Ay deseydin karar vermek zaten kolay değil. Birde siz başlamayın. Bence çok iyi yaptın bulassa diyelim bir sürü hap kullanılacak asıl onlar bebeğe zararlı.Vampirella bikaç gündür göbeğin bir tarafında tostopan olup, orayı zorlayarak karnımdan kaçma denemelerindeArtık hareket ettikçe göbeğim de dalgalanıyo baya dışardan belli
Bu arada aşımızı olduk. Ama ne olmak... hastanenin kayıt alan sekreterinden, aşıyı yapan hemşiresine kadar hepsi beni çok kınadılar.Aaaaa gebe misin aaaa sen gebesin aaaa cidden aşı mı olcaksın aaaa nasıııı ayyy denenmedi yazıyo burdaaa olcak mısın sahidenn e zararı yok mu o zamannn ?!?! Şeklinde beni yaaayyy gibi gerdiler. Zaten stresli gitmiştim iyice gergin ayrıldım. Ama oldum yani inatla tabi. Ya tereddütün varsa uzman doktor çağırırsın, beni ne geriyosun?! Öyle yani. İnşallah bir yan etki yaşamadan atlatır gideriz.
Kaynanam olmuştu benim çok kötü atlattı canım. İki adet sonra başlarsın olmadı canım ikinci adet ile bakalım doktor bey ne dicekCanım hiç belli değil canım önümüzdki ay mı başlar sonraki ay mı. Bende tam iyi olmadan aramak istemedim. Karantinam bitti ama evdeyim çıkmıyorum bugun biraz kötü hissettim kendi mi aile hekimi normal dedi. Bakalım artık çok şükğr kötü bir şekilde geçirmedim hiç olmazsa
Ay bende bide insülin direnci sınırda çıktı iştahim artsa bile sınırlı yiyeceğim herhaldeÇok sevindim ben de , bizim Ahmet Cansel Bey de öyle germiyor hiç insanı. Bundan sonra daha kolay herşey normal çıkmış ne güzel.
Benim de 12. Haftadan sonra baya azalmıştı. Sonra iştah açıklığı da oluyor
Ben de hissediyordum, erken dedi herkes , hatta doktor bile ama ben pitpitlari hissediyordumSağol canım.Suan öyle görünüyorBu arada kızlar ben bı kaç gündür rahim bölgemde pıt pıt biseyler hissediyorum. Ani bişey olursa yada yatakta hızlı donersem falan.Bebek hareketlerini hissetmek için erken mi acaba yanlış mı yoruyorum.
Turkiyede hamile olup asi olan ilk ve tek hasta olarak literatüre alacaklar seniVampirella bikaç gündür göbeğin bir tarafında tostopan olup, orayı zorlayarak karnımdan kaçma denemelerindeArtık hareket ettikçe göbeğim de dalgalanıyo baya dışardan belli
Bu arada aşımızı olduk. Ama ne olmak... hastanenin kayıt alan sekreterinden, aşıyı yapan hemşiresine kadar hepsi beni çok kınadılar.Aaaaa gebe misin aaaa sen gebesin aaaa cidden aşı mı olcaksın aaaa nasıııı ayyy denenmedi yazıyo burdaaa olcak mısın sahidenn e zararı yok mu o zamannn ?!?! Şeklinde beni yaaayyy gibi gerdiler. Zaten stresli gitmiştim iyice gergin ayrıldım. Ama oldum yani inatla tabi. Ya tereddütün varsa uzman doktor çağırırsın, beni ne geriyosun?! Öyle yani. İnşallah bir yan etki yaşamadan atlatır gideriz.
Hayırlısı artık canım ertelenirsede var bunda bir hayır diyeceğimKaynanam olmuştu benim çok kötü atlattı canım. İki adet sonra başlarsın olmadı canım ikinci adet ile bakalım doktor bey ne dicek
Normalde yürüyüşle insülin direncini düşürebilrsim canım ilaç kullanmadan. Gebelikte nasıl oluyor bilmiyorum. Açlık şekerin nasıl çıktıAy bende bide insülin direnci sınırda çıktı iştahim artsa bile sınırlı yiyeceğim herhalde
Onu nasıl anladılar, kan testinden mi?Ay bende bide insülin direnci sınırda çıktı iştahim artsa bile sınırlı yiyeceğim herhalde
Turkiyede hamile olup asi olan ilk ve tek hasta olarak literatüre alacaklar seni
Ay deseydin karar vermek zaten kolay değil. Birde siz başlamayın. Bence çok iyi yaptın bulassa diyelim bir sürü hap kullanılacak asıl onlar bebeğe zararlı.
Tatlım var mı ağrı sızıYok yaa var başka da. Hatta haberlere falan da doktorlar çıktı son zamanlarda, gebeler de aşı olmalı diye. İlla vardır yani, heralde?
Minicik ayaklarıyla neler yapamıyor kuzuşifa olsun canım sıkıntı yaşamazsın inşallah. Türkiyede denenmedi ama yurt dışında hamilelere yapıyorlarmış aşı. Nerde aşı oldun şehir hastanesinde mi? Dediğin gibi kendileri yorum yapacağına doktor çağırsalarmış keşke. Bizde biliyorsun illa bir muhalefet çıkıyor
Kardeşimin arkadaşıda 3. Aydan sonra oldu. Doktoru ol demisYok yaa var başka da. Hatta haberlere falan da doktorlar çıktı son zamanlarda, gebeler de aşı olmalı diye. İlla vardır yani, heralde?
Tatlım var mı ağrı sızı
Virüsün kendi beter zaten. Bence her türlü aşı iyidir.İlaç veremiyolarmış eğer çok mecbur kalmazlarsa da. Doğum zamanı doğumhanesi hastanesi geleni gideni... daha koruyucu olur diye düşündüm. Bu konuda da 8 tane dr la görüştüm, sadece biri -kendi drum- ben önermiyorum anne babaya bırakılıyor karar dedi, gerisi hep önerdi. Bakalım ya...
Yok yaa var başka da. Hatta haberlere falan da doktorlar çıktı son zamanlarda, gebeler de aşı olmalı diye. İlla vardır yani, heralde?
illa ki vardır tabi ki , ama öyle bile olsa asi olduğun yerde ilk ve tek oldun hangi hastanedeydi?
Türkiye’ye odaklanmışlardır onlarİngiltere, amerika, kanada ve israilde tüm gebelere yapmışlar. 2-3 gün önce amerikada 35.000 gebe üzerinde yapılan çalışmanın makalesi yayınlandı. Aşı bölümündeki hemşire de diyo ki ayyy ama çalışma yapılmadı hiç bu konudaaaBilimsel yayın takip et hemşireee bilimsel yayııınn dicektim, demedim.
Bununla geçmiş olsun canım.iyi yapmışsın parol çıkacaksada düşürür ateşiniAteşim 37.3, bi tane parol aldım nolur nolmaz diye. Kolum dahi ağrımıyo valla şu an.
Bende aşı taraftarıyım. Keşke aşı daha önce çıkıp yeterli miltarda olsaydı da transfer öncesi aşılansaydık hepimizVirüsün kendi beter zaten. Bence her türlü aşı iyidir.
Acıbademde bir hemşire geldi aklıma ismini demiyim. Virüs nedeniyle kapanma gibi bı durum var mı dedim. Bilmiyorumki ben haberleri izlemiyorum demiştiTürkiye’ye odaklanmışlardır onlararada fox haber izlese ordan bile kapardı bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?