eskilerr

16 yaşında herkes makyaj yapıyor şimdi ve aileme laf ettiremem cunku darbe attim kactim esime

16 yaşında birinin bu kadar makyaj yapması bu kadar karmaşık bir ask hayatinin olmasi evli ve hamile olması yeterince igrencken bi de kaçtım diyosun. Allah ıslah etsin

Çocuğa bile mi küfrediyor?
Valla sen bir şey yapma bence artık. Ne desen batacak gibi çünkü.
Sen o bebeği sağ salim doğurmaya bak. Yine sinirli anında iter, vurur, bebeğe bir şey olur; olmadı sen üzülürsün bir aksilik çıkar bebekte. Sen 9 aylıkken bir tek bebeği düşün bence.

Asla el kaldırmadı Allaha şükür ama sinirlendiginde bana vurmamak için duvarları felen kirar nere baksan duvarda yuvarlak yuvarlak yumruk izleri yani korkutuyor benim inşAllah evladima hemen kavusurum ve insAllah babaligi gercek anlamda tattiginda sakinlesir

Konu sahibi sana hiç vurdu mu eşin? İtekledi mi?
Bu kadar şiddet meraklısı bir adamdan aksi beklenemez.
Zaten nikahın yoktur. Evine dön

Konu sahibi sana hiç vurdu mu eşin? İtekledi mi?
Bu kadar şiddet meraklısı bir adamdan aksi beklenemez.
Zaten nikahın yoktur. Evine dön
Nikahim var asla vurmadı iteklemedide hamile değilken guresirdik ben vururdum asla v urmazdi sevecen biridir sarılır öper ama kizinca kızıyor ve onu doverse o x in diyeceği tek şey beni ciddiye alıyor bu yani esim kendine yapmış olacak

Valla asla asla diyenlerle dolu bu site biliyor musun? Döven kocaların birçoğuna sorsan ya neden uydururlar ya da istemeyerek yapmışlardır.
Sakinleşse ne olur, en güzel yaşayacağınız, heyecanlı dönemin içine etmiş adam. Sizin şu an gün sayıyor olmanız gerekiyordu.
Neyse hayırlı doğumlar diliyorum. Bu meseleleri askıya al, çok düşünme, bebeğe odaklan.

Aynen haklısın abla ben diyorum yürüyüşe çıkalım tamam der belimi ovar ayaklarimi ovar telefonuna dogum gününü kaydetmiş yani gün sayiyor ama böyle sinirlendiginde olan bize oluyor

Hamile halinle şiddet görüyorsun resmen.Eşim beni cooook seviyor bilmem ne filan diyordun hepsi bunları ört bas etmek içindir değil mi?mutlu değilsin aslına. .
Şiddet görmüyorum ama bağırıp çağırır sinirlendiginde o öyle yaptiginda karnimdaki bebegim bile tekmeliyor etkileniyor ama kendi geçmişi berbat iken niye bu kadar kıskanıyor veya bukadar abartıyor yani bence seviyor ne olursa olsun asla aglatmaz aglayacagimi hissettiğinde hemen sarılır sebeklik yapıp koşar bakala birşeyler alır bende çok çok seviyorum ama sorun insanlar ..

Aynen haklısın abla ben diyorum yürüyüşe çıkalım tamam der belimi ovar ayaklarimi ovar telefonuna dogum gününü kaydetmiş yani gün sayiyor ama böyle sinirlendiginde olan bize oluyor
Ama çok kötü şeyler söylüyor. Yaptıkları ile söyledikleri çok ters gidiyor. Bu örtmez ki ama o lafları.
Üstelik psikolojik olarak çok yıpranıyorsun.
Üzgünüm ama çok pembe bakıyorsun, farkında bile değil ne olduğunun.

fiki fikiden sonra bi şey daha öğrendim fofenk Allahım ne güldüm ya töbe gece gece.. oğlumu korkuttum uykusunda..
Zaten pek bi şey anlamadım konunuzdan da.. anneniz de nasıl evine kabul ediyo bu yılışığı.. ben gerçekten bi şey anlamadımm

Aynen çok sevdigimden belkide yani normalde melek gibi sevecen şebek esim kiskandiginda kafayı siyiriyor ama durum şu kendi geçmişi kızlarla dolu ilki ben miyim sanmam hiç sormadimda ama ilkim o yani ben ona guvenirken o niye böyle?

Psikojik şiddet denir buna işte. Bağırması seni korkutması duvarlara vurması vs..bunlar normal değil.

Çifte standart, pozitif ayrımcılık vs. deniyor bu duruma. Erkeğin her şeye hakkı vardır, kadın yapamaz. Saçmalık da olsa, eşin gibi erkekler bunun üzerinden baskı yapmaya, yargılamaya pek meraklıdırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…