- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
- Konu Sahibi sevilay1984
-
16 yaşında herkes makyaj yapıyor şimdi ve aileme laf ettiremem cunku darbe attim kactim esimeBen kilondan bahsetmedim ki suratindaki Makyajdan bahsettim. Ve eline ilk dokunan kim demedim o ne biçim aile ilişkisi dedim
16 yaşında herkes makyaj yapıyor şimdi ve aileme laf ettiremem cunku darbe attim kactim esime
Çocuğa bile mi küfrediyor?Kaçtım 2 kere ondan evlendirdiler ama esim dedigin gibi kör ediyor gözünü ve beni kırıyor karnimda oğlumuz var hala ikna olmuyor beni kırıyor o çocuğu görünce akraba felen demem o. Cocugunu ben bişey bişey diye konuşuyor yap diyorum ama bize yansıtma oğlumuz doğacak diyorum başlarım cocugunada oglu ada diyor nasıl sakinlestiricem?
Asla el kaldırmadı Allaha şükür ama sinirlendiginde bana vurmamak için duvarları felen kirar nere baksan duvarda yuvarlak yuvarlak yumruk izleri yani korkutuyor benim inşAllah evladima hemen kavusurum ve insAllah babaligi gercek anlamda tattiginda sakinlesirÇocuğa bile mi küfrediyor?
Valla sen bir şey yapma bence artık. Ne desen batacak gibi çünkü.
Sen o bebeği sağ salim doğurmaya bak. Yine sinirli anında iter, vurur, bebeğe bir şey olur; olmadı sen üzülürsün bir aksilik çıkar bebekte. Sen 9 aylıkken bir tek bebeği düşün bence.
Konu sahibi sana hiç vurdu mu eşin? İtekledi mi?Çocuğa bile mi küfrediyor?
Valla sen bir şey yapma bence artık. Ne desen batacak gibi çünkü.
Sen o bebeği sağ salim doğurmaya bak. Yine sinirli anında iter, vurur, bebeğe bir şey olur; olmadı sen üzülürsün bir aksilik çıkar bebekte. Sen 9 aylıkken bir tek bebeği düşün bence.
Nikahim var asla vurmadı iteklemedide hamile değilken guresirdik ben vururdum asla v urmazdi sevecen biridir sarılır öper ama kizinca kızıyor ve onu doverse o x in diyeceği tek şey beni ciddiye alıyor bu yani esim kendine yapmış olacakKonu sahibi sana hiç vurdu mu eşin? İtekledi mi?
Bu kadar şiddet meraklısı bir adamdan aksi beklenemez.
Zaten nikahın yoktur. Evine dön
Valla asla asla diyenlerle dolu bu site biliyor musun? Döven kocaların birçoğuna sorsan ya neden uydururlar ya da istemeyerek yapmışlardır.Asla el kaldırmadı Allaha şükür ama sinirlendiginde bana vurmamak için duvarları felen kirar nere baksan duvarda yuvarlak yuvarlak yumruk izleri yani korkutuyor benim inşAllah evladima hemen kavusurum ve insAllah babaligi gercek anlamda tattiginda sakinlesir
Aynen haklısın abla ben diyorum yürüyüşe çıkalım tamam der belimi ovar ayaklarimi ovar telefonuna dogum gününü kaydetmiş yani gün sayiyor ama böyle sinirlendiginde olan bize oluyorValla asla asla diyenlerle dolu bu site biliyor musun? Döven kocaların birçoğuna sorsan ya neden uydururlar ya da istemeyerek yapmışlardır.
Valla sakinleşse ne olur, en güzel yaşayacağınız, heyecanlı dönemin içine etmiş adam. Sizin şu an gün sayıyor olmanız gerekiyordu.
Neyse hayırlı doğumlar diliyorum. Bu meseleleri askıya al, çok düşünme, bebeğe odaklan.
