Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

Sago
Amim canim benim esim varikosel ameliyati oldu pek bi duzelme olmamisti bir tup bebek birde asilama yaptirmistm onceden ben esime bi keciboynuzu kuru yaptim daha sonra onu birakip keciboynuzu ozu yedirdim bu tahlilinde gelisme vardi ben ona bagliyorum sana tavsiyem sende keciboynuzu ozu yedir insAllah sifa olur
Sağol canım onu bende denedim ama fayda etmedi malesef.antidepresan kullaniyo eşim onunda etkisi oluyomus.biraz daha sabredicez artık bakalım hayirlisi

Kizlar lutfen tedavi asamalarinizi doktor memnuniyetlerinizi ve sonuclarinizi bizimle paylasin. Birde yasi 35 ten kucuklere de iki embriyo transfer ediyorlar mi?

mrb kızlar. bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdm ve 5 yılın sonunda ilk defa çift çizgiyi gördüm :) lakin şu an gebeliğim kimyasal görünüyo değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum.4 dondurulmus embriyomla yola devam etmek için. üzülmedimmi üzüldüm tabi ki ama yıpratmadm kendimi 10 gün önce aldığım kan testi sonucunda pozitif değerimi görüp onun heyecanını yasamak bile inanilmaz guzel bir duyguydu benim için. şimdi biraz daha geriye sararsammm yaklaşık 4 yıldır sayısız ilac tedavisi denedik sonuç negatif. rahme cizik atmalar negatif. histereskopi tuplerde sıkıntı yok açık ikiside ama sag yumurtalgiimda nurtopu gibi 3.5cmlik cikolata kistim var. bunca hayal kırıklığına bu lanet sey mi neden oluyo :/

derken aşılama denendi bir kere sonuc negatif. artk gecen yil tup e gitmeye karar verdik ve Bursa acibademde Şahin beye gittik. hersey yolunda gitti derken adet gunumde hic gecikmeyen adetim yine gecikmedi ve sonuc negatif. aradan 1 yil gecti bi de eskisehiri deneyelim dedik. ve temmuz 2016 da eskisehirde tedaviye basladk. hersey gayet olumlu gitti. 6 yumurtamz dollendi gelisti ve 4 unu dondurttuk kalan 2 de transfer edildi. ve ilk defa pozitifi gördük. heyecanlandk derken bi baktk ki 2 gun arayla yapilan degerlerde bi sıkıntı var. bi düşme bi yukselme soz konusu. yukselmede katlanarak artmiyo tabi. doktorumuz kimyasal dedi direk. normal sartlarda 9 gun once adet olmam gerekirken 9 gundur degerimin sıfırlanmamisini bekliyorz ne yazik ki hala sifirlanmadi da. hala hcg dusukte olsa pozitif çıkıyo

bize bu süreçte Aslan Bey de Hikmet Bey de Fatih Bey de baktı. ve ben ucunden de cok memnun kaldm. tedavi surecinde Aslan bey yardimci oldu. transferi Hikmet bey yaptı ki sayesinde pozitifi gördük. degerimizin kimyasal haberini de Fatih beyden aldk ama o kadqr tatliydi ki asla umutduzluga düşürmedi bizi. Allah onlardan razi olsn. ctesi tekrar kontrol. beklemedeyiz :KK43:

mrb kızlar. bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdm ve 5 yılın sonunda ilk defa çift çizgiyi gördüm :) lakin şu an gebeliğim kimyasal görünüyo değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum.4 dondurulmus embriyomla yola devam etmek için. üzülmedimmi üzüldüm tabi ki ama yıpratmadm kendimi 10 gün önce aldığım kan testi sonucunda pozitif değerimi görüp onun heyecanını yasamak bile inanilmaz guzel bir duyguydu benim için. şimdi biraz daha geriye sararsammm yaklaşık 4 yıldır sayısız ilac tedavisi denedik sonuç negatif. rahme cizik atmalar negatif. histereskopi tuplerde sıkıntı yok açık ikiside ama sag yumurtalgiimda nurtopu gibi 3.5cmlik cikolata kistim var. bunca hayal kırıklığına bu lanet sey mi neden oluyo :/
Kizlar lutfen tedavi asamalarinizi doktor memnuniyetlerinizi ve sonuclarinizi bizimle paylasin. Birde yasi 35 ten kucuklere de iki embriyo transfer ediyorlar mi?

