• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eskişehir Acıbadem nicel taşdemir

Bahar_8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
89
17
3
Arkadaşlar uzun zamandır forumdayım pcos var çocuğum olmuyor streste yapmıyorum kilo da verdim ama artık çok bunaldım maddi manevi Herşeyi göze aldım …
İlk aşılamamı nicel beye yaptırmak istiyorum Acıbadem de acaba giden yaptıran memnun kalan olumlu sonuç alanlar var mı ücret vs nedir ne değildir

başka tedaviler uygulandımı acaba klomen+çatlatma iğnesi vs,ben gitmedim ama burda bir çok yorum okududum bence geçmiş konuları biraz taramanı öneririm
acıbademde mine hanımla görüşme yapmışmıydın hiç, bence genel bir muayene için ona gitmeni öneririm kaç doktora muayene oldum sayısını bilmem ama onun gibi detaylı muayene edeni hiç görmemiştim

başka tedaviler uygulandımı acaba klomen+çatlatma iğnesi vs,ben gitmedim ama burda bir çok yorum okududum bence geçmiş konuları biraz taramanı öneririm
acıbademde mine hanımla görüşme yapmışmıydın hiç, bence genel bir muayene için ona gitmeni öneririm kaç doktora muayene oldum sayısını bilmem ama onun gibi detaylı muayene edeni hiç görmemiştim

evet diğer tedaviler tabiki uygulandı. Letu+çatlatma diyetler sporlar kürler doğal şeyler vitaminler herşeyi denedim pcos olduğu için bi süre sonra sporda diyette de zorlandım veremedim doğru düzgün
Aşılama artık vakti gibi psikolojim biraz sallantıda o yüzden
Öyle işte

Selamlar, ben orada tedavi görüyorum. Ekip güvende hissettiriyor ki tecrübelerime dayanak en önemli şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Nerede tedavi olursak olalım birazda kendi kendimizin doktoru olup iyice araştırıp doktoru doğru sorular sorup kendi durumumuzu ve tedaviyi iyi tanımak lazım. Evet maddi olarak zorlayıcı bi süreç ama şu ana kadar gereksiz hiç bir şey yapmadılar. Sayfalarca soru hazırlayıp gitmiştik ilk görüşmeye biz sormadan hepsinin yanıtını verdi hoca. O yüzden sizi de sizin özelinizde iyi yönlendirecektir. Herkesin aynı teşhiş bile olsa tedavisi çok kişisel.

Back
X