bende google dan ararken bu yazınızı gördüm açılmasını bekliyordum açılmış ama henüz hekim kadrosu internette yayınlanmamış. Ben Onvak'a yumurta takibine gidiyorum birkaç aydır denedik ama hamilelik elde edemedim ve açıköğretimde okuyorum son senem o yüzden şubat ya da marta erteledim herneyse ama oraya da görünmek isterim açıkçası. Benim gittiğim dr hem çok yoğun hemde çok içime sinmedi hemde 3 dr gezdim Eskişehir'de en çok bu doktorum sşndi içime ama yine de daha iyisini arıyor gibiyim. Doğum için çok para istiyorlar mı fiyatlar nasıl acaba hiçbir bilgim yok ama aşılama felan yaptırmak zorunda kalabilirim o zamanda orayı seçebilirm bir günde ben gezmeye giderim. Size de hayırlı doğumlar...
kızlar ben de oranın cocuk doktorunu merak ediyorum bilen var mı?
açıklamalar için teşekkürler.. bende yakaşık 10 haftalık hamileyim. acıbademden randevu aldım ikili test için muayene ücreti 20 civarındaymışve test için ücret almıyolarmış. telefonda görüşebildim sadece ama çok ilgilendiler...
merhaba
bende acıbadem hastanesine gidiyorum
7 haftalık hamileyim 23 ekimde gittim doktara ssk bakan doktor varmış özlem hanım die baya yogunmuş ama ssklara baktıgı için
bende profesör Başar tekine gittim sadece özele bakıyormuş ssklılar gidemiyormuş..
ama gittigimde doktar benle cok ilgilendi pazartesi gunu tekrar gidicem doktora bakalım neler olucak
bu gittigimdede ogrenicem dogum ücretlerini normal sezeryan ve epidural ın
ben epidural istiyorum ama bakalım nekadar ücret cıkarcaklar[/QUOT
özelden mi gittin onda ücret ne kadar neler farklı
demek adapazarında ögretmensiniz ne güzel orası benim memleketim ben ne yapacagımı bilmiyorum zaten daha cok var doguma..cok rahat bi hamileligim var inş. dogumda iyi olur sizinde hayırlısıyla kucagınıza almanızı dilerim bebişiniz kız mı erkek mi.. sevgiler..
merhaba
bende acıbadem hastanesine gidiyorum
7 haftalık hamileyim 23 ekimde gittim doktara ssk bakan doktor varmış özlem hanım die baya yogunmuş ama ssklara baktıgı için
bende profesör Başar tekine gittim sadece özele bakıyormuş ssklılar gidemiyormuş..
ama gittigimde doktar benle cok ilgilendi pazartesi gunu tekrar gidicem doktora bakalım neler olucak
bu gittigimdede ogrenicem dogum ücretlerini normal sezeryan ve epidural ın
ben epidural istiyorum ama bakalım nekadar ücret cıkarcaklar[/QUOT
özelden mi gittin onda ücret ne kadar neler farklı
ssk gidince 450 tl
özleden gidincede yazdıgım rakamlar
çok teşekkürler inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz.. 14 haftalık olduk ikili testi yapıldı ama daha cinsiyeti belli değil cumartesi gitmeyi düşünüyorum çatlıycam yoksa:)
sizin kaç haftalık sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?