Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Kizlar ya sizlere bisey sorucam Fatih bey sizlerede transferden sonra hibor verdimi crinone jel coraspin ve folik verdi

Ayy biliyomusun orada bir yerlesme calismalari olabilirr benimde oleydi hast aradim bana ole dedilerr sonucumuzda guzel ciktii rabbime şukurler olsun olabilir niye olmasin belki sabirsizdir bebislerin annelerine erkencecik tutunmak istemislerdir icin ferah gutt ve onlari istee rabbimden annelerii :))
İnş. Öyledir canım. Bütün gece rüyamda test yaptim. Bu günler hiç geçmiyor ya. Çok heyecanli. Sen de yerleşme kanaması ya da lekelenme olmuş muydu

Simdiye kadar olmadi canim 11. Gunumdeyim bilmiyorum bugunden sonra olurmu nasil oluyo pek bi bilgim yok kimisinde oluyomus kimisinde olmuyomus canim

Ikisindede muayene olmuyorsun 1 hafta sonra gel diyor o zmn keseyi görüyorsun daha sonra 2 hafta sonrada kalp atisini duymaya gidiyorsun sonra fatih bey baska doktora yönlendiriyor

Değerlere gore ikiz degil gibi tabi Allah bilir. Benimde ilki 315 ikinci 620 çıkmıştı.:) fatih bey beni ceren hanima yonlendirdi. Alaninda nasl bir doktor bilmiyorum ama cok icten arkadas gibi konuşuyor her söylediğime cevap veriyor ben cok sevdm. :)

Değerlere gore ikiz degil gibi tabi Allah bilir. Benimde ilki 315 ikinci 620 çıkmıştı.:) fatih bey beni ceren hanima yonlendirdi. Alaninda nasl bir doktor bilmiyorum ama cok icten arkadas gibi konuşuyor her söylediğime cevap veriyor ben cok sevdm. :)
Saglikli olsunda 1 tane olsun 2tane olsun rabbim bilir senin nekadarlik oldu peki ben unit hastanesine tansel beye gidiyim diyorum bakalim bi konusucam haftaya gittigimde Fatih bey nedicek senin bitanemi ?

Bende hibor kullaniyorum bende kan pihtilasmasi var sende de mi var bir tane dusugum var
Bana transferden sonra verdi. Tanıştığım birkaç kişiye de vermiş. Herkese veriliyor sanırım diye sormadım hiç. Ben ilk defa yaptiriyorum tup bebeği. Öncesinde de hiç gebeligim olmadı. Kan pıhtılaşması var mı bilmiyorum. Öyle bir şey olsa ne zaman belli olur

Kızlar 6. günüm bugün. Meraktan öleceğim. Geceleri uyuyamiyorum. Şimdiden test yapılmaz, daha erken demi off

Bana transferden sonra verdiğım birkaç kişiye de vermiş. Herkese veriliyor sanırım diye sormadım hiç. Ben ilk defa yaptiriyorum tup bebeği. Öncesinde de hiç gebeligim olmadı. Kan pıhtılaşması var mı bilmiyorum. Öyle bir şey olsa ne zaman belli olur
Kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyor fatih bey isi garantiye almak icin herkese veriyor galiba. Teste ortaya cikiyor test biraz maliyetli 2000 gibi benim dusugum olunca suphelenip yaptirmistim.

Back
X