Şiddet görmüyorum ama bağırıp çağırır sinirlendiginde o öyle yaptiginda karnimdaki bebegim bile tekmeliyor etkileniyor ama kendi geçmişi berbat iken niye bu kadar kıskanıyor veya bukadar abartıyor yani bence seviyor ne olursa olsun asla aglatmaz aglayacagimi hissettiğinde hemen sarılır sebeklik yapıp koşar bakala birşeyler alır bende çok çok seviyorum ama sorun insanlar ..Hamile halinle şiddet görüyorsun resmen.Eşim beni cooook seviyor bilmem ne filan diyordun hepsi bunları ört bas etmek içindir değil mi?mutlu değilsin aslına. .
Ama çok kötü şeyler söylüyor. Yaptıkları ile söyledikleri çok ters gidiyor. Bu örtmez ki ama o lafları.Aynen haklısın abla ben diyorum yürüyüşe çıkalım tamam der belimi ovar ayaklarimi ovar telefonuna dogum gününü kaydetmiş yani gün sayiyor ama böyle sinirlendiginde olan bize oluyor
Esimle 1 senedir evliyiz....
Ondan önce x diyelim x denen o şahısla kisa bir flört oldu akrabamiz olur kendisi gece 4 lere kadar bizdeydi felen sabahlara kadar konuşurduk herkes bizleri yakistirirdi felen neyse bu x çok yavsak biriydi yani ciddiyetsiz gibi erkekliğin 99% kaçmak derdi bana sakalasirdi ondan sonra esim çıktı karşıma gerçekten kaybetmemeliydim çok sevdim esimi hala daha öyle çok seviyorum onun bana bakışı herşeyi neyse esimle nisanliyken bana telefonlar ederdi annemi arardim anneme ben acim derdi telefonu acardi anneme abla onlar fofenk fofenk yaptimi diye sormuş annem yok be daha nisanlilar demiş annemde sen kızımı çoktan kaybettin ciddiyetsizliginle demis oda henüz hiçbirşey için geç değil demiş evlense bile geç değil felen demiş?? Şimdi buraya geldi bu x denen yani akrabamizdi izine geldi esimde diyor karsima çıktığı an anasını bellicem felen küfür ediyor en ufak sakalasmada iyi x ini seviyorsundur diyor gomucem onu diyor esim suan iste birazdan geleceklermiş bu x gil napacam üstelik 9 aylik hamileyim esimi çok seviyorum ve böyle bi insan yüzünden kaybetmek istemiyorum esimle elbette karsilacaklar napmamiz gerek?? Caresizim.
Aynen çok sevdigimden belkide yani normalde melek gibi sevecen şebek esim kiskandiginda kafayı siyiriyor ama durum şu kendi geçmişi kızlarla dolu ilki ben miyim sanmam hiç sormadimda ama ilkim o yani ben ona guvenirken o niye böyle?Ama çok kötü şeyler söylüyor. Yaptıkları ile söyledikleri çok ters gidiyor. Bu örtmez ki ama o lafları.
Üstelik psikolojik olarak çok yıpranıyorsun.
Üzgünüm ama çok pembe bakıyorsun, farkında bile değil ne olduğunun.
Psikojik şiddet denir buna işte. Bağırması seni korkutması duvarlara vurması vs..bunlar normal değil.Şiddet görmüyorum ama bağırıp çağırır sinirlendiginde o öyle yaptiginda karnimdaki bebegim bile tekmeliyor etkileniyor ama kendi geçmişi berbat iken niye bu kadar kıskanıyor veya bukadar abartıyor yani bence seviyor ne olursa olsun asla aglatmaz aglayacagimi hissettiğinde hemen sarılır sebeklik yapıp koşar bakala birşeyler alır bende çok çok seviyorum ama sorun insanlar ..
Çifte standart, pozitif ayrımcılık vs. deniyor bu duruma. Erkeğin her şeye hakkı vardır, kadın yapamaz. Saçmalık da olsa, eşin gibi erkekler bunun üzerinden baskı yapmaya, yargılamaya pek meraklıdırlar.Aynen çok sevdigimden belkide yani normalde melek gibi sevecen şebek esim kiskandiginda kafayı siyiriyor ama durum şu kendi geçmişi kızlarla dolu ilki ben miyim sanmam hiç sormadimda ama ilkim o yani ben ona guvenirken o niye böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?