Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum...
16 ekimde transferim oldu . Eşimde ileri hızlı sperm kalitesinde problem olduğu ve bende problem olmadığı saptandı.. fatih öğüç e giderek tüp bebeğe karar verdik .. 4 tane yumurtam toplandı, 1'i iyi biri orta kalitede 2 embriyo tarnsferi sağlandı..12.ve 15. Gün kan teslerim 368-369 çıktı.. fakat dün yani hemen hemen 20.günde dr a kese görmeye gittik.. herkes hamileyim diye kutladı fatih hoca ve ekibi.. haftaya gel kese görünür değil dedi çıkarkende kan ver bidaha bakalım dedi .. evşme geldim testi öğrenmek için hemşiremi aradım ve 12 çıktığını söylediler .. şaşırdım kaldım karnım ağrıyor dış gebelikmi var ne geldi başıma bi fikri olan yok . Bu ağrı ile beni 2 gün sonraya rand vererek çağırdılar .. yarın gidicem bakalım..moral olarak tahmin edersiniz.. strestli bi kişiyim .. doktor bana biyokimyasal gebelik olmuş galiba düştü ya da yalancı bi hamilelik gibi saçma dapan şeyler söylüyor..belkide sende sorun var bilemiyorum genetik tanı yapılmalı dedi hayretler içindeyim ne dersiniz??sizce fatih beye güvenmeli mi yoksa sizinde benim gibi kafanız karıştımı..? Bu arada 3 yıllık evliyim ve hiç çocucuğum yok..""ist acıbadem e gittim..""

Acıbadem ve Fatih beye güvenip gitmiştik.lakin gerek Fatih bey,gerek embriyologlar son derece ciddiyetten uzak ve işini layıkı ile yapmayan insanlar.Laporoskopi epikrizimi yanlış yazmışlar,aradan 4 ay geçti başka bir merkeze gittim ve şok Raporda fallop tüpleri alınmış yazıyor dediler..Fatih bey almadım diyor ama raporda alınmış gözüküyor.Aradık olabilir ne var bunda diyorlar.Başka bir merkezde tekrar yeniden işlemlere başladık..İşinin ciddiyetinde olan başka bir merkeze gitmenizi tavsiye ederim.Hem emekleriniz hem paranıza yazık olmasın.

Şaka mı..!

Bende geçwn sene fatih beyde denemiştim olumsuz sonuç aldım yumurta sayım azdı malesef bir tane büyüdü birinci kalite çok güzel bi embriyo dediler ama rutunmadı ve geçen ay hikmet beye gittim yine bir yumurta oluştu topladıktan sonra ikinci gün 4hücreydi geçen seneki iki hücreliymiş nasıl birinci kalite oluuo anlamadım ama malesef geçen ay ki 2.gün dört hücreli olmasına rağmen 5.güne taşınamadı 4.günde kaldı transferimi de yapmadılar

Şimdi durum ne ? Ne zaman başına geldi .. bende gatih hocadan başarısız ayrıldımda .. ve dünyanın işlemini yapmak için elime liste verdi mutsuzbi haldeyim o yüzden şuan merak ediyorum sizi
Ben size şu kadar söyliyim GÜVENMEYİN..Benim orada tedavi olurken tanıştığım kişilerde vardı,hepsi negatif tutmadı hiçbiri..Size diyeceği Fatih beyin,aynısını kızıma kardeşime yapardım,bugün gelen 6 hastadan 5 İ gebe kaldı ama sizin olmamış vb.şeyler inanmayın..Benim prolactin hormonum 47 iken transfer yaptı ve olumsuz oldu..Daha sonra başka merkezde görüştüğüm hekimler o değerde tutmaması normal ,neden beklemedi ve neden bu hormonu düşürmek için ilaç vermedi dediler,şaştı kaldılar güldüler..isme ve Tv proğramlardaki reklamlara kanıp iyi kaliteli bir yer sandık ve pişman olduk biz.moralinizide bozmayın ,daha sonradan öğrendim Malesef Acıbadem tüp bebek merkezinden çok daha iyi kaliteli hizmet veren yerler var..Emeğinize umutlarınıza ve paranıza sağlığınıza yazık etmeyin.

