Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Acıbadem Hikmet Hassa'ya gidiyorum, yumurta büyütmek için verilen ilaçlar rahimi bozuyormus bu nedenle 1 ay sonra transfer dedi

Hayirlisi olsun insallah hepimizi zor bi donem bekliyor stresi cabasi bide yeni yeni seyler öğrendikce insanin kafasi karisiyor. Sizin embriyolar olustu mu?

Evet 1 tane , nasipte varsa olur hayırlısı, bugün nihayet adet olabildim ctesi gidicem bakalım ne ilaçlar verilecek

Aynen hepimiz icin hayirlisi olsun. Benim daha igne evresi ama endometrium kalinligim 15 oldu bile. Buyuk ihtimal bidahaki aya birakacak beni de.

Fostimon ve merional kullandim en fazla 17 olmasi gerekiyormus. Dun yumurta toplama yapildi 12 tane toplanmis. Bakalm hayirlisi. Bu ay transfer olacak mi bilmiyoruz daha.

Fostimon ve merional kullandim en fazla 17 olmasi gerekiyormus. Dun yumurta toplama yapildi 12 tane toplanmis. Bakalm hayirlisi. Bu ay transfer olacak mi bilmiyoruz daha.
İyi toplanmış benim 3 taneydi 2 tanesi olgundu 1 tanesi döllendi donduruldu bende hap kullanmaya başladım bu ayın sonunda lucrin var bakalım umarım benim tomurcuk çözdürüldüğünde bozulmaz

Arkadaşlar merhaba, 7 yıldır çocuk sahibi olamıyorduk..Ama Eskişehir acıbadem de prf. dr. hikmet hassa bey ile tüp bebek tedavimizde ilk denememizde Allahıma şükürler olsun başarılı olduk.. şimdi 8 haftalık hamileyim. Kesinlikle tavsiye ediyorum..öyle başka yerlerde o kadar sıkıntı çekip çile çekmeyin..yok istanbul, kıbrıs vesaiyre..küçük bir yer ama çok sağlam ve ilgili ekipleri var..özellikle prof.hikmet bey uzman alanında..Bütün bunları yazıyorum çünkü bizimki dediğim gibi ilk denememizde bir mucize gibi gerçekleşti..Üstelik eşimin sperm sayısı düşük ve morfolojisi bozuktu. 7 yıldır çocuğumuz olmuyordu..Allah gönlümüze göre versin..

Merhaba, bende acibademden cok memnun kaldim. Hikmet bey degil benim doktorum arslan beydi ama o da cok ilgili bir doktor. Transferim gecen hafta oldu pazartesi tahlilimiz yapilacak. Insallah sonucumuz olumlu olur. Dualarinizi bekliyorum.

Arkadaşlar galiba fatih bey hariç diğerlerinden memnunlar ama benim tavsiyem eğer başka çareniz yoksa tabiki hikmet bey yada arslan beyi tercih edebilirsiniz amaa imkanınız varsa bence başarısı daha yüksek merkezler var oraları tercih edin

Hayirli olsun tekardan bekleme süresince belirtileriniz oldu mu? Benim surekli bir kasik ağrım var normal mi acaba cok korkuyorum.

Merhaba, bende acibademden cok memnun kaldim. Hikmet bey degil benim doktorum arslan beydi ama o da cok ilgili bir doktor. Transferim gecen hafta oldu pazartesi tahlilimiz yapilacak. Insallah sonucumuz olumlu olur. Dualarinizi bekliyorum.
İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın yumurta toplandıktan ne kadar sonra transfer oldu ben bu cuma gidicem lucrine başlıcam , yumurta toplandıktan sonraki sürecini ve ilaçlarını yazar mısın

merhaba sız tup bebek yaptırdınızmı acıbademde

Acıbadem Hikmet Hassa'ya gidiyorum, yumurta büyütmek için verilen ilaçlar rahimi bozuyormus bu nedenle 1 ay sonra transfer dedi

merhaba bende acıbadem özlem özgür gürsoya yenı muayene oldum amh değeri istedi benden bu cuma cıkıcak sonuç daha önce ümit hastanesınde yaptırdığım hormon testınde daha once fsh 12,48 cıkmıştı şimdi bu sonuca göre amh istedi sanırım banada özlem hanım tüp bebek diycek cunku fsh 15 olanlara direk tüp bebek diyorlarmış ılk kez gıttım ozlem hanıma cok ıyı bır doktor sıcak kanlı ama tüp bebek aşamaları cok ağır dıyorlar oylemı

