Konuyu açalı neredeyse 2 yıl olmuş :) Ve ben hala ilk zamanki düşüncelerimi savunuyorum. Hastanemden çok memnunum :)) Hiç bir bölümde pişmanlık yaşamadım.
En son 2 hafta önce kapsamlı bir Check-Up yaptırdım. Diş kontrolü de yapılmıştı ve dişlerimle ilgili bir tedavi programı çıkartıldı bana. Ben de 1 hafta önce bu tedaviye başladım.
Dr Ayşegül Bardakçı hanım 8 adet dolgumu yeniledi, süper oldu :) ve 3 gün önce de Çene Cerrahı
Dr. Evre Baltalı gömülü 20'lik yaş dişimi aldı. Evet biliyorum, soyadını duyunca ben de gerildim biraz
Ama aksine çok pozitif ve neşeli bir doktor :) Güvenle dişlerinizi emanet edebilirsiniz :)
Daha önce yaklaşık 14 yıl önce sol alt 20'lik dişim aynı şekilde gömülüydü ve operasyonla alınmıştı ama 4 saat sürmüştü ve 2 hafta yüzüm şiş gezmiştim. Bu nedenle bu seferkinden korkuyordum. Ama Evre bey'le operasyon 15 dakika sürdü. Anestezi aşamasından, diğer tüm aşamalara kadar sürekli ortamda espiriler uçuştu, güle oynaya alındı dişim ve ben şu anda çok iyiyim :) Hala inanması güç :) Ne şişlik oldu ne ağrı... Şiddetle tavsiye ederim :)