evt cnm 35 yas altına şansı artırabilmek adina cift embriyo transferi yapiyolar. ben 31 yasindaym ve cift embriyo transfer edildi.

bize bu süreçte Aslan Bey de Hikmet Bey de Fatih Bey de baktı. ve ben ucunden de cok memnun kaldm. tedavi surecinde Aslan bey yardimci oldu. transferi Hikmet bey yaptı ki sayesinde pozitifi gördük. degerimizin kimyasal haberini de Fatih beyden aldk ama o kadqr tatliydi ki asla umutduzluga düşürmedi bizi. Allah onlardan razi olsn. ctesi tekrar kontrol. beklemedeyiz :KK43:
Bizde fatih beyin konusmasini ilgisini cok begendk ama tabi bir sefer gorustuk daha ayin 25i adet gunum stresten gecikmezse tabi hayirlisi olsn hepimiz icin ben hic gormedm o cift cizgiyi Rabbim bekleyen herkese saglikla nasip etsn hicbirimizin kucagi bos kalmasin

Bizde fatih beyin konusmasini ilgisini cok begendk ama tabi bir sefer gorustuk daha ayin 25i adet gunum stresten gecikmezse tabi hayirlisi olsn hepimiz icin ben hic gormedm o cift cizgiyi Rabbim bekleyen herkese saglikla nasip etsn hicbirimizin kucagi bos kalmasin

amin inşallah Rabbim isteyen herkese de bize de nasip etsin inş

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar. Biz de 8 aydir deniyoruz esimdemorfoloji ve hareket sikintisi var bir tane negatif asilama gecirdim baska da asilama yaptirmak istemiyorum o ilaclari alacaksam tup bebek icin alayim istiyorum . Onda da tutmazsa psikolojimi nasil duzeltirim hicbir fikrim yok. Allahim kimseyi aratmasin. Operasyon sorasinda cok aci hissediliyor mu?

Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar. Biz de 8 aydir deniyoruz esimdemorfoloji ve hareket sikintisi var bir tane negatif asilama gecirdim baska da asilama yaptirmak istemiyorum o ilaclari alacaksam tup bebek icin alayim istiyorum . Onda da tutmazsa psikolojimi nasil duzeltirim hicbir fikrim yok. Allahim kimseyi aratmasin. Operasyon sorasinda cok aci hissediliyor mu?
Yumurta toplamada anestezi veriliyor zaten bisey hissetmiyorsun transfer yapilirken anesteziye gerek olmuyor zaten ben onceki tup bebek yaptirdigimda ekranda izlemistm transferim yapilirken hic aci duymuyosun icini ferah tut Allah emeklerini bosa cikarmasin

Arkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok cok kotuyum.:KK43: 8 gun once gelismeyen gebelik nedeniyle once ilacla düşük yaptim ertesi gün parca kalmasindan kurtaj oldum.hamileyken yoğun bi enfeksiyonum vardi ama doktor fitil kullandirtmamisti.kurtajdan sonra maalesef enfeksiyon kapmisim.antibiyotik kullandigim halde.monodoks kullanmistim ama fayda etmemis.kötü kokulu kan,idrarda yanma,kaşıntı aci vs..ardindan doktora tekrar gittigimde fitil ve baska bi antibiyotik daha verdi.suan cok korkuyorun bu enfeksiyon rahmimde yapisiklik yapar mi tupleri tikar mi falan die.rahim yapışması daha kotu.ben bittimm 3 sene beklemistim ilk gebeligimdi :KK43: bir hafta icinde bu enfeksiyon rahimde hemen yapisma yapar mi acaba nolur bileniniz yasayaniniz varsa bana yardimci olun nolur.

