eskilerin tabiriyle koca karı ilaclarına ihtiyacım var

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
kızlar nazar mı degsem ne oldu bilemedim göz kapagımda bisey var sanırım arpacık cıkıcak gözlük takarak gezdigim halde tozdan mı oldu desene nazar mı degdi desem facede cok resim koyuyorum bi kac gündürdü baya gezdik bilemiyorum

eskilerden bildigim kücük bozuk orayı okuyup gözün üstüne bastırıp sabah atarsan gecemis ama
sizin bi bilginiz varmı hadi annenize sorun

krem falan sürdüm gözüme sıcak havluyla tampon yapıp pamukla sildim hep ama
bide eskileri dinleyelim ..

Doktora gidin yarin,Allah korusun göz bu başka şeye benzemez ,daha kotu sonuçlar doğurabilir onun benim soylememle birşey surmeyin bence.

Mikrop kapmistir limon damlatin bide ılık çayla silin

Benim gözümde arpacik cikmişti nişanli birinin alyansini sürersen gecer dediler aynen sürdüm ve gećti cidden doğru sôylüyorum

Çekemeyenler nazar değdirmiş işte sana :KK30: Arpacıktır o canım geçer merak etme. Ha kirpik dibindeyse eğer kirpik dibi iltihabı diye bir şey vardı sanırım, yoksa kirpik batması mıydı :KK64:Geçmezse doktora git :)

Onun bunun dediği yöntemleri uygulayana kadar, doktora gidip görünmeniz ve tedaviye başlamanız sizin için çok faydalı olacaktır bunu sizde biliyorsunuz..

Konu en kısa süre içinde ilgili bölüme taşınacaktır bilginize..
[/QUO
haybeye doktora gitmek istemedim yani ne olacagı tabıkı bilinmez ama kan yok agrı yokkki ben daha önce yasamıs ve bilgi sahibi kisilere sordum doktora gitmeyi herkez bilir sormak yasakmı anlamadım yani

Çekemeyenler nazar değdirmiş işte sana :KK30: Arpacıktır o canım geçer merak etme. Ha kirpik dibindeyse eğer kirpik dibi iltihabı diye bir şey vardı sanırım, yoksa kirpik batması mıydı :KK64:Geçmezse doktora git :)
yok kirpik dibi degil cnm ya sagol göz kapagında orta gibi
allat yazdılar cay posetini denicem sabha umarım gecerse gecmezse tabıkı doktora

X