- 15 Ağustos 2014
- 40
- 15
- 38
- Konu Sahibi missginger
-
Doğum gününü kutlamamalıysam neden kutlamamalıyım bana sebep belirler misiniz?
Ya da bu eşekle iletişime geçmeli miyim? Geçmemeli miyim lütfen bana bir sebep belirterek yazar mısınız?
Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Sanırım bunu duymam lazımdı. Normalde bu kadar kafaya takmazdım ama bu aralar sürekli onu bana hatırlatan anılara denk geliyorum. Arkadaşlarım konuyu ona getiriyor ya da dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben onu konuşuyorum. Bir kaç gün önce annemle biri hakkında konuşurkeb vile o çirozu hala unitamadın dimi dedi yaa. Şaka gibiKutlamamalisin cunku seni takmiyor. Daha gecerli bir sebep olamaz bence.
Doğru söz/ mantıkla kurulmuş cümleler karşışında bana söz bırakmadınız, teşekkürlerAyrılmışsınız işte başka bir sebebe neden ihtiyaç duyuyorsunuz ki?
Güzel veya çirkin ayrılık olunca bir şey değişmiyor, bitiyor ikisinde de, bi tek sizin kabullenmeniz kalmış geriye. Bir de yanlış anlama yüzünden ayrılıktan, sebep öğrenilmeden dert edilip facebooktan silmeden falan bahsediyorsunuz, ne deyip de iletişim kuracaksınız ki yeniden?
Onun sayesinde hayatınıza soktuğunuz şeyleri artık sadece kendinizden kaynaklı biçimde düşünmeye hafiften başlayın, onun sebebiyle keşfettiğiniz şarkıcı mailinize beklediğiniz cevap gelmeyecek gelecekte deSiz kendiniz sevdiğiniz için gittiniz konsere o kadar.
sadece sizin zorlamanızla giden bir ilişki, tek taraflı bir diyalog..
kendi kendinize gelin güvey olmayı bırakın.. bırakınca göreceksiniz ki ; siz onun umurunda bile değilsiniz
Kutlamayın derim, bana da takmıyormuş gibi geldi, öyle önemli ayrı bir yeriniz varmış gibi bir hali yok.
Zaten siz de bir şeye kızıp sormadan konuşmadan tepki veriyorsunuz vs. iyi değil bu da.
Sanırım takılı kaldınız biraz, üstüne gitmelisiniz bu durumun, geçer..
Onun hayatnda bilgisayar oyunları ve dersi dışında ayrı bir şey zaten olamaz. Takılıp kalma mı uyuyan devi canlandırma mı karar veremedim. Teşekkürler, tavsiyenizi dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz
Hayırlısı olsun hakkınızda :)
Dürüst olduğunuz için teşekkürler. Sanırım bunu duymam lazımdı. Normalde bu kadar kafaya takmazdım ama bu aralar sürekli onu bana hatırlatan anılara denk geliyorum. Arkadaşlarım konuyu ona getiriyor ya da dervişin fikri neyse zikri odur hesabı ben onu konuşuyorum. Bir kaç gün önce annemle biri hakkında konuşurkeb vile o çirozu hala unitamadın dimi dedi yaa. Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?