merhabalar, sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. eskişehir'de yaşıyorum. ocak ayından beri bebek sahibi olmaya çalışıyordum. haziran gibi artık olmayınca acıbademe gittim ve gnetik olarak yumurta rezervi azlığım olduğunu öğrendim. ayrıca kilo problemim var ve insülin direncimde var. acıbademdekiler hemen gel başlayalım dedi. bir çok doktora göründüm ve acilen anne olmam gerektiğini çünkü menopozumun yaklaştığını söylediler. amh değerim 1 idi.
ilk ay eşimle kavga ettiğim için kaçırdım, öteki ay gittiğimde ise fatih beyin işten ayrıldığını söylediler. fatih öğüç hakkında çok iyi haberler duymuştum ve o işten çıktığı için eskişehir acıbademde yaptırmak istemedim. ondan sonraki seçtiğim doktor ankara başkent üni.de Hulusi bey idi. 15 gün sonraya randevu verdikleri için o ay da kaçırdım. randevum geldiğinde Hulusi bey, bu kiloda bu insülin direnci ve yumurtalarla asla bebeğimin tutmayacağını söyledi ve beni tüp bebek tedavisine almadı. bu şartlar altında kim sana tüp bebek yapalım derse hepsi para tuzağıdır dedi. 2 ay içinde 10 kg vermemi ve ocak ayında başlayabileceğini, onun da anca 2. seferde tutabileceğini söyledi. bir sürü kg verme tavsiyesi verdi, çünkü bende yeme bozukluğu da var. benden bir sürü tahlil istedi. tahlilleri esk. acıbademde yaptırıp ankaraya götürecektim, rahim filmini ise başkent üni.de çektirecektim. esk acıbademe gidince doktorumla yüzleştim, bana ankarada böyle söylediler hocam neden bana hemen başlayın vs dediniz dedim, hocanın tavrı anında değişti (kim olduğunu söyleyemeyeceğim.) ank.daki hocanın söylediğinin çok ayıp olduğunu eğer kg vererek gelirsem kimsenin buna hayır demeyeceğin söyledi. gördüğünüz gibi çok politik bir cevap. sıkıntımı gördüğü halde neden hemen başlayalım dediğini ise açıklamadı. kimseyi lekelemek de istemiyorum ama benim gibi maddi durumunuz da öyle sınırsız değilse hastanenizi iyi seçin. başkent. üni deki hulusi bey sizi gerçeklerle karşılaştırıyor, masal anlatmıyor. orası da özel hastane ama paragöz olsaydı hemen başlayalım derdi. herkesden tahliller istiyor her doktor gibi ama neyiniz eksikse onları tamamlamadan asla kabul etmiyor, mesela bana kg ver dedi, başkasını gördüm yine zayıflattırıyordu. başkasını gördüm bir sürü vitamini içtikten 1 ay sonra gelmesini söylemiş. tüp bebeğe gerçekten hazırlıyor doktor. amacı para değil ama kurumun başarısı, herkesi sağlama alıyor yani. tek olumsuz yanı hocanın başı çok kalabalık, önceden almanız lazım randevuyu.
ben onunla konuştuktan sonra 1 ay spor yaptım, o arada rahim filmi çektirdim. arkasında 1 aylık diyete başlamıştım diyetimin 1 haftasından sonra reglim gecikti. ocak 2-3 gibi tüp bebeğe başlayacaktık, parasını hazırladık kızlar. hala hesabımda duruyor. reglim gecikince menopoza girdiğimi sandım çünkü tek bir doktor bile umut vermedi bana. hamile kalmışım kızlar. ya spordan ya da rahim filminden. bebeğimin kalp atışlarını duymadım ama 33.5 yaşa, insülin direnci, kilo, yemek bozukluğu, 4 tane kalitesiz yumurta ve 1.00 amh değerine rağmen normal yollarla hamile kaldım. hocadan bir randevu alın, belki hiç ummayacağınız bir tavsiye verir, hayatınız değişir. bana deli gibi yürümemi söyledi direncim için mesela, yeme bozukluğumum için bir dolu şey söyledi. size hemen başlayalım diyene nolur kanmayın, lütfen.

merhaba birşey sormak ıstıyorum hormon testlerınde fsh değeriniz kaçtı

merhaba, 9.7 canım

benım cok yuksek o zaman 12,48 26 yaşındayım adetım cok duzenlı ama bu hormon neden yuksek cıktı 2 senedır 19 aylık evlıyım ve hıc korunmadık acıbadem eskişehir özlem özgür gürsoya gıdıyorum amh değerimi aldı cuma gunu cıkıcak sonuç ona göre yol alıcaz dedı ben bu 19 ay ıcerısınde 20 kılo aldın 53 kıloyla gelıncık gıydım şimdi 73 kıloyum acaba bu hızlı kılo alışımı benı etkıledı

fsh için hiç çok yorum yapamayacağım, çünkü ben sınırdayım, bizim yaşımıza göre 10'u geçmemeli diye biliyorum. çok kg almışsınız ama bence evliliğin verdiği birşey, ben de aynı şekilde kg aldım çünkü evlendikten sonra. fsh değerine aklınız takılmasın çünkü çok sabit bir oran değil, sürekli değişiyor. amh değerini de sabit bilirdik ama başkent. üni deki doktorum normal kg ye gelirsem amh'ın biraz daha yüksek çıkacağını söyledi. sizin için asıl oran amh, onda sıkıntı yoksa fsh için çözüm var diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…