eskimeyen duygular

eski sevgilin aramasaymış sanki yeniyle aranızda problem çıkmıcakmış gibi sezinledim ben ne eskiye dön ne şuankiyle devam et ikisinide bırak bence

yapacağınız en iyi şey sevgilinize haksızlık etmeyi bırakıp, aklınız hala bir başkasındayken ayrılmak

Başlık çok kötü..
4 ayda bi duygu eskimez zaten.. sanki üstünden 3-4 yıl geçmiş..
2 yıllık sevgili bikaç ayda unutulmaz bence.
Çünkü yaşamışlık ne kadar fazlaysa unutmak o kadar zor olur kanısındayım ben..
Ve ahların tuttuğuna inanırım.
Eski sevgilinizin ahı tutmuş olabilir.
Bi ilişki biter bitmez yeniside neymiş..
Aldatılma gibi ciddi birşey olmadığı sürece bence acı çekmek lazım hemen birini bulmak yersiz.
Eski sevgilinize değer vermiyorsanız bile yaşanmışlıklara değer verir insan çünkü güzel günlerinizde olmuştur mutlaka..
Şimdi sevgiliniz nasıl sizi kabul etti 2 yıllık ilişkiden çıkar çıkmaz oda merak konusu ?
İnsan düşünür bu kız unuttu mu ? Ben sevebilir mi? diye
Bunu sevmiyorsanız ayrılın.. Kaçınılmaz son çünkü bu ilişkide ayrılık..
ALLAH yardımcınız olsun hepinizin..
Kırmak istemedim kırıldığınbi nokta varsa özür dilerim

Evet, şimdiki arkadaşınızın vaktini çalmaya hakkınız yok gerçekten. Hem de sevmediğiniz birine ümit verip kalbini de iyice kırmayın.

Erkeklere kızıyoruz burada ama, biz bayanlarda az değiliz. Boşta kalırız, sırf gönlümüzü hoş tutsun, kafamızı oyalasın diye ilk karşımıza çıkana atlarız, onun duygularını incitmekten korkmadan... Yenisini bulmadan da eskine yol vermeyiz hanii.:44:

yok olur mu hiç :) düşünceleriniz için saolun ben zaten bunun için açtım konu,, artık bitirdim zaten doğru değildi haklısınız :))

öncelikle duygularını anladığımı bilmeni isterim. benim de bir buçuk sene önce biten bir ilişkim ve şuanda yeni yeni tanımakta olduğum bir insan var. hayatıma birinin girmesi benim için henüz çok yabancı bir duygu, çünkü hala eskiyi unutamadım. bunu da ondan saklamadım. söyledim. hala geçmişi unutamadığımı ve zaman zaman ciğerimin sızladığını dürüstçe söyledim. ama o kendisine bir şans vermemi ve zamana bırakmamızı söyledi. ne kadar samimi olduğundan şimdilik emin değilim, bunu süreç içinde görücem. demem o ki, yüreğinde unutamadığın biri varken hayatına birini almak belki eskiyi unutma isteği, belki yenibaştan temiz bir sayfa açma isteği, belki boşluk, farklı nedenler sıralanabilir.. ama senin şuan yaptığın hem sana hem ona ihanettir. çünkü iletişim kurmuşsunuz, karşılıklı ağlamışsınız. o artık yüreğinde kalan bir anı olmaktan çıkmış, duygular yeniden alevlenmiş. bu insan 2 sene hayatında yoktu. 2 sene sensiz yaşadı. ama diğeri seni bir gün senin de onu seveceğin umuduyla bekledi. belki nazını çekti hep, vazgeçmedi seni sevmekten. şimdi benim aklıma hep şu sahne gelir, selvi boylum al yazmalım daki son sahne:

sevgi neydi? sevgi emekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…