Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bazı doktorlar sadece panik yaptırıyor canım iyi oldu farklı birinden görüş aldığın. Doktor konusu sana kalmış artık kime daha çok ısınıp güvendiysenn ona git canım
Murat bey beni yersiz çok korkuttu. Melihe giderim diye düşünüyorum canım. Onu sevdim bayağı

Yaa gözün aydın canım benim kuş gibi olmusundur çok sevindim gerçekten

Daha çok güzel günler göreceğiz inşallahhh Melih beye mi devam edeceksin
Aminn hepimiz inşallah görelim canım Evet test falan derken 20. Haftaları bulur. Hepte değiştirmiyim diyorum. İclerinde en cana yakın, iyi bilgi veren Melihti Sen nasılsın canim. Karar verdin mi doktora? 10 gün geçmesini bekliyorsun degilmi gitmek icin

O doktor iyi canım İyiyim çok şükür Bulantilar baslad artık. Cuma gününe randevu aldım dilek Ulusoya gidicem bakalım açılışı yapalım onunla

O doktor iyi canım İyiyim çok şükür Bulantilar baslad artık. Cuma gününe randevu aldım dilek Ulusoya gidicem bakalım açılışı yapalım onunla
Oy kiyamam demek başladi ins benim gibi olmaz Hayırlı olsun ins memnun kalırsın canım. Bu arada benim bayağı geçti belirtiler. Bulantı var ama eskisi gibi değilim demekki 3 ay sonra geçiyor

Oy kiyamam demek başladi ins benim gibi olmaz Hayırlı olsun ins memnun kalırsın canım. Bu arada benim bayağı geçti belirtiler. Bulantı var ama eskisi gibi değilim demekki 3 ay sonra geçiyor
Bir gün oluyor bir gün olmuyor bulantilar ama oldumu da mutlu oluyorum hamileligin belirtileri bunlar diyorum inşallah kalırım ya

Evet başladı kuzumm zor ama hamilelik yüzünden bulantı yaşamak çok güzel bir duyguymus ya rabbim sana da nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım amin inan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor

Senden gelecek güzel haberle biz de aynen o şekil sırıtıcaz
Sağlığın ne durumda?
Canımsınız Bugun biraz boğaz ağrım ve halsizliğim vardı aile hekimine mesaj attım bir süre daha belirtiler devam edecek panik yapma dedi. Onun dışında iyiyim çok şükür. Sen nasılsın vampirella nasıl

Teşekkür ederim canım amin inan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor
Bizde aynı şekilde senin sonucunda mutlu olcaz Şimdi diğer adetle baslayacakmisin canım. Sonuçta bitiyor az kaldi

Bizde aynı şekilde senin sonucunda mutlu olcaz Şimdi diğer adetle baslayacakmisin canım. Sonuçta bitiyor az kaldi
Canım hiç bilemedim onu tam iyi olmadan aramak istemedim açıkçası bu ay başlar mıyız diye soramadım. Adetim bayrama denk gelebilir inşallah erken olurum ya da birazcık geç. Takvime göre bayramın 1. Günü Birde çok ilaç kullandım bir ay daha erteler mi diye de düşünmüyor değilim

Negatiften sonra sorarsın bakalım ne diyecekler. Hangi şekilde iyiyse öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…