- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Banada bırakabilirsin dedi bende sordum. Ben yatamıyorum ya dolaşasım varBenimde yarım paket kaldı ama içmedim sordum içme dedi hemşire
Ben hiç yatmadim desem.yalan olmaz hatta ertesi gün prolutor vurunmak için sağlık ocağına gittim.bir sokak arkada yürüdüm.yavas yavaşBanada bırakabilirsin dedi bende sordum. Ben yatamıyorum ya dolaşasım var
Değişik bir enerjim varBen hiç yatmadim desem.yalan olmaz hatta ertesi gün prolutor vurunmak için sağlık ocağına gittim.bir sokak arkada yürüdüm.yavas yavaş
Ben de bıraktım, ama istersen kullanabilirsin, sen bilirsin demişti hemşire.Kızlar argifertili transferden sonra bıraktınız mı
Aslında önemli olan folik asit olması değil mi. Neyse riske atmayım folitayı kullanayım.Ben de bıraktım, ama istersen kullanabilirsin, sen bilirsin demişti hemşire.
Folwo vermediler mi canım.Aslında önemli olan folik asit olması değil mi. Neyse riske atmayım folitayı kullanayım.
Yok canım folita verdiFolwo vermediler mi canım.
Tedaviye başlarken folita transfer sonrası folwo demişlerdi. Herkese farklıdır demekki. Seninde sebepsizdi değil mi, takviyeyi Nicel bey mi verdi yoksa kendin mi kullandın. Vermiyor çünküYok canım folita verdi
Nicel bey verdi bana transfer öncesi argifertil transfer sonrası follitaTedaviye başlarken folita transfer sonrası folwo demişlerdi. Herkese farklıdır demekki. Seninde sebepsizdi değil mi, takviyeyi Nicel bey mi verdi yoksa kendin mi kullandın. Vermiyor çünkü
Benimde sebepsiz infertilite bu aradaNicel bey verdi bana transfer öncesi argifertil transfer sonrası follita
Bizde eşimde sperm azlığı vey avaşlığı var canım. İlk muayeneden bugune kadar argifertil kullandım nicel bey vermişti. Şimdi folita vermiş. Nicel beye başlamadan regenesis max kullanıyordum onu da kadın doğumcu vermiştiTedaviye başlarken folita transfer sonrası folwo demişlerdi. Herkese farklıdır demekki. Seninde sebepsizdi değil mi, takviyeyi Nicel bey mi verdi yoksa kendin mi kullandın. Vermiyor çünkü
Bizden öncekilere farklı vermiş ilaçları demek kiNicel bey verdi bana transfer öncesi argifertil transfer sonrası follita
Benim dönem tedavi olanlara hep folwo vermişti.Nicel bey verdi bana transfer öncesi argifertil transfer sonrası follita
Pkos mu vardı canim. Yumurtlamana engel değil demekki ondan sebepsizdir.Benimde sebepsiz infertilite bu arada
Evet polikistik over var bir tekPkos mu vardı canim. Yumurtlamana engel değil demekki ondan sebepsizdir.
Folita verdiler bana da , o folik asit zaten :)Aslında önemli olan folik asit olması değil mi. Neyse riske atmayım folitayı kullanayım.
Aynen canım kalan argifertiller için dedim onuFolita verdiler bana da , o folik asit zaten :)
Aminn inşallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı sıhhatli bebeklerle dolsun herkese sağlıklı ,mutlu bebekli yıllarKızlar inşallah 2021 bize uğurlu gelir, hepimize sağlıklı tatliş bebekler nasip olur. Hepinize mutlu mutlu yeni yıllar
İyi yıllar canım inşallah güzel bir yıl olur hepimiz için. Sağlıklı,huzur dolu,bereketli,aşklı ve bebişliKızlar inşallah 2021 bize uğurlu gelir, hepimize sağlıklı tatliş bebekler nasip olur. Hepinize mutlu mutlu yeni yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?