Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir ACIBADEM e tüp yaptıran var mı??

bende rezerv azlığı eşimde ileri hareketlilik sorunu vardi canım ama tedavileri bırakınca 4 ay sonra hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrendim çok şükür.stres bitince oldu sanırım inşallah en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin olsun
Ay cok guzel Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin benim esiminde ileri hareketlilik az ins tutar

Arkadaslar yardim edin lutfen bugun hastalandim yarin acibademe gidicem aradm konustm fatih beyin cogunlukla istanbulda oldugunu ancak takiple gene ilgilenecegini solediler hikmet hassa yada aslan beye randevu verebiliceklerini solediler ben hikmet hassa dedm ama kendisiyle ilgili hic blgm yok nasil biri bilmyrm sizler kimi tavsiye edersiniz aslan beymi hikmet beymi? Ona gore degisicem randevumu

mrb kızlar. bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdm ve 5 yılın sonunda ilk defa çift çizgiyi gördüm :) lakin şu an gebeliğim kimyasal görünüyo değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum.4 dondurulmus embriyomla yola devam etmek için. üzülmedimmi üzüldüm tabi ki ama yıpratmadm kendimi 10 gün önce aldığım kan testi sonucunda pozitif değerimi görüp onun heyecanını yasamak bile inanilmaz guzel bir duyguydu benim için. şimdi biraz daha geriye sararsammm yaklaşık 4 yıldır sayısız ilac tedavisi denedik sonuç negatif. rahme cizik atmalar negatif. histereskopi tuplerde sıkıntı yok açık ikiside ama sag yumurtalgiimda nurtopu gibi 3.5cmlik cikolata kistim var. bunca hayal kırıklığına bu lanet sey mi neden oluyo :/

Canım merhaba sanırım seninle acıbadem de tanıştık.e2 testi verdiğim gün gebelik sonucunu alacaktınız.ismini hatırlayamadım ama anlattıklarından yola çıkarak bu kanıya vardım. Üzüldüm gerçekten.inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın.

Y Yesilelma90 bende tedaviye başlarken fatih beyden randevu almak istemiştim yurt dışında dediler.aslan bey vardı o gün ve aslan beyle devam ettik.onun hastası bunun hastası diye bir şey yok ilk 8 gün arslan bey ilgilenecek sonra Fatih bey ilgilenecek dediler ama öyle olmadı. Fatih beyi sadece 1 kez gördüm toplama,transfer hepsini aslan bey yaptı. Sonucu almamıza 3 gün var henüz ama şimdiye kadar aslan beyden memnun kaldım. Hikmet Hassa nın da iyi olduğunu duydum. Bence kim olduğu çok önemli değil sonuç güzel olsun da.

Y Yesilelma90 bende tedaviye başlarken fatih beyden randevu almak istemiştim yurt dışında dediler.aslan bey vardı o gün ve aslan beyle devam ettik.onun hastası bunun hastası diye bir şey yok ilk 8 gün arslan bey ilgilenecek sonra Fatih bey ilgilenecek dediler ama öyle olmadı. Fatih beyi sadece 1 kez gördüm toplama,transfer hepsini aslan bey yaptı. Sonucu almamıza 3 gün var henüz ama şimdiye kadar aslan beyden memnun kaldım. Hikmet Hassa nın da iyi olduğunu duydum. Bence kim olduğu çok önemli değil sonuç güzel olsun da.
Haklisin aslan beyi pek tanimadigim icin hikmet hassaya randevu aldm bende umarm fatih bey gibi ilgilidir

bende rezerv azlığı eşimde ileri hareketlilik sorunu vardi canım ama tedavileri bırakınca 4 ay sonra hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu öğrendim çok şükür.stres bitince oldu sanırım inşallah en kısa zamanda senin ve isteyen herkesin olsun
Benimde rezerv azlığım var bende geçen sene denedim fatih beyde tek yumurtam gelişti ama tutunmadı malesef rahim duvarım 8mmdi sanırım o yüzden tutunmadı yumurtamın kaliteli olduğunu söylemişlerdi çünkü allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Benimde rezerv azlığım var bende geçen sene denedim fatih beyde tek yumurtam gelişti ama tutunmadı malesef rahim duvarım 8mmdi sanırım o yüzden tutunmadı yumurtamın kaliteli olduğunu söylemişlerdi çünkü allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin
amin canım Allah razı olsun en kısa zamanda dileyen herkese nasip olsun inşallah.tüp bebekten sonra kendiliginden hamile kalan o kadar çokki sende onlardan biri ol inşallah

amin canım Allah razı olsun en kısa zamanda dileyen herkese nasip olsun inşallah.tüp bebekten sonra kendiliginden hamile kalan o kadar çokki sende onlardan biri ol inşallah
İnş saol iyi dileklerin için çok soru soruyorum ama kusura bakma aynı sorunumuz olduğu için yazıyorum hormon değerlerin nasıl çıkıyodu ve değerlerin yüksekken mi kaldın benim fsh 30larda dr lar umutsuz konuşuyor birde beş yıldır uğraşıyoruz iki defa tüp denedik artık çok yıpranmaya başladım cevabın için teşekkürler şimdiden

İnş saol iyi dileklerin için çok soru soruyorum ama kusura bakma aynı sorunumuz olduğu için yazıyorum hormon değerlerin nasıl çıkıyodu ve değerlerin yüksekken mi kaldın benim fsh 30larda dr lar umutsuz konuşuyor birde beş yıldır uğraşıyoruz iki defa tüp denedik artık çok yıpranmaya başladım cevabın için teşekkürler şimdiden
rica ederim sorabilirsin tabi.benimde degerlerim yüksekti ben çocugum olmuyor bu kadarı yeter dedim tedaviyi bıraktım ne test ne tahlil hicbir sey yapmadım 4 ay sonra hamile oldugumu ögrendim hersey kendiliginden yoluna girdi çok şükür yüksek olan hersey düşmüş.benim 12 yıldır olmuyordu düşün artık bana bu imkansızlıklarla veren Allah sanada verecek inşallah üzülme.

