Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş. Öyledir canım. Bütün gece rüyamda test yaptim. Bu günler hiç geçmiyor ya. Çok heyecanli. Sen de yerleşme kanaması ya da lekelenme olmuş muyduAyy biliyomusun orada bir yerlesme calismalari olabilirr benimde oleydi hast aradim bana ole dedilerr sonucumuzda guzel ciktii rabbime şukurler olsun olabilir niye olmasin belki sabirsizdir bebislerin annelerine erkencecik tutunmak istemislerdir icin ferah gutt ve onlari istee rabbimden annelerii :))
Canim bisey sorucam 12. Gun ve 14. Gun test vermeye gittiginde doktor muayne ediyomu alttan yoksa sadece sonucumu soyluyoYa seni heveslendirmek istemiyorum ama benimde boyle olmustu insallah seninde tutmustur cok sevindim haber ver bekliyorum bak :) :) :)
hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsinKizlar ya sizlere bisey sorucam Fatih bey sizlerede transferden sonra hibor verdimi crinone jel coraspin ve folik verdi
Bende hibor kullaniyorum bende kan pihtilasmasi var sende de mi var bir tane dusugum varBana hibor, coraspin, estrainone, folik verdi.
Saglikli olsunda 1 tane olsun 2tane olsun rabbim bilir senin nekadarlik oldu peki ben unit hastanesine tansel beye gidiyim diyorum bakalim bi konusucam haftaya gittigimde Fatih bey nedicek senin bitanemi ?Değerlere gore ikiz degil gibi tabi Allah bilir. Benimde ilki 315 ikinci 620 çıkmıştı.:) fatih bey beni ceren hanima yonlendirdi. Alaninda nasl bir doktor bilmiyorum ama cok icten arkadas gibi konuşuyor her söylediğime cevap veriyor ben cok sevdm. :)
Aminn Allah razi olsun cook tesekkur ederimmhayırlı olsun cnm çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Bana transferden sonra verdi. Tanıştığım birkaç kişiye de vermiş. Herkese veriliyor sanırım diye sormadım hiç. Ben ilk defa yaptiriyorum tup bebeği. Öncesinde de hiç gebeligim olmadı. Kan pıhtılaşması var mı bilmiyorum. Öyle bir şey olsa ne zaman belli olurBende hibor kullaniyorum bende kan pihtilasmasi var sende de mi var bir tane dusugum var
Benim bitane evet saglikli olsunlar yeterki :) su anda 9 haftaligim ben :)Saglikli olsunda 1 tane olsun 2tane olsun rabbim bilir senin nekadarlik oldu peki ben unit hastanesine tansel beye gidiyim diyorum bakalim bi konusucam haftaya gittigimde Fatih bey nedicek senin bitanemi ?
Kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyor fatih bey isi garantiye almak icin herkese veriyor galiba. Teste ortaya cikiyor test biraz maliyetli 2000 gibi benim dusugum olunca suphelenip yaptirmistim.Bana transferden sonra verdiğım birkaç kişiye de vermiş. Herkese veriliyor sanırım diye sormadım hiç. Ben ilk defa yaptiriyorum tup bebeği. Öncesinde de hiç gebeligim olmadı. Kan pıhtılaşması var mı bilmiyorum. Öyle bir şey olsa ne zaman belli olur
Oyyy masallahh ya :) peki ben kese gormeye gittigim gun Allah nasip ederse gordugumuzde kac haftalik oluyo ben bu isi pek anlamadim :)Benim bitane evet saglikli olsunlar yeterki :) su anda 9 haftaligim ben :)
Evet evet yapma canim biraz daha dayan daha cok erkenKızlar 6. günüm bugün. Meraktan öleceğim. Geceleri uyuyamiyorum. Şimdiden test yapılmaz, daha erken demi off