Merhabalar,,, o kadar dertliyim ki,, içime bir şey oturdu sanki bugünlerde,,, yazmak anlatmak istiyorum,, 2 yıllık sevgilimden ayrıldım o zamanlar en doğru karardı bu başkasıyla başladım aşıktı bana bende onu sevdiğime eskiyi unuttuguma öyle bir inandırmışım ki kendimi zorlamışım resmen,, ama kalbim iflas bayragını çekti artık,,, sevgilimi üzüyorum beni seviyor ama ne yazıkki 4 aydır beceremedim ben onu sevmeyi olmuyor,, kişiliği güzel sırf beni seviyor diye oldum onunla ama olmuyormuş böyle sevildiğin için sevemiyormuşsun,, eski sevgilimi canımı o kadar özledim ki kızlar anlatamam... ve tuhaf olan bugün beni aradı bana kızgın oldugunu ama unutamadıgını sevdiğini söyledi,, bir o kadarda kızgınlık anlattı,,, sonra karşılıklı ağladık ve kapadık,,, allah aşkına ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Cidden çok şaşırdım ve şu anki sevgilinize üzüldüm.
Yazdıklarınıza rastlıyordum ama çok iyi bir çift olduğunuzu düşünmüştüm.
Açmamalıydın o telefonu...
Biliyorumm bu yüzden böyle kafam karıştı zaten vicdanım beni çok rahatsız ediyor gerçekten,, ben bilseydim başlarmıydım başka bir ilişkiye ama o öyle bir zamanımda geldi ki birine tutunmam lazımmış sanırım avunmak için,, ama işte
Sevmediğiniz biriyle neden sevgili oldunuz?
Eski sevgili eskide kalmıştır,konustuğunu şimdiki sevgilin biliyor mu?
Aynısını şimdiki sevgilin yapsaydı sizin tepkiniz ne olurdu çok merak ettim
Boşluktaydın sanırım.:44:
Peki ne yapacaksın bu saatten sonra ?
düşünüyorum,, eski sevgilimi hiç katmadan düşünüyorum,,, şuan sevgilimle devam edersem ne kadar mutlu olurum daha doğrusu onu ne kadar mutlu edebilirim? kendimi ait hissetmediğim yolda yürürken elini tutmak istemediğim biriyle nasıl devam edebilirim,,, ona en büyük haksızlık bu olmaz mı? belki kızıcak bana ama kendimide düşünmek zorundayım,, eski sevgilim olmasada bu böyle,, zaten eskiyi arayan ben değildim diğerine sevgim olmasada devam etmeye çalışıyordum eskiye dönmeyi asla düşünmedim ihanet etmem ,, ama birde bu olunca film koptu bende
öyle sanıyordum ama ne biliyimmPeki 4 ay hiç mi anlamadın böyle olduğunu....Yani ne bileyim çok mutlu gözüküyordun.
çok saolun,,,,,,,Üzgünüm size teselli veremeyeceğim. Zira hisleriniz ne olursa olsun hali hazırda bir sevgiliniz varken, eski sevgilinizle ağlaşarak telefonda konuşmanız oldukça kötü bir eylem. Ve dahi hiç kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecektir. Bunu bizzat kendi hayatımda tecrübe ettim.
Sizi anlamadığımı, yaşadıklarınızı yaşamadığımı sanıyorsanız sizi aydınlatayım. Benim çok uzun yıllar süren ilişkim evlilik aşamasında bitti. Bırakın özlemeyi, hayatımın son bulduğunu düşünüyordum. Özlemek çok hafif kalır o zamanlar yaşadıklarımı tasvir etmek için. Birkaç ay sonra karşıma biri çıktı. Aşık değildim ve bunu ona açık yüreklilikle söyledim. Herhangi bir ilişki istemediğimi, eğer şimdi onunla başlarsam unutmak için onu kullanmaktan başka bir şey olmayacağını, bunun da bencillik ve ona haksızlık olacağını itina ile söyledim.
-Olsun ben senin beni sevmeni beklerim.
Dedi. Gerçekten de bekledi. Tüm hezeyanlarımı, acılarımı onunla paylaştım. Bu süreçte bittabi eski sevgilimle hiçbir iletişimim olmadı. Lakin aklımdaydı. Aklımda olması bile vicdan azabı çekmeme yetiyordu. Derken ben de sevmeye başladım onu. Belki henüz aşka dönüşmemişti ama çok fazla seviyordum. Tam da bu zamanda o uğruna hayatım bitti dediğim adam bana döndü. Telefon numaramı çoktan değiştirmiştim. Zira kendimi tutamayıp o telefonu açacağımdan ve hayatımdaki bunu hiç hak etmeyecek insanı üzmekten korktum. Aklınıza gelebilecek her yolu denedi bana ulaşmak için. Mail, facebook vs. Hatta yakın arkadaşlarımı durmadan aradı. Ben ne yaptım? Tek kelime dahi etmedim ona. Zira bunu yapacaksam, önce ilişkimi bitirmeli sonra o telefonu açmalıydım. Yaptığınız şey aldatmadır, ihanettir!
Çok mu kolay oldu sanıyorsunuz benim için? Emin olun hiç kolay olmadı. Söyleyecek o kadar çok cümlem vardı ki biriktirdiğim. Geri dönmeyecek olsam bile o kadar doluydum ki. Ancak yapmadım. Zira o içinizde yücelttiğiniz aşk gerçekten "aşk" olsaydı her ne olursa olsun sevgilinin başına o itici "eski" kelimesi yakışmazdı.
Çok uzattım. İhanet ettiğinizi sevgilinize söyleyin ve her ne derse desin sessizce dinleyin. Sonra eskiye mi dönersiniz, onca zaman siz olmadan yaşayabilmiş adamın sizi ikinci kez bırakmasını mı izlersiniz bilemem. Kolaylıklar dilerim.
Bire bir aynı şeyleri yaşıyorum desem?
Ben de 2 yıllık sevgilimden ayrıldım bu sene. Hayatımın aşkıydı. Hala deli gibi de seviyorum acısını çekiyorum. Her gün aynı acı, her gün cımbızla tek tek canım çekiliyor. Ve benimki evleniyor, çok az kaldı.
Ben de onu unutmak için çivi çiviyi söker diyerek başkasını bulmuştum ilk zamanlar. Ama 1 hafta sürdü. Yani her şeyinde onu arıyordum. Arıyordum onu hep, gelen gideni aratır misali. Sonuç olarak katlanamadım bu kıyıma. Ne onu üzdüm daha fazla ne de kendimi. Onun iyiliği içindi biraz da.
Size tavsiyem herkesin aksine de olsa, şu anki sevgilinizden ayrılın. Sevmiyorsunuz neler hissettiğinizi anlayabiliyorum.
Ve eğer çok büyük sorunlar yoksa aşık olduğunuz kişiyi bırakmayın. Zira aşk öyle kolay bulunmuyor. Ben hayatımda bir defa oldum, onu da kaybettim. Bir daha da denk geleceğini sanmıyorum. Siz de bana katılmayı istemiyorsanız şansınızı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?