Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Meraba herkese :) öncelikle Rabbim hayirlisini hayirlisiyla versin hepimize. Bende bugün fatih beyde tedaviye basladim. Size birsey soracagim arkadaslar fatih bey transferden sonra ne kadar yatmanizi söyledi evde is yapmamanizi söyledi mi nolur cevap yazin

tedavin hayırlı olsun canım inşallah pozitifi görürsün. Teansferin yapıldığı gün dinlen dedi bana ertesi gün gündelik işlerini yapabilirsin işe gidebilirsin dedi. Sadece ilk gün yatmamı söylediler.

Merhabalar araniza yeni katildim oncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlisiyla sağliklı evlatlar nasip etsin ben bu yola baslicam kafam cok karisik sizinle konusup dertlesmek ve bilgi alip rahatlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz

Merhabalar araniza yeni katildim oncelikle rabbim tüm isteyenlere hayırlisiyla sağliklı evlatlar nasip etsin ben bu yola baslicam kafam cok karisik sizinle konusup dertlesmek ve bilgi alip rahatlamak istiyorum bana yardimci olurmusunuz
merhaba öncelikle aminnn inşallah diyeyim. Bende fatih beyin hastasıydım geçen yıl merak ettiklerini sorabilirsin ben seve seve cevaplarım

Cook tesekkur ederim boyle bi yola baslicaz Allahin izniyle endiselerim var nasil bir surecten gecicegimi bilmiyorum memnun aldinizmi ben tip fakultesinde baslamak istiyorum osmangazide bana biraz anlatirmisin nasil bi surecten gectigini

Cook tesekkur ederim boyle bi yola baslicaz Allahin izniyle endiselerim var nasil bir surecten gecicegimi bilmiyorum memnun aldinizmi ben tip fakultesinde baslamak istiyorum osmangazide bana biraz anlatirmisin nasil bi surecten gectigini
heryerde prosedür aynıdır dîye düşünüyorum. Önce muayene etmişti doktor beni yumurta rezervime baktı mevcut yumurtanın boyutunu büyütmek için hergün kullanılacak iğneler verdi gonal f ve menagonla tedavi sürecim başladı. Gonal f göbekten kişinin kendine yapabildiği can ysk ayan çok ince uçlu bi iğne ilacıda yakıcı değil kişiye göre ilacın günlük dozu değişiyor yani günde birkaç kez yapman gerekebiliyor menagonda kalçadan yapılarak devam ediyor tedavi. Bu arada gün aşırı yumurtalar takip ediliyor muayeneye gidiyosun. 5-7 gün içinde yumurta yeterli olgunluğa ulaşıyor sonra opü denilen yumurta toplama işlemine alınıyorsun bu zaten genel anestezi ile yapılıyor. Toplanan yumurtaların kaçının döllendi ertesi gün telefonla bildiriliyor. Sonra hergün döllenen yumurtaların gelişim süreci yine tlf da anlatılıyor bugün biri 3 diğeri 5 hücreli yada gelişimi duranlar gibi. 2-3 yada 5 gün içinde kaliteli olanlar yani dolapta sağlıklı bölümebilenler kişiye transfer ediliyor yaşa göre 1 yada 2 olmadı 3 embriyo özelde yaş kuralını doktor önemsemiyor ama tıp nasıl bilmiyorum. Transfer öncesi bıl miktarda su içmeni istiyorlar içemezsen alttan su veriyorlarki rahim güzelce görünsün transfer doğru yapılsın bu işlemde anestezi yok. Yarım saat kadar ameliyathanede 2-3 saat kadar hastanede dinlenip evine dönüyosun.kişiye göre o gün yat ertesi gün normal hayatına dön ancak uzanma ağır kaldırma falan deniyor.velhasıl zor değil sadece psikolojik yükü çok ağır . Sabır dua bu işi kolayca atlatmana yeter inan bana Allah kolaylık versin canım ben yine burdayım sormak istediklerin olursa :)

Cook tesekkur ederim ne guzel anlatmissin okurken inan cok rahatladim cokk tesekkur ederim bilgiler icin 26 yasindayim 2 bucuk yillak evliyim 2 yildir bebek istiyoruz esimde problem cikti sperm azligi simdilik bende bisey yok sadece polikistik over var ama tuplerime bakilmadi bilmiyorun ne durumda sence tutma olasiligi nedir bunda yas cook onemlimi sence

rica ederim canım. Yaş mutlaka önemlidir ancak ben geçen yıl 32 yaşındaydım 12 yaşında kızım var ve kızımdan önce 2 düşüğüm var teşhisim sebepsiz infertilite. Benimle birlikte tedaviye başlayanlardan biri yaşını bilmiyor köyden gelip gidiyor sadece 18 yıldır çocuğum olmuyor hiç hamile kalmadım dedi rahat 45 derim yaşına. Benim 5 yumurtam oluştu 3 döllendi 1 i gelişmedi 7 ve 11 hücreli iki yumurta transfer edildi tutmadı. Onun bir yumurta oluştu döllendi 8 hücreli olarak teansfer edildi tuttu doğurdu :)) sadece nasip ALLAH o arkadaşa şartları bu kadar olumsuzken nasip etti. İnşallah darısı senin başına olsun sperm azlığı sorun bile değil bir sperm lazım zaten

