Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Ayyy cokk sevindimm hayirlisi olsun insallahh Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh iyim bende benimde 20 25 tane var en buyugu 18cm e2 875 cikti bugun yine verdim ignelerim bitti maronal ile cetrotide bitti bugun bakalim e2 sonucuna gore sanirim 1 er tane daha alivam galiba cumartesi yada pazar toplanicak

Iayy ne guzel baya cok benimde oykeydi masallah insalah hersey yolunda gider beni habrrdar et insallah tutar meryem suresini oku bak ihmal etme nolur cok faydasi var. Cok sevindim :)

Bugun e2 sonucumda 1123 cikti doktor iyi dedi bakalim cumartesi veya pazar toplanicak nasipse tabiki haber veririm evet okucam aklimda canim Allah razi olsun rabbim cumlemize nasip etsin insallahhh toplama olayina heycanliyim biraz musaitsen bana anlatirmisin toplama gununu transfere kadar nasil gectigini

Yumurtalar toplanirken uyutuyorlar zaten sonra hergun hastanedrn arayip emriyolarin durumunu söylüyorlar cok heyecanli oluyor benin 5. Gun transfer edildi seninde belki öyle olur. Ayrica radyasyondan uzak durmaya cakis doktor bana oyle dedi dikat et

Benimde 5. Gun olucak gibi nasipse ayyy hadi insallahh hayirlisi ya xok tesekkur ederimm cevaplarin icinn

Acikcasi e2 ne demek bilmiyorum bile :eek: doktor normal iyi dedi hep :) benim 20 yukurtadan 7si iyi cikti 5i dollendi ama ikinci gun 2sinin gelisimi durdu 3 tane emriyonunda iyi durumda olan 2si transfer edildi biri tuttu :)

Ya bende ne oldugunu bilmiyorumda degerlerin banada iyi diyolar ama her defasindada bi merak edip ariyorum hemsireleri:) hadi bakalim hayirlisi yaa bende yarin catlatma ignesi vurulucam pazartesi toplucaklarmis fatih bey ole dedi

Insallahh agri oluyomu toplamadan sonra bide merdiven cikabilirmiyiz sorun olurmu ki 4. Katta oturuyorum bende

Nasilsin canim ya bisey sormak istiyorum fatih bey size opu dan sonra progestan verdimi kalcadan igne

Bana gunde 2 tane verdi neye gore veriyoki acana ya bu igneler kalcami mahvetti ya ne ustune oturabiliyorum ne yatabiliyorum ole canim aciyoki bide 2 taraftan sag sol mahvetti beni ya

Back
X