Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Karşısındakinin çok düzgün maske takması lazım. Bununla geçmiş olsun...

Ben ilk negatif tüp Bebek sonrası tanıştım belki var di bilmiyorum ama hayırlısı ya
Annende var mıydı canım.
Karşısındakinin çok düzgün maske takması lazım. Bununla geçmiş olsun...
Evet tek tarafın korunması yetmiyor. Bizim aylardır Ankara’ya gitmeme sebebimiz taşıyıcıysak annemlere bulaştırmamak içindi. Geçti gitti nerdeyse çok şükür. 14 gün sonra antikor testi yaptırmayı düşünüyorum

Gerçekten bunları ben de duydum , kaç kişi yakalanıyor böyle pozitif olduğu halde, zatwn bu yüzden bitmiyor, taziyeye gidenler, gezmeye gidenler buralarda maske takılmıyor zaten, çarşıda pazarda kimse maskesini burnunun altına bile indirmiyor. Hep aile arasında ya da çalışanlarda ofiste maske takilmadigi için daha çabuk bulaşıyor.

Bitmiş, hadi gözün aydın inşallah bisey çıkmaz.

Kızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi 12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım

Gözün aydın canım çok şükür her şey iyi çıkmış

Çok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.

Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...

Çok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.

Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...
Haklısın canim. Nift diyor ama Nift çok geç olacak benim için sonuç çıkmasıda 3 haftayı bulur. Hatalı çıksa amniyosentez yaptırip sonuç almam 23. Haftaları bulur çok geç bence... Ya birde diyor ilaçlarını 9 ay kullan 3 tane ekol varmıs. 1- ilaçları hemen kes diyenler 2- 3 ay kullan diyenler. 3- Ben 9 ay kullan diyenlerdenim dedi. İnan bu işi çözmek coronayi çözmekten daha zor net bişey yok dedi. Dedim hocam prolutex çok pahalı onu keseyim bari. Tamam onu kullanma dedi. Kanda pıhtılaşman varmı bilmiyorum dedi. Devam et diğerlerine dedi Göbeğine ne oldu laparoskopi falan mı oldun dedi Yok dedim iğnelerden morardı. Valla hali ortada göbeğimin ne zamana kadar kullanicam bilmem... Hayırlı olsun canım banada aşı çıksa vurulurdum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…