Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Canim bana herhangi birsey soylenmedi sanirim suan risk olusturmuyor peki sen yumurtayi transfer oncesi mi ye demisti sana benimde yarin yumurta toplama islemim var dua edin kizlar
yumurta toplama işleminden sonra dedi canım...eğer riskin yoksa söylemez zaten yarın hayırlı sonuçlar alırsın inş

yumurta toplama işleminden sonra dedi canım...eğer riskin yoksa söylemez zaten yarın hayırlı sonuçlar alırsın inş

Ins canim yarin gorecegiz bakalim sende yumurta toplamadan önce herhangi bi agri yada sislik gibi sikayetlerin oldu mu bende suana kadar olmadi çok şükür umarim hersey yolunda gider allah hepimizin yüzünü güldürsün inş

Kizlar bugun yumurta toplamaislemim oldu 6 adet yumurta toplandi gelisimiyle ilgili bilgi verecekler drum ohss olmamam icin ilaclarimi az dozda vermisti cok şükür bki olmadim ama yumurta sayim diger iki denemeye oranla dustu ama olsun onemli olan zaten kaliteli embriyo olmasi sizler ne yaptiniz

sağol canım transfer bitti biri 7 diğeri 11 hücreli iki embriyo transfer edildi Allah büyük bakarsın yüzümüz güler

Ins guzel haberlerini burdan yazarsin benimde transferim sali yada persembe gunu olacak bu benim 3. Denemem diger ikisinide konyada denemistik sizin ilk denemeniz mi

Ins guzel haberlerini burdan yazarsin benimde transferim sali yada persembe gunu olacak bu benim 3. Denemem diger ikisinide konyada denemistik sizin ilk denemeniz mi
hayırlı olsun inşallah hep beraber güzel haberler paylaşalım burdan. Benim ilk denemem. Şehir dışından gelen çok hasta var genelide konya ankara ve bursada denemiş. İnşallah bu sefer olur

hayırlı olsun inşallah hep beraber güzel haberler paylaşalım burdan. Benim ilk denemem. Şehir dışından gelen çok hasta var genelide konya ankara ve bursada denemiş. İnşallah bu sefer olur

Bugun aradilar iki embriyo olusmus gelisimlerini izliyorlarmis bir tanesi daha cabuk gelismis yarin tekrar arayip bilgi verecekler yani suanda sadece 1 embriyo m var basta baya uzuldum ama hayirlisi allah isyedikten sonra o bi tanesi de tutar ins

Bugun aradilar iki embriyo olusmus gelisimlerini izliyorlarmis bir tanesi daha cabuk gelismis yarin tekrar arayip bilgi verecekler yani suanda sadece 1 embriyo m var basta baya uzuldum ama hayirlisi allah isyedikten sonra o bi tanesi de tutar ins
bu tedaviye başladığımdan bu yana aevinecek üzülecek şükredecek bir sürü hikaye dinledim örnekler gördüm. Malum hiçbir zaman randevu saatimizde doktora ulaşamayıp beklediğimiz için bende etrafımdaki herkesle sohbet ediyorum. 46 yaşında bi hanım 18 yıl sonra îlk denemede ve tek yumurta şu an 7 aylık hamile. 28 yaşında gencecik 30 yumurta toplanıyo 23 ü dölleniyo 3 transfer 3 ü de tutuyo bir hafta sonra düşüyo ve bu durumu 5 kez yaşıyor şu an 6. İçin tedavi oluyor. Seninde dediğin gibi Allah isteyince bir yumurta çok bile. Rahat olmaya çalışalım Rabbim büyük hazineside geniş mutlaka bizlerede verir