Evet rabbim bili
Evet Rabbim bilir biz zaten 2byildan beri hic tedavi yöntemi uygulamadik ondan esim varikosal ameliyati olunca 4 ay sonra test yaptirdik düşüş cikti oyuzden doktor tup bebek dedi bizde bakalim ogude tup bebekte arkadasim var onunla konusup ayrintilari aldim onumuzdeki persembe tekrar test vericez belki yanlis cikmistir dedik 0dan baslayalim testlerimize dedik bide kan vericek ondan sonra benim testlerim yapilicak acaba ne yapilicak merak ediyorum psikolojim iyi cok sukur cok inancli bi insanim Rabbim nezaman nasip ederse diyorum herzaman o yuzden tup bebekte ilk tutmazssa cok yikilicagimi sanmiyorum daha zamani diil demekki derim ama korkuyorum biraz normalde igneden cok korkan biriyim acaba neler yapilicak oyuzden buraya yazmak istedim sende cook tesekkur ederim bana yardimci oldun icimi rahatlattin acaba ankaraya anatolia ya mi gitsem dedim yada acibademe onceden tip pek iyi diilmis yorumlari okudugumda ole yaziyo ama simdi iyidir herhalde arkadasim iyi dedi ama acaba dedim orada butun testlerimi yaptirip acibademe Fatih beyemi gitsem ki dedim sen nediyosun bu konuda bu arada senin tup bebek tuttumu orayi pek anlamadim

Can'ım merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah gönlüne göre verir inş benden 5 yumurta toplantı kı muayenelerde hep çok ii dendi nasip tabi 2 si döllendi 5. Gün embriyosu olarak transfer edildi eşimdede bendede hiç bir sorun yok çok şükür histereskopi oldum tüplerime bakıldı hiç bişey yok şükür eşimin sperm tahlili çok iii Allah'a şükür ben kendim sağlıkçıyım ilk acıbademde denemeyi sonra olmazsa başka bir merkeze gitmeyi düşündüm hep kı tutmadı genetik tahlil yaptırcam abim Ankara'da doktor özel hastanede ordan birisiyle görüştüm ve ilk etapta genetik tahlil öneriyorlarmış ondan gelen sonuçlara göre bi sıkıntı varsa tedavi edip öyle başlıyorlarmış burda hemen yumurtalara bak sperm testi yap bişey yok hadi iğnelere başla falan filan benim tavsiyem sana bu şekilde ve Ankara Başkent'te Hulusi bey varmış benim bi arkım ona gitmiş ve çok memnun Bilgin olsun

rica ederim anlatmaktan daha fazlası gelse keşke elimden. Benim tutmadı tabiki. Şimdi tavsiye edip etmemek değil ama arkadaşta söylemiş zaten. İlgi alaka çok iyi özel hastane malum. Ama herkese aynı prosedür sperm tahlili yumurta takibi hopp transfer sonuç 10 kişide 1 kişi diğer 9 kişiye aynı laf hemen size histeroskopi yapalım sonra yine deneyelim. Sonra embriyoloji bölümünde çalışan hemşire mi artık embriyolog mu bilmiyorum farklı bir kadın doğum uzmanında tedavi olması çalıştığı hastaneyi tercih etmemesi bunlar beni durdurdu açıkçası şimdi ankara güven hast diyorum bir süre bekleyip bakalım hayırlısı

Evet orayi ve o hastaneyi duydum hatta simdi 1 saattir o kisiyle gorustum oda eskisehirliymis Hulisi beye gidip gelmis ve olmus rabbim saglik versin. Ya bende tamam olumlu dusunuyorum Ankara hakkinda ama gidip gelme olayi beni dusunduruyo bide esim cok sık izin alamiyo o yuzden olurmu ki dedim sonra sey dusundum acaba burda osmanhazide butun testlerimizi yaptirsak sonuclarla berabermi gitsek dedim boylelikle zamandan tasarruf ederiz dedim ama suna karar verdim burada testlrimi yaptirip ilkini burda deniyim dedim rabbim bunu nasip ederse ordada burdada olur diye dusundum bakalim hayirlisi cumlemiz icin

A
Anladim canim hepimiz icin hayirlisi olsun rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin onumuzdeki persembe bakalim esimin testleriyle baslicaz tipta ondan sonra Allahim bize ne yol gostericek bilmiyorum osmangazide ilkini deniyim olmadi bende bi ankaraya giderim sende hulusi beyi dusunsene baskent hastanesinde gercekten cook iyimis sende eskisehirdemisin

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım ben eskişehirdeyim. Hulusi beyi duydum bakarım şimdi burdan. Sen kiminle görüştün bu konuyla ilgili orayı anlayamadım

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım ben eskişehirdeyim. Hulusi beyi duydum bakarım şimdi burdan. Sen kiminle görüştün bu konuyla ilgili orayı anlayamadım
Bi arkadasimin kuzeni varmiso bana soyledi numarasini verdi bende aradim az once baya 1 saat filan gorüştük o orada yaptirmis hastanedende Hulisi beydende cok memnun kalmis 2 sene once yaptirmis ama iste git gel olayi biraz yorucuymus

Bi arkadasimin kuzeni varmiso bana soyledi numarasini verdi bende aradim az once baya 1 saat filan gorüştük o orada yaptirmis hastanedende Hulisi beydende cok memnun kalmis 2 sene once yaptirmis ama iste git gel olayi biraz yorucuymus
tamam canım anladım şimdi. Hızlı trenle gitsek 1 buçuk saat bi de orda oyalanılacak 1 buçuk saatte dönüş her muayene bir günümüzü alacak üstüne bi de sonuç negatif olursa ben psikiyatriye yatarım artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…