Saç Kesim Şekilleri Eskiehir'de Sa kesiminde en iyi olan Kuafrler?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
3 yıldır eskişehirdeyim Aslan, bekir&ugur, ay&em, mücahit, oğuz(ataturk caddesi), Elen(doktorlar) gibi hep önerilerler kuaföre gittim.
daha birtanesinden memnun cıkamadım. oysaki Elen iyi gidiyor sayılırdı saçlarımı kıpkırmızı yapana kadar. ki ben kahverengi istemiştim. geçen sene 125 tl de para verdim . şimdi bi kaç kere esparkde mehmet tatlı ya gittim. memnun gibiyim ama hala saçımı kestirecek ve boyatacak cesaretim yokakannehir

cnm ya kusura bakma galiba mesaj atmıştın ama bakamadım bi türlü..dediğim gibi ben doğandan başkasına gitmedim bilemiyorum..kesimi de onlar yapıo..güzel seviyorum ben..

arkadaşlar gene ben şimdi de saçımı kestirmeye karar verdimbayanssulusmile bob modeli kestirmek istiyorum o yüzden çok iyi bi şey olması lazım burda bi çok tavsiye var ama belki özellikle aranızda bu modeli kestireniniz vardır :kedi:

ay nerden cıktı bu karar tatlım

Son düzenleme:
ben geçen senenin başında angel bob dedikleri önleri hafif uzun arkası eşit olan saç modelini kanatlının karşısındaki kuaförde kestirmiştim çok beğenmiştim..ondan sonra üniversite caddesinin oralarda bi yerde kestirdim yine aynı modeli arkadaşlar çok beğendi ama kesen adam çok fazla asabiydi gitmedim bi daha..sonra yine kestiriyim diyerek 3 hafta önce yola çıktım tam ilk kestirdiğim yani kanatlının karşısındaki yere gidicektim esparkı geçtikten sonra karşı tarafta fısıltı diye bi yer gördüm dışarıdan beğendim hadi bi bakiyim dedim girdim dedim bob tarzı istiorum ama önleri uzun olsun adam gitti tam bob tarzı yaptı bildiğiniz besleme gibi oldum kahkülde istiyordum senin dönerlerin var dedi saçmaladı daha önce kahkülde kestirmiştim gayet rahat kullanmıştım yani adam yapamadığı için sallıo sakın gitmeyin fısıltıya..şimdi 1 ay daha dayanıcam sonra düzelttiricem..tüm sayfaları okudum ama benim size sormak istediğim kısa saç kesiminde başarılı olan gittiğiniz bir kuaför var mı eskişehirde?????????yardım ederseniz sevinirim:)

canım öncelikle bilgilendirdiğin için çok sağol sonra da geçmiş olsun çok üzüldüm:teselli: malesef çoğunlukla böyle denk geliyoruz ilk ve ikinci kestirdiğin kuaförlerin isimleri ne acaba sorabilir miyim

ilkinin ismini hatırlayamıyorum canım ya..ama tarif ediyim kanatlının karşısı donas ın hizasında.. içerisi hep doludur..ikincisi kuaför muharrem onuda şöyle tarif ediyim üniversite caddesinin sonlarına doğru sağlık pide var ya ona gelmeden büyük bir cadde var kahve var köşede onu geç ilk sokaktan gir zaten direk görürsün..

Arkadaşalr bu sayfaları okuyarak bende doğan kuaföre gitmeyi düşünüyorum.Bob modeli kestiricem.Dahada iyi bulduğunuz bir kuaför var mı?

7 lira filandı en son..ama ben nisan da mı ne gitmiştim bilemiyorum şmdi nasıl..fön+kesim 10 lira vermiştim..

Çok ucuzmuş ben bursada 20 ye kestiriyordum.Fön çektimi 30 alırdı.2973485 ve sedna03 ben sahibine kestirmek istiyorum çetintaşın ara sokağındamı duruyor ? Bob modeli kestirmek istiyorum yorumlarınızdan anladığıma göre işinin ehli biri.Özelden falan telefon numarasını yazabilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…