eskilerr

Yani suan çok memnunun şu konuda tanımadan önce adını çok duyardım onla bunla ama suan evlenmek çok istedi evlendik dışarı felen çıkmaz evden ise işten evde Facebooku felen heosi bende yani o suan biseuler yapmiyor ama gecmisini dersen temiz degil

Çocuk anne..

Ya hayır normalde sakin diyorum ben kemalim yapmaz demiyorumki hahah ben öyle sus pus kadınlardan degilim ben bagirdigimsa kizdigimda o susar o bagirdiginda ben yine susmam sorun şu çok sinirli birden bu yane

Fanfini finfon fiki fiki fokeng fokeng

Canım ne zaman aklın başına gelir ya da gelir mi bilmiyorum ama bizi o zaman anlayacaksın... Şimdi takıl sen uslu uslu doğur çocuğunu. Tümden hayatın falso şu an haberin yok.

Haklısın ama mesela şöyle biz annemlerdeyiz ansızın geliyor??? Böyle birsey haklısınız psikoljik şiddet yapıyor ama hani ne bilim normal tartisabildigim biri ama söz konusu erkek olduğunda cildiriyor

Kocanın x dem FELEN nerden haberi oluyor niye diyorsun
Ya iste normalde cok sakin her konudan tartisabilirim ama soz konusu erkek oldugunda kafayi siyiriyor suclusuda benim ben anlatiyorum herşeyi bana sabahlar kadar yazdiginada herkes uyudugunda evimi önünden gectiginide bana seni yanima alacam kendisi memur asistanım olursun karı koca oluruz fleen diye konustugunuda

Ya hayır normalde sakin diyorum ben kemalim yapmaz demiyorumki hahah ben öyle sus pus kadınlardan degilim ben bagirdigimsa kizdigimda o susar o bagirdiginda ben yine susmam sorun şu çok sinirli birden bu yane
Yavrum sen ne içtin? Semadan bakıyorsun yeminle meseleye.
Kızlar hamilelik kafa mı yapıyor? Tecrübeliler, beni bilgilendirin.
Mesele oldukça ciddi sen daha haha hihi modundasın kızım.
Offf ki ne off.

Yok o kadar değil. Baya kocan dövsün diye bi sürü sey anlatmışsin. Simdi rahat birak kocani da icinden geleni yapsin. Sen de ay ne guzel seviliyorum diye düşün. Insallah bebegini kucagina aldiginda biraz daha büyüyeceksin. Kitap oku bol bol. Cocugun icin kendini gelistir de yarin bi gun arsizin teki arayip cocuklarin fofenk yaptılar mi diye sordugunda verecek mantıklı bi cevabin olsun.

Kocalar böyle katil oluyor çocuğum sen niye engellemiyorsun bunu

Yavrum sen ne içtin? Semadan bakıyorsun yeminle meseleye.
Kızlar hamilelik kafa mı yapıyor? Tecrübeliler, beni bilgilendirin.
Mesele oldukça ciddi sen daha haha hihi modundasın kızım.
Offf ki ne off.

Yazilanlara bakarak sahsen bende hamilelikte kafayi yemeyi planliyordum ama hic bir sey degismedi. Herhalde hamilelik sarhos olmak gibi, icinde ne varsa o cikiyor. Benim icim bos oldugu icin

Yazilanlara bakarak sahsen bende hamilelikte kafayi yemeyi planliyordum ama hic bir sey degismedi. Herhalde hamilelik sarhos olmak gibi, icinde ne varsa o cikiyor. Benim icim bos oldugu icin
Ben regl iken hafif sıyırıyorum. Ama kafa çok gitmiyor yani, geçen gün normalde takmayacağım bir şeye oturup 2 saat ağladım. Yani daha duyarlı oluyorsun hormonlar karışınca.
Fakat bizim bu kız duyarsızlığın dibinde. Herif duvarı içine göçertmiş vura vura, fofenk diyor, yaş 16 bir de eski sevgili var. Uyy anam hızlı yaşa genç öl demişler de bu kadar da değil hani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…