eskilerr

El kadar çocuğu es diye alıp evlenen üstelik hamile bırakan kocanı da, seni kaçtın diye ona veren aileni de fofenk fofenk yapsınlar. Ne biçim ilişkiler, nasıl bir hayat bu.

Şiddet görüyorsun farkında değilsin. Buna psikolojik şiddet denir. Ve istisnasız ardından fiziksel şiddet gelir eninde sonunda.

Kızlar boşuna konusuyosunuz.
Konu sahibesinin zamaninda '16 yaşında hamileyim diye karılar beni kıskanıyor' temalı konu dahi açmışlığı vardir. Bknz: Doğum??
Ayrıca her fırsatta o müthiş kocası ve aşk dolu evliliğinden bahseder, hiç biriniz onu yanlış yaptığına ikna edemezsiniz.
Kocasını kötülerseniz muhtemelen siz de kıskanıyor alabilirsiniz.

Şaka gibi,okudum bu konusunu sanırım kıskandım

Sevgisinden duvarları yumruklayan bir koca bütün genç kızların hayallerini süsler tabii, siz de haklısınız
Eşinizin böğürtüsünden yavrunuz huzursuzlanıp karnınızda tekmeler atıyor... Siz bakkala gidip sevdiğim şeyleri alıyor diye teselli buluyorsunuz. Ne demek karnı burnunda bir kadını bu şekilde korkutup hırpalamak? Küçücük yaşınızda aşkı ve hayatı çözmüş olduğunuza inanıyorsunuz belki, diyecek bir sözüm yok artık buna, ben de boşa nefesimi tüketmeyeyim, ama en azından siz de kendinizi biraz korumaya bakın lütfen. Olan olmuş hadi bu yaşta evlenmiş bir de üstüne hamile kalmışsınız, hatta bunun çok muhteşem bir hayat olduğunu da düşünüyor olabilirsiniz, ne diyelim, hayat sizin... Ama en azından araya büyüklerinizi falan sokun da, eşiniz bu "psikolojik" şiddeti sürdürmesin daha fazla, tabi aklı başında bir büyüğünüz varsa artık..

Ayrıca o x ile neden görüşmek zorundaymışsınız? Ne münasebet?! Hiç de öyle bir mecburiyetiniz yok. O geldiği zaman ailenizin evine gitmeyin. Sizin kocanızla yaşadığınız eve çıkıp gelecek hali yok ya..! Kapatın kapınızı, kulağınızı, akrabalarınıza da söyleyin, ondan bize haber getirmeyin diye, olsun bitsin.

Fofenk fofenk?
Annene seni soracak kadar edebsiz,annen de yok bee daha ne "fofenk"i nişanlılar diyecek kadar şuursuzmuş.
Goruşme isterse çok yakın olsun.Zorunda misin.

Normalde iki erkegin kapismasi senin yasindakilerin hosuna giderdi ama hayret

Ayrica fofenk fofenk ne ya nasil bir cevrede yasiyorsun oyle.

Fofenk fofenk tahmin ettiğim şeyse,anneniz niye açıklama yapıyor ki sakin sakin? Böyle densizlik olmaz ve böylesine bu kadar yüz verilmez. Benimde kızım var,akrabam bana kızın sevişti mi dese,ağzının payını veririm ne münasebet yok be daha nişanlılar diyeceğim.
Şimdi gelse yüzünüze saçma sapan birşey söylese haktır zira hakettiği cevabı kimse vermemiş ki densize.

Sizde babanıza annenize söyleyin almasın evine damatlarından değerli mi bende olsam soğurdum yanı basit bir olay değil.

sabah 4 lere kadar sızdeydı herkes sızı yakıstırırdı ama yavsaktı kendısı ???

annene onlar fofenk fofenk yaptı mı dedı annen de sen cıddıyetsızlıgınle kaybettın dedı ???

evlense bıle genc degıl demıs senın super anlastıgın ama yavsak olan arkadas ???

esınde o adamın ..... bellıcem demıs ???

1 senelık evlısın 9 aylık hamılesın ???

bıkere yavsak olan bırıyle sabahlara kadar ne ısın var derler adama, adamın tekı gelıcek kızım ıcın bana fofenk fofenk yaptılar mı dıyecek bende anne olarak cıddı olsaydın kazanırdın dıyıcem haa ? ( fofenk sanırım kotu bırseydır )

ne pis bı uslup ayrıca ...

öhh

profıl resmını koymussun ya
9 aylık hamıleyken nasıl gorunuyorsun merak ettım bı resım koysana gorelım ıstersen ozelden de gonderebılırsın
paylastıgın ıcın sakıncası yok sanırım

Kocan bi temiz dövsün şunu da hepiniz rahatlayin. Bisicik olmaz. Sen aradan cekil. Ayrıca eskiden flortun olan biriyle nasil ayni ortamda bulunursun? Kocan olsam seni bosardim. Boyle sacmaliklar mi ugrascam diyip.

Nasıl bir ailede yetiştin kızım sen..
Annenin hiç mi değerleri yok?
Sana kızamıyorum bile ben..

Kocanın x dem FELEN nerden haberi oluyor niye diyorsun

Konu ciddiyetsiz
Konu sahibi ciddiyetsiz
Anne ciddiyetsiz
Koca ciddiyetsiz
Eski flört ciddiyetsiz

Hepsinin üstüne dünyaya gelecek bir bebek... AcıYorum. Aslında sorunlar kolaylıkla çözülebilecekken ahlak düşkünü beyinler,değerler,ciddiyetsizlikler yüzünden bu haldesiniz. Doğacak bebeği bu saçmalıklardan ve saçma kafanızdan uzak tutun. Tek temennim bu.

danimarka gibi bir ülkede ,olanaklar içinde yaşayıp da ,Türk sevgili bulup da ,15 yaşında kaçıp da 16 da evlenip hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz hayret ediyorum...
resmen oralarda küçük türkiye yaratıp ,çocuk gelin olmayı başarmışsın inanamıyorum.
bi de gelip "kocam beni bebek gibi sever " diyorsun zira hala çocuksun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…