12yıl sonra inanmıyorum çok uzun zaman herşeyin zamanı var diye buna deniyor galiba bende zamanı vardır diyorum bazen ama yinede dra gittikçe söylenenleri duydukça üzülmemek elde olmuyor be güzel tamamen aklından çıkartmışsın ve olmuş ben aklımdan çıkartamıyorum malesef allah hayırlı sağlıklı evlat versin hamilelerin duaları kabul olurmuş benim içinde duanı eksik etme

Ederim canım Allah büyük sana ve isteyen tüm kullarına versin mucizesini inşallah en kısa zamanda

Canım merhaba sanırım seninle acıbadem de tanıştık.e2 testi verdiğim gün gebelik sonucunu alacaktınız.ismini hatırlayamadım ama anlattıklarından yola çıkarak bu kanıya vardım. Üzüldüm gerçekten.inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın.

cnm merhaba cok sevindim seninle burda karsilastigima :) evet cnm o andan itibaren bizi daha uzun ve zorlu bi yolculuk bekledi. degerim bi yukseldi bi indi. Aslan bey yok sayamam gebelik gorunuyo değerde bekleyelim dedi. ama ne yazikki bugun adet oldum. o gunden bugune kadar bekledik igneler ilaclar vs... artk önümüze bakicaz :) senin sonuclandi sanirim guzel haberler var mi :)

Arkadaslar yardim edin lutfen bugun hastalandim yarin acibademe gidicem aradm konustm fatih beyin cogunlukla istanbulda oldugunu ancak takiple gene ilgilenecegini solediler hikmet hassa yada aslan beye randevu verebiliceklerini solediler ben hikmet hassa dedm ama kendisiyle ilgili hic blgm yok nasil biri bilmyrm sizler kimi tavsiye edersiniz aslan beymi hikmet beymi? Ona gore degisicem randevumu
canim hikmet hassa osmangazi unv. tüp bebek anabilimdali baskaniydi. 35 yıllık doktor. Nisanda emeklilige ayrilip acibademde yeni gorevine basladi. deneyimli ilgili bi doktor. ve sayesinde pozitifi gördüm ben :) kimyasal oldu gebeligim ama yine de cok memnun kaldm. Aslan beyde Hikmet beyde Fatih beyde harika doktorlar.

cnm merhaba cok sevindim seninle burda karsilastigima :) evet cnm o andan itibaren bizi daha uzun ve zorlu bi yolculuk bekledi. degerim bi yukseldi bi indi. Aslan bey yok sayamam gebelik gorunuyo değerde bekleyelim dedi. ama ne yazikki bugun adet oldum. o gunden bugune kadar bekledik igneler ilaclar vs... artk önümüze bakicaz :) senin sonuclandi sanirim guzel haberler var mi :)
Günaydın canım maalesef negatif benim. Burda bir arkadaş yazmış önceden embriyolog hanım embriyolar 5 gün gelişme göstermedi dedi diye bizde negatif öğrenince aynı açıklama yapıldı. 15 yumurta toplanda herşey iyi güzel gitti meğer 5.gün kaliteli olmayan embriyololar transfer edilmiş.dondurulacak embriyo da kalmamış.dr lar iyi gerçekten ama sinem hanım çok tecrübesiz geldi bize açıklamayı bile güzelce yapamadı soru soruyoruz cevaplayamıyor bilgisi yetersiz izlenimi verdi bize. Sen arayı açmadan tekrar deneyeceksin sanırım inşallah bu sefer güzel sonuçlanır.gerçekten çok yorucu süreç dünden beri atlatmaya çalışıyorum.

Benim dün sonuçlandı negatif
sebepte embryolog hanım 5. gün embryo gelişimi yavaşladı dedi falan filan neden iptal etmedilerse ben ilk denemeyi buradaydım ama ikinci antalya yada izmir olacak güvenmiyorum artık onların labaratuar ekibine şikayettede bulundum orada saatlerce beklemekte cabası
Merhaba benimde dün sizinkiyle aynı sebepten dolayı negatif sonuçlandı ve aynı şekilde embriyolog hanım bize de hiç güven vermedi.başka yerler araştırdınız mı acaba 2.deneme için aklınızda bir yer var mı?

canim hikmet hassa osmangazi unv. tüp bebek anabilimdali baskaniydi. 35 yıllık doktor. Nisanda emeklilige ayrilip acibademde yeni gorevine basladi. deneyimli ilgili bi doktor. ve sayesinde pozitifi gördüm ben :) kimyasal oldu gebeligim ama yine de cok memnun kaldm. Aslan beyde Hikmet beyde Fatih beyde harika doktorlar.
Kendisiyle gorustuk artik tedavim onunla devam edicek evet ilgisini begendim suanlik iyi gidiyo hersey bakalim sizin nekadar oldu yaptirali

Merhaba benimde dün sizinkiyle aynı sebepten dolayı negatif sonuçlandı ve aynı şekilde embriyolog hanım bize de hiç güven vermedi.başka yerler araştırdınız mı acaba 2.deneme için aklınızda bir yer var mı?
araştırıyoruz hala antalyada memorial yada antalya tüp bebek diye düşünüyorum izmirdede kaan bozkurt varmış irenbede ya işte zor yani bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz

o merve denen kadın mıydı konuştuğunuz

Back
X