Murat bey beni yersiz çok korkuttu. Melihe giderim diye düşünüyorum canım. Onu sevdim bayağıBazı doktorlar sadece panik yaptırıyor canım iyi oldu farklı birinden görüş aldığın. Doktor konusu sana kalmış artık kime daha çok ısınıp güvendiysenn ona git canım
Yaa gözün aydın canım benim kuş gibi olmusundur çok sevindim gerçektenKızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Hadi bakalım hayırlısı olur aşı şifa olsunÇok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.
Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...
Çok sağol canım.Yaa gözün aydın canım benim kuş gibi olmusundur çok sevindim gerçekten
Daha çok güzel günler göreceğiz inşallahhhÇok sağol canım.Gerçekten öyle oldu. Baktım kötü bişey demiyor rahatlayinca aklıma cinsiyet bile geldi
Aminn hepimiz inşallah görelim canımDaha çok güzel günler göreceğiz inşallahhhMelih beye mi devam edeceksin
O doktor iyi canımAminn hepimiz inşallah görelim canımEvet test falan derken 20. Haftaları bulur. Hepte değiştirmiyim diyorum. İclerinde en cana yakın, iyi bilgi veren Melihti Sen nasılsın canim. Karar verdin mi doktora? 10 gün geçmesini bekliyorsun degilmi gitmek icin
Oy kiyamam demek başladi ins benim gibi olmazO doktor iyi canımİyiyim çok şükür Bulantilar baslad artık. Cuma gününe randevu aldım dilek Ulusoya gidicem bakalım açılışı yapalım onunla
Bir gün oluyor bir gün olmuyor bulantilar ama oldumu da mutlu oluyorum hamileligin belirtileri bunlar diyorumOy kiyamam demek başladi ins benim gibi olmazHayırlı olsun ins memnun kalırsın canım. Bu arada benim bayağı geçti belirtiler. Bulantı var ama eskisi gibi değilim demekki 3 ay sonra geçiyor
Yaa bulantılarıb mı başladıO doktor iyi canımİyiyim çok şükür Bulantilar baslad artık. Cuma gününe randevu aldım dilek Ulusoya gidicem bakalım açılışı yapalım onunla
Öyle gerçekten ne kadar zor olsada belirti kaybolduğu günler korkuyordum.Bir gün oluyor bir gün olmuyor bulantilar ama oldumu da mutlu oluyorum hamileligin belirtileri bunlar diyoruminşallah kalırım ya
Bugün az oldu sabahtan bulantım yoktu bir garip oldum gerçektenÖyle gerçekten ne kadar zor olsada belirti kaybolduğu günler korkuyordum.
Evet başladı kuzumm zor ama hamilelik yüzünden bulantı yaşamak çok güzel bir duyguymus ya rabbim sana da nasip etsin inşallahYaa bulantılarıb mı başladıben burdayım diyor sana
Teşekkür ederim canım aminEvet başladı kuzumm zor ama hamilelik yüzünden bulantı yaşamak çok güzel bir duyguymus ya rabbim sana da nasip etsin inşallah
Senden gelecek güzel haberle biz de aynen o şekil sırıtıcazTeşekkür ederim canım amininan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor
CanımsınızSenden gelecek güzel haberle biz de aynen o şekil sırıtıcaz
Sağlığın ne durumda?
Bizde aynı şekilde senin sonucunda mutlu olcazTeşekkür ederim canım amininan sizin güzel haberlernizle bile o kadar mutlu oluyorum ki ağzım kulaklarımda okuyorum eşim bile kızlardan haber mi var sırıtmaya başladın diyor
Canım hiç bilemedim onu tam iyi olmadan aramak istemedim açıkçası bu ay başlar mıyız diye soramadım. Adetim bayrama denk gelebilir inşallah erken olurum ya da birazcık geç. Takvime göre bayramın 1. GünüBizde aynı şekilde senin sonucunda mutlu olcazŞimdi diğer adetle baslayacakmisin canım. Sonuçta bitiyor az kaldi
Negatiften sonra sorarsın bakalım ne diyecekler. Hangi şekilde iyiyse öyle olsunCanım hiç bilemedim onu tam iyi olmadan aramak istemedim açıkçası bu ay başlar mıyız diye soramadım. Adetim bayrama denk gelebilir inşallah erken olurum ya da birazcık geç. Takvime göre bayramın 1. GünüBirde çok ilaç kullandım bir ay daha erteler mi diye de düşünmüyor değilim
Amin canımNegatiften sonra sorarsın bakalım ne diyecekler. Hangi şekilde iyiyse öyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?