Eskilere taktı

DamLa1212

Çav bella (:
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2009
230
1
116
Başlara böyle dğldi hiçbişey , ama benim sınavım var ve stresliyim . Neyse face.şifremi vermiştim , eski sevgilime '' hayatımın anlamı '' demişim ona takıldı , her kafasına estiğnde ona da öyle dedin kendimi sıradan hissediyorum diyo .. Onu ikna ettiğimde diğer eski erkek arkadaşımla ilgli bişeyi söylüo . Gerçekten benim için çok özel ama ikna edemiorum , onu sevdiğimi hissettirdiğime inanıorum ama böyle yaptıkça aramız bozuluo . . napcm ben :50:

face eski sevgiline yazdığın mesaj dururken şifreyi verebilecek kadar umursamaz mısın? kırılmış işte, bitmiş olay.

Bir dikkatsizlik sonucu oluvermiş sanırım her şey ama erkek arkadaşını şuna ikna etmen lazım. O insanla beraberken doğru kişi olduğunu düşündüğün için söylemiştin bu cümleyi ama anlamışsın ki doğru kişi değil ve müneccim de değilsin ki gelecekte ne olacağını bilesin. Onun da illa ki eski kız arkadaşları olmuştur ve bu tür şeyler söylemiştir ama geçmiş geçmişte kalmış, böyle şeylere takılmamak lazım.

Erkek arkadaşına özel olduğunu hissettirmek adına bir şeyler yapabilirsin derim, her ne olursa. Sıkma canını, her şey güzel olur inşallah. :71:

şu face yüzünden çekmeyen yok heralde.sende ona hayatımın anlamı deme,başka bir şekilde hitap et.birde geçmişi hala gündeme getiren erkekleride anlamıyorum,adı üstünde geçmiş ve bitmiş.hala ne diye uğraşıyorlar bilmiyorum.erkek arkadaşınla otur konuş.herşeye seninle yeniden başladım,geçmişle ilgili şeyler yüzünden tartışmayalım falan de.sonuçta onunda bir geçmişi var.bence boş yere üzüyorsunuz birbirinizi.gerekirse facenide dondur.girme bir daha.

Herkesin belli bir geçmişi vardır. Sor bakalım daha önce kimseye aşkım demiş mi ?
Demedim derse, bil ki yalan. Dedim derse sen de onun başının etini ye. Anlasın.

keşke bırakmasaydın orda o yazıyı. biraz onuru zedelenmiştir bence. yani herkesin bir geçmişi var herkesin aşkım hayatm yada seninim vs dediği insanlar olmuştur ama bunu görmek biraz daha ağır oluyor. bu konuya gelecek muhabbetlerde bulunma snra zamanla gecer. benm sevgilimde bi ara takmştı ama şimdi gecti konusu bile acılmıyor. daha dikkatli olursan ve ona onun senin icin farklı olduğunu hissettirirsen hallolur bence.

Teşekkür ederim :) En kısa zamanda konuşcm bunları onla :80: Bu arada ben umursamaz değilim ki , unutmuştum o mesajı :91:

cnm kötü olmuş biraz eğer sewginden şüphe ederse kötü eğer gerçekten sewiyorsan inandırmaya çalış bence.çünkü aklında hep hala onu sewiyor yada onu daha çok sewmiş die kalabilr ve bu ilişki kötü etkiler

Back
X