Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Ben ilceden geliyorum. Hamilelere 5 ile 6 arasi bakiyormus bana cok gec o saatler birde sende biliyosun cok bekletiyorlar cok hastasi var. Acibademde baska bi doktora gidip ama arar arada ona da muayene olmak istiyorum. Ozlem hanimi cok anlatiyorlar galiba ona gidicem senin bildigin var mi
Eger hayirlisiyla tutarsa nasipse ben tansel beye gitmeyi dusunuyorum ümit hastanesinde

Eger hayirlisiyla tutarsa nasipse ben tansel beye gitmeyi dusunuyorum ümit hastanesinde
canim insallah tutar ama tansel bey konusunu bi dusun derim mesela ben aciklama yapan doktor isterim hep tansel bey nerdeyse hic konusmaz bi kere gittim hic hosuma gitmedi bu usanmis yorulmus hali.

canim insallah tutar ama tansel bey konusunu bi dusun derim mesela ben aciklama yapan doktor isterim hep tansel bey nerdeyse hic konusmaz bi kere gittim hic hosuma gitmedi bu usanmis yorulmus hali.
Hadi ya aslinda su var evlendikten sonra bi cok kere kadin dogum doktoruna gittim ben kntrol amacli Abdurrahman Akcay hakkinda onu dusundum o aslinda senin dedigin gibi bi doktor ama gercekten bir cok insandanda duydum kendimde gidip sahit oldum en yakin arkadaslarimda birisi onunla dogum yapti yani okadar guzel anlatti ki gece kac olursa olsun en ufak soruma bile cevap verir her gun her saat aranip bilgi alinicak bi doktor diye ben kendimde eczanede calistim o doktorun metnini cok duymustum ve kendimde sahit oldum yani nebiliyim acaba sanami ole denk geldi ki

Bende tansel beye cok gittim cok iyi bir doktor ama bn acibadem olmasini istiyorum umit hastanesini hic beğenmedim onceden güzel bir hastaneydi ama talep artinca kaliteyi düşürdüler

Hadi ya aslinda su var evlendikten sonra bi cok kere kadin dogum doktoruna gittim ben kntrol amacli Abdurrahman Akcay hakkinda onu dusundum o aslinda senin dedigin gibi bi doktor ama gercekten bir cok insandanda duydum kendimde gidip sahit oldum en yakin arkadaslarimda birisi onunla dogum yapti yani okadar guzel anlatti ki gece kac olursa olsun en ufak soruma bile cevap verir her gun her saat aranip bilgi alinicak bi doktor diye ben kendimde eczanede calistim o doktorun metnini cok duymustum ve kendimde sahit oldum yani nebiliyim acaba sanami ole denk geldi ki
belkide ben adamın ters bi anına denk gelmisimdir canim hayirlisiyla tutsunda bebegin doktor isi kolay

Bende tup bebek yaptiricam eskisehir acibademden memnun kalan kalmayan kimler var, iyiyse orayi tercih edicem yoksa maslak acibademe gidicem
Ben daha baslamadim canim ama on gorusme yaptim Fatih beyle cook iyi bi doktor sevecen insani motive eden bi doktor internettende arastir kendisi hakkinda cok iyi yorumlar var eskisehirde hikamet ediyosan git gel git gel yipranirsin ama kendin bilirsin bunun en guzeli internetten arastirman

Bende tansel beye cok gittim cok iyi bir doktor ama bn acibadem olmasini istiyorum umit hastanesini hic beğenmedim onceden güzel bir hastaneydi ama talep artinca kaliteyi düşürdüler
Ya orasi ole evet haklidin ama tansel bey gercekten cok iyi hatta fatih beyde taniyo ben dedim beni size tansel bey yonlendirdi dedim aaa tanselcigimi cok severim dedi nasip bakalim hayirlisiyla bi ozamana gelelimde bakalim bu arada ben hala hastalanmadim ya 3 ay once 22 sinde geldi 2 ay once 21inde geldi gecen ay 17sinde geldi bu ay daha gelmedi subat 28 cektigi icin herhalde bakalim

Meraba arkadaslar. Bugun ben guzel haberi aldim. Insallah tum isteyenlere nasip eder Allahim biz ne yapsak bos rabbim isteyince oluyor ama kesinlikle hergun meryem suresini okuyun. Ayrica Bugun 12. Gunumdu ve beta degerim 314 cikti cok merak ediyorum tek mi ikiz mi diye :)
Sana bisey sormak istiyorum simdi ben yarin baslicam ya kac gun igne kullandin onu merak ettim

Gunde 2 bazende 3 tane yumurtalar alinana kadar vurundum daha sonra gunde bi tane vurundum transferden sonra hic yok. Hayirlisi olsun cok dua et

arkadaslar bende hazıranda tup bebek yaptırcam .ancak sorum olcak sizlere benım 2 yumurtam oluyor ve amh degerım dusuk.kısa protokel ve uzun protokol dıye bısey duydum.bunu neye göre belırlıyorlar.uzun olan yontem mı daha ıyı yoksa kısa olan yontemmı

arkadaslar bende hazıranda tup bebek yaptırcam .ancak sorum olcak sizlere benım 2 yumurtam oluyor ve amh degerım dusuk.kısa protokel ve uzun protokol dıye bısey duydum.bunu neye göre belırlıyorlar.uzun olan yontem mı daha ıyı yoksa kısa olan yontemmı
Onu bende anlamadim canim ya buradan hep okuyorum uzun proyokol kisa protokol diye ama neye gore nasil oluyo hic anlamadim

Meraba gecen hafta biz keseyi gorduk bir tanesi tutmus digeri tutmamis. Olsun buna şükür bir hafta sonra kalp atisini dinlemeye gideceğiz insallah. Senin nasil gidiyor kac yumurtan var :)

Back
X