Bende 29 yasindayim 20 yasinda evlendim iki yil dusunmedik daha sonra istedik bir yil da boyle gecti dra gittim hicbir sorun yok dedi pco oldugum icin adet duzensiLiginden olabikir dedi ve iki yil boyunca ilac tedavisiyle her ay umitlendim tabi bu arada rahim filmi falan hepsi temizdi esimde zaten cok sujur bi problem yok daha sonra dr degistirmeye karar verdim gittigim dr muayne ettikten sonra tuplerimin tukali ve sis oldugunu hemen ameliyat olmam gerektigini ve sadece tup bebekle anne olabilecegimi soyledi o anda yikildim resmen ama hic yilmadim ankarada taninmis bi prof gittik oda ayni seyleri soyledi cektirdigim rahim filmininden hicbirsey anlamadigini soyledi boyle rahim filmi olur mu diye kizdi neyse daha sonra ameliyat oldum 25 yasinda tuplerim alindi 6 ay daha ara vermek zorunda kaldik daha sonra tup bebek icin denemelerimiz basladi ilk denedigimde cok umutluydum her denemede buraz daha umudum kayboluyor sanki ama allah cok buyuk mucizelerinden birinide bize yasaticak ins herkese cok dua ediyorum isteyen herkese allah dualarimizi kabul etsin ins

İnşaAllah bu denemende kavuşursun bebeğine canım.hiç kolay değil tabi yaşasıkların çok şükür bu uzun süreçte ümidini yitirmemişsin.daha önce fatih beyde tüp bebek denemişmiydin.eskişehirde mi yaşıyosun

Afyonda otueuyorum fatih beyde ilk kez deniyoruz yarin transferim olacak ins bu kez olur canim simdiden heyecan basti

Dun transferim oldu iki embriyo transfer edildi baska transfer edilen var mi aramizda ins tutunurlar cok dua ediyorum

Senin 1 haftan kalmis canim ins sende guzel sonuclar alirsin transferden sonra hep yattin mi ben du ve bugun yatiyorum sadece lavaboya ve mutfaga gidiyorum
canım bende genelde yatıyorum ama kızımda var benim okula hazırla yemek yap namaz vs.mecburen kalkıyorum çok yatmanın faydalı olduğunu sanmıyorum tutunma süresi ilk yarım saat dedi doktor ani hareketler yapmadan geçiriyorum zamanı.Allahın izniyle hayırlı haberler verelim inşallah

Afyonda otueuyorum fatih beyde ilk kez deniyoruz yarin transferim olacak ins bu kez olur canim simdiden heyecan basti
canım transferin hayırlı ugurlu olsun embriyonun kalitesi nasılmış?? rabbim inşallah bebeklerini kavuşturur sana

Ins canim bende evin icinde yuruyus yapiyorum onun disinda hicbirsey yapmiyorum annem var sagolsun suan abimlerde kaliyoruz zaten cumartesi gunu afyona donecegim bugun 2.gun bakalim allah hepimizin yuzunu guldursun bebeklerimize kavusmayi nasip etsin ne guzel senin bi kizin var yinede cok sanslisin bu donemde ozellikle yediginiz yada ictiginiz seyler var mi dr bol su icmemi ve protein agirlikli beslenmemi soyledi

canım transferin hayırlı ugurlu olsun embriyonun kalitesi nasılmış?? rabbim inşallah bebeklerini kavuşturur sana

Ins canim cok tesekkurler bi tanesi birinci kalite digeri orta kaliteydi eskisehir acibadem de ilk kez deniyorum daha once iki kez konya da eurofertilde yaptirmistik olmadi bu kez olmasini umud ediyorum ins hepimiz anne oluruz bu kez

Son zamanlarda pozitif aonuc alan arkadaslar deneyim ve tecrubeleeinizi bizimle paylasirmisiniz hem bizede umut verirsiniz

aynı şeyleri banada söyledi canım sadece çay kahve kola gazoz ve ananastan uzak dedi o kadar. Benimde bugün 6. Günüm yaklaştıkça korkularım artıyor Allah pozitif görmeyi sonrada kucağımıza almayı nasipnetsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…