Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Ay deseydin karar vermek zaten kolay değil. Birde siz başlamayın. Bence çok iyi yaptın bulassa diyelim bir sürü hap kullanılacak asıl onlar bebeğe zararlı.

Kaynanam olmuştu benim çok kötü atlattı canım. İki adet sonra başlarsın olmadı canım ikinci adet ile bakalım doktor bey ne dicek

Ay bende bide insülin direnci sınırda çıktı iştahim artsa bile sınırlı yiyeceğim herhalde

Ben de hissediyordum, erken dedi herkes , hatta doktor bile ama ben pitpitlari hissediyordum

Turkiyede hamile olup asi olan ilk ve tek hasta olarak literatüre alacaklar seni

Ay deseydin karar vermek zaten kolay değil. Birde siz başlamayın. Bence çok iyi yaptın bulassa diyelim bir sürü hap kullanılacak asıl onlar bebeğe zararlı.

İlaç veremiyolarmış eğer çok mecbur kalmazlarsa da. Doğum zamanı doğumhanesi hastanesi geleni gideni... daha koruyucu olur diye düşündüm. Bu konuda da 8 tane dr la görüştüm, sadece biri -kendi drum- ben önermiyorum anne babaya bırakılıyor karar dedi, gerisi hep önerdi. Bakalım ya...

İngiltere, amerika, kanada ve israilde tüm gebelere yapmışlar. 2-3 gün önce amerikada 35.000 gebe üzerinde yapılan çalışmanın makalesi yayınlandı. Aşı bölümündeki hemşire de diyo ki ayyy ama çalışma yapılmadı hiç bu konudaaa Bilimsel yayın takip et hemşireee bilimsel yayııınn dicektim, demedim.

Virüsün kendi beter zaten. Bence her türlü aşı iyidir.

Yok yaa var başka da. Hatta haberlere falan da doktorlar çıktı son zamanlarda, gebeler de aşı olmalı diye. İlla vardır yani, heralde?
illa ki vardır tabi ki , ama öyle bile olsa asi olduğun yerde ilk ve tek oldun hangi hastanedeydi?

Türkiye’ye odaklanmışlardır onlar arada fox haber izlese ordan bile kapardı bişeyler
Ateşim 37.3, bi tane parol aldım nolur nolmaz diye. Kolum dahi ağrımıyo valla şu an.
Bununla geçmiş olsun canım.iyi yapmışsın parol çıkacaksada düşürür ateşini
Virüsün kendi beter zaten. Bence her türlü aşı iyidir.
Bende aşı taraftarıyım. Keşke aşı daha önce çıkıp yeterli miltarda olsaydı da transfer öncesi aşılansaydık hepimiz

Türkiye’ye odaklanmışlardır onlar arada fox haber izlese ordan bile kapardı bişeyler
Acıbademde bir hemşire geldi aklıma ismini demiyim. Virüs nedeniyle kapanma gibi bı durum var mı dedim. Bilmiyorumki ben haberleri izlemiyorum demişti Zaten çok kısa çalıştı bı daha görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…