- 4 Aralık 2017
- 1.326
- 3.005
- 133
Karşısındakinin çok düzgün maske takması lazım. Bununla geçmiş olsun...Çok dikkatli olmak lazım. Ablam iş yerinde yemek yerken sadece maske çıkartıyor. Yemeği özellikle evden götürüyor yemekhaneye gitmemek için su dışında içecek içmiyor maske indirmemek içinona rağmen bulaşmış bir şekilde. Asemptomatik hiç belirtisi yok.
Annende var mıydı canım.Ben ilk negatif tüp Bebek sonrası tanıştım belki var di bilmiyorum ama hayırlısı ya
Evet tek tarafın korunması yetmiyor. Bizim aylardır Ankara’ya gitmeme sebebimiz taşıyıcıysak annemlere bulaştırmamak içindi. Geçti gitti nerdeyse çok şükür. 14 gün sonra antikor testi yaptırmayı düşünüyorumKarşısındakinin çok düzgün maske takması lazım. Bununla geçmiş olsun...
Babamda çıktı sonradan canımAnnende var mıydı canım.
Evet tek tarafın korunması yetmiyor. Bizim aylardır Ankara’ya gitmeme sebebimiz taşıyıcıysak annemlere bulaştırmamak içindi. Geçti gitti nerdeyse çok şükür. 14 gün sonra antikor testi yaptırmayı düşünüyorum
Gerçekten bunları ben de duydum , kaç kişi yakalanıyor böyle pozitif olduğu halde, zatwn bu yüzden bitmiyor, taziyeye gidenler, gezmeye gidenler buralarda maske takılmıyor zaten, çarşıda pazarda kimse maskesini burnunun altına bile indirmiyor. Hep aile arasında ya da çalışanlarda ofiste maske takilmadigi için daha çabuk bulaşıyor.O da ingiliz mutantı. Vücutta uzun süre kalıyormuş. Şu an Türkiyedeki baskın virüsün ingiliz mutantı olduğunu söylüyorlar.
Cidden tam çıldırmalık. Pozitif olduğunu bildiğim bir ailenin çocuğu geçen hafta her gün sitenin bahçesinde diğer çocuklarla oynadı. Başka pozitif olduğunu bildiğim bir kişi, bindi arabasına muhtemelen alışverişe gitti. Başka bir şehirde belediyede çalışan arkadaşımın anlattığına göre “nasolsa evdeyim dur çöp vergisi yatırayım” falan diye belediyeye gelenler oluyormuş... aynı şekilde yine nasılsa evdeyim diye hastaneye cildiyeye filan gidip üç yıl önce çıkan et benini aldırmaya giden mi ararsın, rutin kadındoğum kontrolü yaptıran mı... birbirine iftara giden komşular, filasyon ekibine kendi ismini temaslı söylediği için küsenler...
Biz bu belayı daha çoook çekeriz.
Kendi halimde devam ediyorum sana da geçmiş olsun canm iyisin değil miNerelerdesin sen canım
Teşekkür ederim canım evet daha iyiyim. Biraz öksürük var birde koku kaybı.Kendi halimde devam ediyorum sana da geçmiş olsun canm iyisin değil mi
Kaçıncı günü bugün? Inslalah çabucak iyilesirsin canim .Teşekkür ederim canım evet daha iyiyim. Biraz öksürük var birde koku kaybı.
10. Gün canım yarın karantinam bitiyor ama 14 güne tamamlamadan evden çıkmayı düşünmüyorum. Sonrada bir dahiliye ya da göğüs hastalıklarına gidip baktırıcam bişey var mı kalmış mı diyeKaçıncı günü bugün? Inslalah çabucak iyilesirsin canim .
Bitmiş, hadi gözün aydın10. Gün canım yarın karantinam bitiyor ama 14 güne tamamlamadan evden çıkmayı düşünmüyorum. Sonrada bir dahiliye ya da göğüs hastalıklarına gidip baktırıcam bişey var mı kalmış mı diye
10. Gün canım yarın karantinam bitiyor ama 14 güne tamamlamadan evden çıkmayı düşünmüyorum. Sonrada bir dahiliye ya da göğüs hastalıklarına gidip baktırıcam bişey var mı kalmış mı diye
Teşekkür ederim canım inşallahBitmiş, hadi gözün aydıninşallah bisey çıkmaz.
Teşekkür ederim canımİnşallah hiçbir iz bırakmadan bitmiş gitmiş olur.
Gözün aydın canım çok şükür her şey iyi çıkmışKızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Kızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Şifa olsun canımÇok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.
Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...
Çok sağol canım.Gözün aydın canım çok şükür her şey iyi çıkmış
Bazı doktorlar sadece panik yaptırıyor canım iyi oldu farklı birinden görüş aldığın. Doktor konusu sana kalmış artık kime daha çok ısınıp güvendiysenn ona git canımÇok sağol canım.Korkarak gittim ama olumsuz bişey demedi
Haklısın canim. Nift diyor ama Nift çok geç olacak benim için sonuç çıkmasıda 3 haftayı bulur. Hatalı çıksa amniyosentez yaptırip sonuç almam 23. Haftaları bulur çok geç bence... Ya birde diyor ilaçlarını 9 ay kullanÇok sevindim. Doktor konusunda da, amniyosentez konusunda da bence içgüdülerini dinle. Hangi dr a daha fazla güvendiysen ona göre düşün derim.
Ben de bu akşam aşıya gidiyorum kızlar şans dileyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?