açıkçası kendisi de bir şey yollar diye düşünmüştüm incelik edip. Ama olmadı böyle bir şey

Üzülmeyeyim yani
Yok ya. Neden uzuleceksiniz ki? Bir gonul borcunuz yok ki. Ona beni bekle diye bir sozunuz de yok. Olmamis. Kismet degilmis. Ona birsey hissette idinumiz gecmiste bunu ona hissettirirdiniz. Onun bunu soylemeye cesareti yokmus. Hayat da sizleri baska yonlere savurmus. Siz de isteseydiniz zaten onun gercegi itiraf ettiginde bir karsilik verirdiniz, gorusme kesilmezdi. Ama yok siz de birseyler hissediyorsaniz ilk adimi atip gorusmeyi surdurun ama sanki siz ona asik degilsiniz gibi, ite kaka iliski yurumez. Sevmiyorsaniz da umit vermeyin. Olmayip ayrilirsaniz bu sefer daha cok yaralanir.

Yok ya. Neden uzuleceksiniz ki? Bir gonul borcunuz yok ki. Ona beni bekle diye bir sozunuz de yok. Olmamis. Kismet degilmis. Ona birsey hissette idinumiz gecmiste bunu ona hissettirirdiniz. Onun bunu soylemeye cesareti yokmus. Hayat da sizleri baska yonlere savurmus. Siz de isteseydiniz zaten onun gercegi itiraf ettiginde bir karsilik verirdiniz, gorusme kesilmezdi. Ama yok siz de birseyler hissediyorsaniz ilk adimi atip gorusmeyi surdurun ama sanki siz ona asik degilsiniz gibi, ite kaka iliski yurumez. Sevmiyorsaniz da umit vermeyin. Olmayip ayrilirsaniz bu sefer daha cok yaralanir.
Değilim aşık falan tabi. Ama benim için sevilmek daha önemli. Sanki insanlar çok sevildiğinde mutlu oluyor çok sevdiğinde değil. Geçmişte hiç düşünmedim zaten görüşmeyi. Nedense yıllar sonra iyi bir insandı seni severdi falan diye bir kafam karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X