Yumurta toplamada anestezi veriliyor zaten bisey hissetmiyorsun transfer yapilirken anesteziye gerek olmuyor zaten ben onceki tup bebek yaptirdigimda ekranda izlemistm transferim yapilirken hic aci duymuyosun icini ferah tut Allah emeklerini bosa cikarmasin

Amin hicbirimizin kucagini bos birakmasin Rabbim..

yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo canım o yuzden hicbisey hissetmiyosun. 15-20 dk da bitiyo. odada bikac saat dinlendikten sonra dipçik gibi oluyosun :) ama transfer işlemi biraz daha zor. hem idrara sıkışıklık hem katater can yakıyo. işlem sonrasi tuvalete gittikten sonrası da rahat.Rabbim güç kuvvet versin hepimize

yumurta toplama işlemi anesteziyle oluyo canım o yuzden hicbisey hissetmiyosun. 15-20 dk da bitiyo. odada bikac saat dinlendikten sonra dipçik gibi oluyosun :) ama transfer işlemi biraz daha zor. hem idrara sıkışıklık hem katater can yakıyo. işlem sonrasi tuvalete gittikten sonrası da rahat.Rabbim güç kuvvet versin hepimize
Ya bisey sormak istiyorum kafama takildi ben ilk tup bebegi erzurumda sifa hastanesinde yapmistim hatirladigim kadariyla idrara sksk deildim ve suda vermediler icime tutmadi tup bebek bunun bir etkisi olabilirmi

Ya bisey sormak istiyorum kafama takildi ben ilk tup bebegi erzurumda sifa hastanesinde yapmistim hatirladigim kadariyla idrara sksk deildim ve suda vermediler icime tutmadi tup bebek bunun bir etkisi olabilirmi

cnm transferde embriyonun konulduğu yeri rahat görebilmek için mesanenin dolu olması gerekiyo.bu yuzden mesaneyi dolduruyolar ki bence kesinlikle başarıyı artıran bir durum. benim temmuzdaki transferimde yeterince sıkışık olmadığım için sondayla doldurdular mesaneyi. benim için baya acılı bi transferdi. kimyasalda olsa pozitifi gordum. bundan oncekinde cok doluysan biraz bosalt mesaneyi dediler bursa acibademde. rahat girip ciktm ama sonuc negatifti.

gecen yıl bende o hast.de tüp denedim yaşım 35 ten küçük ve 2 tane transfer edildi.ilgi alaka mükemmel fakat labaratuarla ilgili hicbir fikrim yok anlamadığım icin.benim sonucum negatifti fakat pozitif olanlarda vardı.inşallah pozitif sonuçlanır sag salim kucağına alırsın

gecen yıl bende o hast.de tüp denedim yaşım 35 ten küçük ve 2 tane transfer edildi.ilgi alaka mükemmel fakat labaratuarla ilgili hicbir fikrim yok anlamadığım icin.benim sonucum negatifti fakat pozitif olanlarda vardı.inşallah pozitif sonuçlanır sag salim kucağına alırsın
Bende bugun yarin hasta olup gidicem kafamda deli sorular.bi negatif daha kaldirirmiyim bilmiyrm.ozel deilse sizin problem neydi ?

Bende bugun yarin hasta olup gidicem kafamda deli sorular.bi negatif daha kaldirirmiyim bilmiyrm.ozel deilse sizin problem neydi ?
bende rezerv azlığı eşimde ileri hareketlilik sorunu vardi canım ama tedavileri bırakınca 4 ay sonra hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrendim çok şükür.stres bitince oldu sanırım inşallah en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin olsun

Back
X