Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Teşekkür ederim canım amin inan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor
Aynı şekilde seninde güzel haberlerini alınca bizde sırıtıcaz inşallahhh canım benim sen naptın nasilsin ne zaman başlıyorsun

Çok sevindim ben de , bizim Ahmet Cansel Bey de öyle germiyor hiç insanı. Bundan sonra daha kolay herşey normal çıkmış ne güzel.
Evet başladı kuzumm zor ama hamilelik yüzünden bulantı yaşamak çok güzel bir duyguymus ya rabbim sana da nasip etsin inşallah
Benim de 12. Haftadan sonra baya azalmıştı. Sonra iştah açıklığı da oluyor

Aynı şekilde seninde güzel haberlerini alınca bizde sırıtıcaz inşallahhh canım benim sen naptın nasilsin ne zaman başlıyorsun
Canım hiç belli değil canım önümüzdki ay mı başlar sonraki ay mı. Bende tam iyi olmadan aramak istemedim. Karantinam bitti ama evdeyim çıkmıyorum bugun biraz kötü hissettim kendi mi aile hekimi normal dedi. Bakalım artık çok şükğr kötü bir şekilde geçirmedim hiç olmazsa

Çok sevindim ben de , bizim Ahmet Cansel Bey de öyle germiyor hiç insanı. Bundan sonra daha kolay herşey normal çıkmış ne güzel.
Sağol canım.Suan öyle görünüyor Bu arada kızlar ben bı kaç gündür rahim bölgemde pıt pıt biseyler hissediyorum. Ani bişey olursa yada yatakta hızlı donersem falan.Bebek hareketlerini hissetmek için erken mi acaba yanlış mı yoruyorum.

Cok sevindim canım senin adına. İçin beynin rahatlamıştır insallah artık sorunsuzca ilerler hersey

Bilmiyorum kuzum arada bendede oluyor cok şişkinlik ve gaz var ona yoruyordum gaz degilde bebişmi ki bende kasılma oluyor bebek solda ama hem sagda hem solda oluyor. Bizden önde giden hamişler daha net bilir sanırım ben unutmusum

Vampirella bikaç gündür göbeğin bir tarafında tostopan olup, orayı zorlayarak karnımdan kaçma denemelerinde Artık hareket ettikçe göbeğim de dalgalanıyo baya dışardan belli

Bu arada aşımızı olduk. Ama ne olmak... hastanenin kayıt alan sekreterinden, aşıyı yapan hemşiresine kadar hepsi beni çok kınadılar. Aaaaa gebe misin aaaa sen gebesin aaaa cidden aşı mı olcaksın aaaa nasıııı ayyy denenmedi yazıyo burdaaa olcak mısın sahidenn e zararı yok mu o zamannn ?!?! Şeklinde beni yaaayyy gibi gerdiler. Zaten stresli gitmiştim iyice gergin ayrıldım. Ama oldum yani inatla tabi. Ya tereddütün varsa uzman doktor çağırırsın, beni ne geriyosun?! Öyle yani. İnşallah bir yan etki yaşamadan atlatır gideriz.

Minicik ayaklarıyla neler yapamıyor kuzu şifa olsun canım sıkıntı yaşamazsın inşallah. Türkiyede denenmedi ama yurt dışında hamilelere yapıyorlarmış aşı. Nerde aşı oldun şehir hastanesinde mi? Dediğin gibi kendileri yorum yapacağına doktor çağırsalarmış keşke. Bizde biliyorsun illa bir muhalefet çıkıyor

Cok sevindim canım senin adına. İçin beynin rahatlamıştır insallah artık sorunsuzca ilerler hersey
Evet canım gitmem iyi oldu. Ense ölçümü yapmak zormuş 1 mm oynama olabiliyormuş. Farklı görüş almak rahatlattı Sen nasılsın canım. İkili tarama olacaktı değil mi

12-13 haftada başlayabilir deniyor gaz gibide değil. Sendede oluyor demekki. Ufaktan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…