İnş Can'ım benim hayırlısı olur genetik araştırması yaptır bencede eskde yaşıosan fakültede yaptır bence normal gebe kalabiliosan yine kalırsın Allah'ın izniyle benim 2 aşılama tutmadı hiç bi neden yok ohss de olmadım çok şükür Allah büyük bakalım sonuç ne olucakkızlar bende sizin gibi fatih beyle başladım tedaviye ilgi alaka çok iyi ama benim de tutmadı hemde çok büyük sebep yokken...ohss oldum 6 7 ay toplayamadım kendimi sonra dondurulmuşlarla tedavi oldum ekim ayında tutmadı...1 kere adet gördüm sonra yumurtlama takibiyle hamile kaldım malesef o da 8 haftalıkken gelişim olmadığı için kürtaj oldum...ben umudumu kaybetmedim tüp bebekte tutmazken sponton olarak hamile kaldım şimdilik tüp bebek düşünmüyorum yumurtlama takibi ya da aşılama ile devam edicem...bu benim 2.ci düşük genetikleri de yaptırıcam inşallah tedaviye başlayan arkadaşlar olumlu sonuçlar alırlar
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım...ocak 9 da gidicem genetiğe inşallah sıkıntı olmaz zaten tüp bebeği erteledik bizdeİnş Can'ım benim hayırlısı olur genetik araştırması yaptır bencede eskde yaşıosan fakültede yaptır bence normal gebe kalabiliosan yine kalırsın Allah'ın izniyle benim 2 aşılama tutmadı hiç bi neden yok ohss de olmadım çok şükür Allah büyük bakalım sonuç ne olucak
İnşallah ben kolay hamile kalamıyorum eşimde de bende de var sıkıntı doktorlar normal yolla olur diyorlar ama bakalım beklicem zaten...benim doktorum acıbademde ceren hanımdı ama ben yumurtlama takibini ümit hastanesinde mehmet zafer beye yaptırdım onda tuttu...sonra tekrar acıbademe döndüm ama doktoru değiştiricem artık gitmiycem oraya da acıbadem gereksiz pahalı geliyor artık beni maddi olarak çok sarstı tüp bebekti takipti hastanede yatmaydı tahlildi falan derken çok harcadım artık ümit e devam ederim...zaten kürtajdan sonra korunma veriyor doktor o süreç geçsin bende kendimi toparlayım aşılama yaptırırımNormal takipli doktorun kim
Can'ım benim bugün 10. Gündü duramadım baktım <1.20 böle çıktı yanı negatif hastane başıma yıkıldıCanım bende uzun zamamdır yoktum giremedim hep aklımdasın. Sonuç ne oldu yami betan kaç çıktı
Canım hiç üzülme seni çok etkiler benim değerlerimi biliyorsun gebelik oluşmuştu ama olmayınca olmuyor Allahtan hiçbir zaman ümit kesilmezCan'ım benim bugün 10. Gündü duramadım baktım <1.20 böle çıktı yanı negatif hastane başıma yıkıldı
Doğru söylüyorsun Can'ım bakalım yarın eşimle kan testi vermeye gidicem ama kendi çalıştığım yere pazartesi acıbademe giderim nolucak bakalım hayırlısı Hakkı'mızda daha söylemedim eşime o yarın öğrenicek
Can'ım benim sonuç değişmedi tabiki negatif ilaç yazdı bide genetik tahlili istedi nisanda gel dediğin gibi çentik atalım dedi ama o onları anlatırken resmen boşlukta gibiydim çok dinlemedim senide mavi hastaneye yönlendirdimiCanım sonuç nasıl inşallah pozitiftir. Senden ses çıkmayınca aslında endişelendim umarım hakkında hayırlısı olur
Bilmiorumki Can'ım benim hiç anlamadım yumurtaların çok ii diodu yumurtanı çoğaltalım filan dedi tutunmama nedenini araştırmak için dedi ama bidaha buraya gitmicemHayır yönlendirmedi direk gel başlayalım dedi. Lütfen üzülme bak benim pozitif olduğu halde sonunda tutunamadılar. Sana neden öyle dedi
Hayır yönlendirmedi direk gel başlayalım dedi. Lütfen üzülme bak benim pozitif olduğu halde sonunda tutunamadılar. Sana neden öyle dedi
kızlar sonuç itibariyle hepimize aynı hikaye anlatılmış ÇENTİK. Bu uygulama en az 4 negatiften sonra yapılırmış tutunmaya olan etkiside %5 i geçmiyormuş. Araştırmaktan midem bulandı artıl Allah bu endişelerden,para odaklı kişilerden, hormon ilaçlarından herşeyden bizi kurtarıp geniş hazinesinden bir anda versin inşallah hepimize.Bilmiorumki Can'ım benim hiç anlamadım yumurtaların çok ii diodu yumurtanı çoğaltalım filan dedi tutunmama nedenini araştırmak için dedi ama bidaha buraya gitmicem
İnş Can'ım benim inş araştırdıkça bir sürü şey öğrenip dahada kafamız karışıyor ve bazı bize yapılmayan şeyleri görünce öfkelenmeden duramıyoruz Allah büyük ne diyelimkızlar sonuç itibariyle hepimize aynı hikaye anlatılmış ÇENTİK. Bu uygulama en az 4 negatiften sonra yapılırmış tutunmaya olan etkiside %5 i geçmiyormuş. Araştırmaktan midem bulandı artıl Allah bu endişelerden,para odaklı kişilerden, hormon ilaçlarından herşeyden bizi kurtarıp geniş hazinesinden bir anda versin inşallah hepimize.
proxeed canımKızlar bu tedavi sürecinde erkeğe vitamin veriliyor ya o ilacın ismi neydi hatırlıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?