evet canım teşekkür ederim :) bugün ikinci sonucu aldım çarşamba tekrarlıcaz
Normalde 5450 lira tup bebek paket fiyati Esim memur oldugu icin %10 indirim yaptilar 4950 verdik ilaclarda asagi yukari ikibucuga yakin tuttu ilaclar eczaneden eczaneye fark ediyo biz biyer bulduk enucuz orasi veriyodu ozdilekavm karsisinda karamel eczanesi tavsiye ederim cunku bu ilaclarda pazarlik payi oluyo ve baya indirim yapiyolarcanım tam olarak toplam ne kadar ödediniz tip bebek için
Normalde 5450 lira tup bebek paket fiyati Esim memur oldugu icin %10 indirim yaptilar 4950 verdik ilaclarda asagi yukari ikibucuga yakin tuttu ilaclar eczaneden eczaneye fark ediyo biz biyer bulduk enucuz orasi veriyodu ozdilekavm karsisinda karamel eczanesi tavsiye ederim cunku bu ilaclarda pazarlik payi oluyo ve baya indirim yapiyolar
Ben hikmet hassaya gittim arslan beyi tanimiyorun suanda hamileym sukur tuttu. embriyologlari icin yorum yapamam bazi istisnalar disinda herseyn nasip kismet olduguni dusnuyorum.daha once erzurumda tup bebek yaptirmistm oraya nazaran burayi sevdim Allah yardimciniz olsun ins guzel haberler alirsinizMerhaba, bende acibademe tedaviye basladim. Arslan bey e giden var mi siz hangi doktora yaptirdiniz. Bidahaki ay icin hasta olmayı bekliyorum bende. Hala aklimda bir suru cevapsiz soru var. Dogru doktor mu dogru yer mi diye? Embriyolaglar kotu diyorlar.. sizin yorumunuz nedir??
CANIM BENDE AFYONDAYIM BENCE ANTALYAYI DÜŞÜNMerhaba bayanlar bende afyon da oturuyorum eskisehir acibadem de tüp bebek yaptırcam ama emin olamıyorum ankarada mı yaptırsak. Dr ceren hanim hakkında ne düşünüyorsunuz.
anladım canım antalyada m,safirhanede ücretsiz buarada onuda söyleyeyimCanım Antalyaya ulaşım daha zor geliyo bana yeri gelecek hergün kontrollere gitcem felan eskisehire bir saatte gidiyorum afyon merkezde değilim ilçede oturuyorum
hayır canım önümüzdeki ay orada ilkini acıbademde yaptırdım yaptırmaz olaydımm verdiğim para zehir zıkkım olsunSaol canım sen Antalyada mı yaptırdın tüp bebek
Acibademde ne sorun yasadiniz?hayır canım önümüzdeki ay orada ilkini acıbademde yaptırdım yaptırmaz olaydımm verdiğim para zehir zıkkım olsun
ben orada yaşadığım problemleri uzun uzun daha önceki sayfalarda yazmıştımMerhabalar ben aranıza yeni katıldım 12 yıllık evlilik negatif bir tüp bebek denemesi ve ikinci deneme Acıbadem de, aslında Fatih bey için istemiştim bu merkezi ama Hikmet Bey oldu, fakülteden de biliyordum. 7 Aralıkta tedaviye başladım perşembe yumurta toplama var şimdilik çok memnunum inşallah böyle devam eder, siz orda ne gibi sorunlarla karşılaştınız
Aynısı benim ilk denemede oldu Bursa Tüp Bebek Merkezî Armağan bey yapmıştı. Haklisin doktora ve merkeze güvenmek rahat hissetmek önemli hepimiz için hayırlısı olsun inşallahben orada yaşadığım problemleri uzun uzun daha önceki sayfalarda yazmıştım
kısaca şöyle diyim prolaktin hormon yüksekkken embryo tutunma ihtimali düşük ve transfer gerçekleşti
embyo kalitesi kötüymüşşş ama transfer ettiler
.......daha birsürü problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?