- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Amin canım inşallah. Senin de bu sefer tedavin sorunsuz ilerler inşallahSenden de güzel haberler alırız inşallah transfer sen sonra hep beraber geri sayıma başlarımız
Moralleri hep yüksek tutalım, dua edelim . Inşallah Allah hep hayırlısıyla bebeklerimizi hayata getirmemize yardımcı olurİnşallah kesede görürsün sorunsuz şekilde ordan kadın doğumcuya biz daha buralardayız hele ben bilmiyorum artık ne olur
Aralar Canim beni de akşamüzeri aramıştı aramazlarsa sen ara 17.00 gibiYarın kuzum da arayan soran yokcidden nasıl geçer diyorum geçti
Olmazsa ararsın. Zaten heyecanlı bir durum birde belirsizlik stres yapıyor. Hayırlısı ile güzelce gececek yarın bebişin göbüşünde olacak cok güzel cok heyecanlıYok canım aramadım ben arasam mı düşünüyorum
Dayanamam zaten ararım birazdan canan hanımı.Aralar Canim beni de akşamüzeri aramıştı aramazlarsa sen ara 17.00 gibi
Amin canım benim hepimiz güzelce sırayla veririz insallah güzel haberlerimiziOoo 9 çok iyi hadi inşallah senin bebiside bekleriz burda :)
Amin canım inşallahOlmazsa ararsın. Zaten heyecanlı bir durum birde belirsizlik stres yapıyor. Hayırlısı ile güzelce gececek yarın bebişin göbüşünde olacak cok güzel cok heyecanlı
Sende var mı heyecanAmin canım benim hepimiz güzelce sırayla veririz insallah güzel haberlerimiziRabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah
Sanırım 16-16.30 gibi aramıştı beni sen ara cnimm strese girme ara geç bosverDayanamam zaten ararım birazdan canan hanımı.
16 ya kadar beklerim canım ararım sonra.Sanırım 16-16.30 gibi aramıştı beni sen ara cnimm strese girme ara geç bosver
Evet kalp atışınıda dinleyip postalıyorYok daha değil bakalım, kalp atışını da Nicel Hoca bakıyormuş sanırım, ondan sonra bakarız galiba doktor. Bir emin olalım inşallah da.
Her an gelebilir canımİnsallah canımsenin nasıl gidiyor dinlendirmedesin geldimi kırmızılar
İnşallah canmMoralleri hep yüksek tutalım, dua edelim . Inşallah Allah hep hayırlısıyla bebeklerimizi hayata getirmemize yardımcı olur
Bu arada sen nasılsın canım var mı belirtiSanırım 16-16.30 gibi aramıştı beni sen ara cnimm strese girme ara geç bosver
Embriyologlar çalışmada olduğu için benide geç aramislardi. 4-5 gibiEvet canım transferim var bekleyim biraz daha olmazsa ararım bende
Aynen canım yüksek tut moralini hepiniz dualarımdasız.inşallah bu topik bebişlerle dolcakİnşallah canmNicel beyin dediği gibi son yumurtaya kadar devam
Büyük ihtimal öyledirler canım çook kalabalıktı geçen hafta da.Embriyologlar çalışmada olduğu için benide geç aramislardi. 4-5 gibi
Sen zaten doğal yollada kaç kez kalmışsın canım. Hayırlısıyla bı şekilde olacak insİnşallah canmNicel beyin dediği gibi son yumurtaya kadar devam
Saat 17:30 gibi aradılar beni de. Ararlar daha bekle sen birazcık daha. Bugün nicel beyin işlemleri biraz çoktu galiba anca arıyorlar yoğun oluncaKızlar dayanamayıp aradım canan hanımıişlemdeymiş embriyologlar yoğun bir gün dedi. Gün içinde muhakkak ararlar merak etmeyin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?