başka tedaviler uygulandımı acaba klomen+çatlatma iğnesi vs,ben gitmedim ama burda bir çok yorum okududum bence geçmiş konuları biraz taramanı öneririm
acıbademde mine hanımla görüşme yapmışmıydın hiç, bence genel bir muayene için ona gitmeni öneririm kaç doktora muayene oldum sayısını bilmem ama onun gibi detaylı muayene edeni hiç görmemiştim
Merhaba,Arkadaşlar uzun zamandır forumdayım pcos var çocuğum olmuyor streste yapmıyorum kilo da verdim ama artık çok bunaldım maddi manevi Herşeyi göze aldım …
İlk aşılamamı nicel beye yaptırmak istiyorum Acıbadem de acaba giden yaptıran memnun kalan olumlu sonuç alanlar var mı ücret vs nedir ne değildir
kesinlikle katılıyorum size yunus emreden sonra banada heryer 1.sınıf geliyor, çider derneğini bende takip edeyim ozamanValla yunusemreden sonra bana her yer 1. Sınıfşaka bir yana içinize sinen, muhattap bulabildiğiniz, kendinizi güvende hissettiğiniz yerde olmanız başarıyı etkileyen en güzel faktör bence. İstanbul yakın mesafe halledilir ama tedavi başlayınca asistanlara bırakıp ezbere iş yapacaklarsa dünyanın en iyi labı olsa yine sorun çıkacaktır. İnstagram da ÇİDER derneği var Aliye Hanım yönetiyor hem farklı doktorlarla canlı yayın yapıyorlar doktor tanıyorsunuz hem de indirimden yararlanıyorsunuz İstanbul içi özellikle. Takip etmenizi öneririm hala doktor arayışındaysanız
Kan tahlilleri vs çok yüksek maliyetli oldugu için nicel beyin asistanları normal kadın doğum bölümünden kayıt açtır ordan kan tahlillerini yaptır dediler.. kayıt açtırdım ilk önüme gelen doktor ceren hanımdı direk onun yanına girdim. İnanılmaz tatlı bir hekim, görüşme sırasında tahlilleri bilgsayara girerken nicel bey mi siz gönderdi siz mi tercih ettiniz dedi. Yok ben tercih ettim dedim nicel beyle biraz soğukmuş araları sevmeyiz birbirimizi, zeytin dalı uzatıyor sandım gibi bi cümle kurdu belki bu yüzden 2. Sınıf demiştir bilemedim ama bence nicel bey alanında çok başarılı, inşallah sonuçlarımız pozitif olurben acıbademde ceren hanımada gitmiştim tekrarlayan kayıplarım için bana tüp bebek önermişti genetik taramalı ama istabulda yaptır demişti daha iyi bir hastahanede onun söylediğine göre eskişehir acıbadem 2. sınıf bir hastahane
Cyclo yu hiçbi yerde bulamıyoruzresmenİyi günler, Eskişehirde Lucrin ve cyclo-progynova bulabileceğim bir eczane var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?