Benim prolaktin hormonuma hiç bakılmadı sadece toplamadan iki gün önce bakıldı öncesi ve sonrası hiç birşeye bakılmadı

Bnm hiçbir sorunum olmadığını söyledi ve her türlü yestleri yaptım ama üstüne hiç konuşmadık.., belkide var o kadar kafam karıştıkş anlatamam... çapa ya gidip proflara göstereyim diyorum , en azından onlar kandırmaz diyorum tabi helal süt emmiş bine rastlarsam .. şimdi siz ne yapıyorsunuz peki başka dr var mı ilgilenen durumunuzla.?

Birde birşey soracağım..? Yaptırdığımız tesler va hastanede dosyada, istediğim zaman veriyorlar değil mi en azından kopyasını birdaha aynı testlerden geçmek istemiyorum..?

Birde birşey soracağım..? Yaptırdığımız tesler va hastanede dosyada, istediğim zaman veriyorlar değil mi en azından kopyasını birdaha aynı testlerden geçmek istemiyorum..?
canım şimdi raporların örneklerini aldım farklı merkezlerle görüşüyorum acıbademde gerekli birimlerle irtibat halindeyim yöneticilerle yani hataları olduğu aşikar ortaya çıkarmak lazım

canım şimdi raporların örneklerini aldım farklı merkezlerle görüşüyorum acıbademde gerekli birimlerle irtibat halindeyim yöneticilerle yani hataları olduğu aşikar ortaya çıkarmak lazım
Ben hataları vardır diyemesemde şimdilik tabi,, onlarda nevarsa elime alıp başka yere göstermek istiyorum.. öyleyse alabiliyoruz..?

Ben hataları vardır diyemesemde şimdilik tabi,, onlarda nevarsa elime alıp başka yere göstermek istiyorum.. öyleyse alabiliyoruz..?
canım ısrar edersen verirler ama eksik bilgilerle veriyorlar acıbadem onlineda üye olarak çıktı alabilirsin

cnm iyi diyosun da fatih be
y yok artık acıbadem de. tıptan prof geldi o çok iyi diyolar

cnm iyi diyosun da fatih be
y yok artık acıbadem de. tıptan prof geldi o çok iyi diyolar

Ben Fatih öğüç ve oradaki embriyologlardan olan memnuyetsizliğimi ve yaşadığım olumsuzlukları sizinle paylaştım.Herkesin kendi kararı takdir sizin iyi diyorsanız gidin görün. Bu arada Fatih bey haftanın bazı günleri Eskişehir İstanbul bölmüş durumda. ben ve bir çok arkadaşım çok fazla olumsuzluk yaşadığımız için tavsiye etmem.

Merhaba bayanlar bende afyon da oturuyorum eskisehir acibadem de tüp bebek yaptırcam ama emin olamıyorum ankarada mı yaptırsak. Dr ceren hanim hakkında ne düşünüyorsunuz.

Bende ve eşimde sorun var acıbademde bu sorunları giderecek teknoloji varmı sonuçta genel bir hastane görüntüsünde ankarada sadece tüp bebek üzerine kurulmuş merkezler var kararsız kaldım (

canlar allah rızası ıcın yardım edın çalıştığım ıcın akşam saatınde sıra aldım acıbadem eskişehir hastanesınden akşam olduğu ıcın bana yardımcı olurmu eşımde sperm azlığı ve hareketsızlığı var aşılama yaptırmak ıstıyroum dırek boyle soyleyınce yapıyolarmı ve fıyatı ne kadar cok heyecanlıyım bırazda yıprandım sanırım doktor doktor gezmekten psıkılojım alt ust...

acıbadem eskışehırdemı bebeğıne kavuştun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…