- 19 Ekim 2020
- 437
- 1.028
- 33
- 30
Aynı şekilde seninde güzel haberlerini alınca bizde sırıtıcaz inşallahhh canım benimTeşekkür ederim canım amininan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor
Çok sevindim ben de , bizim Ahmet Cansel Bey de öyle germiyor hiç insanı. Bundan sonra daha kolay herşey normal çıkmış ne güzel.Kızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Benim de 12. Haftadan sonra baya azalmıştı. Sonra iştah açıklığı da oluyorEvet başladı kuzumm zor ama hamilelik yüzünden bulantı yaşamak çok güzel bir duyguymus ya rabbim sana da nasip etsin inşallah
Canım hiç belli değil canım önümüzdki ay mı başlar sonraki ay mı. Bende tam iyi olmadan aramak istemedim. Karantinam bitti ama evdeyim çıkmıyorum bugun biraz kötü hissettim kendi mi aile hekimi normal dedi. Bakalım artık çok şükğr kötü bir şekilde geçirmedim hiç olmazsaAynı şekilde seninde güzel haberlerini alınca bizde sırıtıcaz inşallahhh canım benimsen naptın nasilsin ne zaman başlıyorsun
Sağol canım.Suan öyle görünüyorÇok sevindim ben de , bizim Ahmet Cansel Bey de öyle germiyor hiç insanı. Bundan sonra daha kolay herşey normal çıkmış ne güzel.
Ciddi misinSağol canım.Suan öyle görünüyorBu arada kızlar ben bı kaç gündür rahim bölgemde pıt pıt biseyler hissediyorum. Ani bişey olursa yada yatakta hızlı donersem falan.Bebek hareketlerini hissetmek için erken mi acaba yanlış mı yoruyorum.
Ben kullanamdım herhangi bir bilgim yok.Kızlar ganopetly iğnede hcg var mı içeriyor mu
Kıpırdanma gibi canım. Tabi erken bilmiyorum ben mi yanlış hissediyorum önceden yoktuCiddi misinkalbi mi atıyor acaba
Olabilir canım zayıf olduğun için erken hissedebilirsinKıpırdanma gibi canım. Tabi erken bilmiyorum ben mi yanlış hissediyorum önceden yoktu
Cok sevindim canım senin adına. İçin beynin rahatlamıştırKızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Şifa olsun canımÇok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.
Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...
Var diye biliyorum canım sonucta catlatma iğnesiKızlar ganopetly iğnede hcg var mı içeriyor mu
Bilmiyorum kuzum arada bendede oluyor cok şişkinlik ve gaz var ona yoruyordum gaz degilde bebişmi kiSağol canım.Suan öyle görünüyorBu arada kızlar ben bı kaç gündür rahim bölgemde pıt pıt biseyler hissediyorum. Ani bişey olursa yada yatakta hızlı donersem falan.Bebek hareketlerini hissetmek için erken mi acaba yanlış mı yoruyorum.
CanımsınızBugun biraz boğaz ağrım ve halsizliğim vardı aile hekimine mesaj attım bir süre daha belirtiler devam edecek panik yapma dedi. Onun dışında iyiyim çok şükür. Sen nasılsın vampirella nasıl
Minicik ayaklarıyla neler yapamıyor kuzuVampirella bikaç gündür göbeğin bir tarafında tostopan olup, orayı zorlayarak karnımdan kaçma denemelerindeArtık hareket ettikçe göbeğim de dalgalanıyo baya dışardan belli
Bu arada aşımızı olduk. Ama ne olmak... hastanenin kayıt alan sekreterinden, aşıyı yapan hemşiresine kadar hepsi beni çok kınadılar.Aaaaa gebe misin aaaa sen gebesin aaaa cidden aşı mı olcaksın aaaa nasıııı ayyy denenmedi yazıyo burdaaa olcak mısın sahidenn e zararı yok mu o zamannn ?!?! Şeklinde beni yaaayyy gibi gerdiler. Zaten stresli gitmiştim iyice gergin ayrıldım. Ama oldum yani inatla tabi. Ya tereddütün varsa uzman doktor çağırırsın, beni ne geriyosun?! Öyle yani. İnşallah bir yan etki yaşamadan atlatır gideriz.
Evet canım gitmem iyi oldu. Ense ölçümü yapmak zormuş 1 mm oynama olabiliyormuş. Farklı görüş almak rahatlattıCok sevindim canım senin adına. İçin beynin rahatlamıştırinsallah artık sorunsuzca ilerler hersey
12-13 haftada başlayabilir deniyorBilmiyorum kuzum arada bendede oluyor cok şişkinlik ve gaz var ona yoruyordum gaz degilde bebişmi kibende kasılma oluyor bebek solda ama hem sagda hem solda oluyor. Bizden önde giden hamişler daha net bilir sanırım ben unutmusum
Var diye biliyorum canım sonucta catlatma iğnesi
Var diye biliyorum canım sonucta catlatma iğnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?