öncelikle duygularını anladığımı bilmeni isterim. benim de bir buçuk sene önce biten bir ilişkim ve şuanda yeni yeni tanımakta olduğum bir insan var. hayatıma birinin girmesi benim için henüz çok yabancı bir duygu, çünkü hala eskiyi unutamadım. bunu da ondan saklamadım. söyledim. hala geçmişi unutamadığımı ve zaman zaman ciğerimin sızladığını dürüstçe söyledim. ama o kendisine bir şans vermemi ve zamana bırakmamızı söyledi. ne kadar samimi olduğundan şimdilik emin değilim, bunu süreç içinde görücem. demem o ki, yüreğinde unutamadığın biri varken hayatına birini almak belki eskiyi unutma isteği, belki yenibaştan temiz bir sayfa açma isteği, belki boşluk, farklı nedenler sıralanabilir.. ama senin şuan yaptığın hem sana hem ona ihanettir. çünkü iletişim kurmuşsunuz, karşılıklı ağlamışsınız. o artık yüreğinde kalan bir anı olmaktan çıkmış, duygular yeniden alevlenmiş. bu insan 2 sene hayatında yoktu. 2 sene sensiz yaşadı. ama diğeri seni bir gün senin de onu seveceğin umuduyla bekledi. belki nazını çekti hep, vazgeçmedi seni sevmekten. şimdi benim aklıma hep şu sahne gelir, selvi boylum al yazmalım daki son sahne:
sevgi neydi? sevgi emekti..