Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok hafif ateşim var (37.5), bi de biraz halsizlik var. Onun harici kolum bile ağrımıyor
Bununla geçsin gitsin inşallah
Çok sevindim canım gözün aydın benimki yılan hikayesine dönecek gibi bir his var içimde

Murat bitti bende. Özel iletişim bilgileri verdimi murat ben anca sekretere not bırakıyorum onlar müsait olunca arıyor. Melih bey iyiymiş ilgi özeldeki gibi o zaman. Tabi ücretli olunca bi nevi özel durumunda oluyorsun. Amniyosentezlik bi durum kalmayacak belkide. Bu gelişim haftasında. ultrasonda da normal gözüküyorsa yaptırma bence tabi sen bilirsin. Azda olsa amniyosentezinde riski var sonucta.

İns canimm Yok canim vermediler bende ulaşamıyordum. Anca sekretere ordan sana... Melihe ilk gidince çok şaşırdım Murat'ı ilk gittiğimde begenmistim ya. Ondan kat kat iyiydi Melih.Tıp ta olupta böyle doktor olmasına şaştım. Hazır adam ben bakarım sana diyince ultrasonu daha iyi hem riskli gebelik uzmanı bide doçent bari devam edeyim dedim. İns devaminda hayal kırıklığına uğramam tabi Bı sorayım gidince genetik testi belki ona tamam der. Evet bı riski var sonuçta azda olsa...

Kızlar merhaba bende Eskişehir'deyim ileri derecede polikistik over var.Adetlerim çok düzensiz uzun döngüler arasinda oluyor. İki kere aşılamada yaptırdım. 1tanesi Tıp fakültesinde sonuncusu bu ay Teoman beyde.Olumsuz sonuçlandı. Şu an regligim.Teoman bey bi sonraki ay tüp bebeğe baslayalm dedi. Dün Nicel beyle görüştüm oda aynı şekilde bi sonraki ay tüp bebeğe başlayalım diyor bu ay kist olmuş.Rapor almak için heyetten randevu aldım. Raporla devam edicem yani fakat kafam çok karışık hangisinde devam etmeliyim sizin tecrübelerinize ihtiyacım var Teoman beye giden oldu mu aranızda ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

Ben hep tip fakültesine gitmiştim, kasım ayında yeniden pandemiden dolayı tip fakültesi üreme sağlığı kapanınca direkt acibademe gittik.tip fakültesinde kist var diye hep bir sonraki aya kalıyordu tedavi, nicel bey olan kistin çok önemli olmadığını, gebeliğe engel olmadığını söyleyince hemen başladık 40 gün içinde sonuçlandı herşey. Şimdi sizin de maddi olarak bir probleminiz yoksa, tedaviyi özelde karşılayabilen durumdaysanız acibademde yaptırın. Ama zorlanacaginizi düşünüyorsanız devleti bekleyin, bir de yaşınız daha küçükse. Devlet oyalıyor genelde tip fakültesinde benim öyle oldu .

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Tıp fakültesinde bir aşılama yaptırdım çok hoşuma gitmedi benide baya oyaladilar.Teoman beyide bilemiyorum çok yoğun olduğu için biseyleri atlama gibi bi durum olur mu bu beni düşündürüyor.Başarı oranını bilmiyorum. Yani acıbadem elbette biraz zorlıcaktır maddi açıdan. Ama artik beklemek istemiyorum 5yil oldu 28yasindayim. Off karar veremiyorum.

Ben İlk Teoman beyde baslamistim. Bı aşılamam orada oldu. Teoman bey biraz sert biri ama bilgili, tecrübeli bı doktor. Benim dönemde yoğunluk ve pandemi nedeniyle kapattılar. 6-7 ay beklemek zorunda kaldım. Artık biktigim için Nicel bey'e gittim orada sonuc aldım Tabi maddiyatta önemli. Yaşınız küçük rezervde iyi acil bı durum yok. Bekletmeyeceklerini söylüyorlarsa Teoman beyde de devam edebilirsin. Ben 35 yaşında olduğum için tahammül edemedim korktum bıraktım. Bı arkadaş daha var tanıdığım Teoman beyde şuan iki embriyosu donduruldu transfer bekliyor. Kapanma olacakmı oda bilmiyor sizin bı bilginiz var mı.?

Nicel Bey baya basarili , genelde ilk seferinde oldu çoğu kişinin, en kötü ikinci seferinde tuttu. Inşallah senin de her şey yolunda gider oluverir hemen

Benimde bi bilgim yok dün tüp bebek için istenilen kanları verdim rapor hazirligindayim yani kapancak olsa dosyayı hazirlatirlarmi onuda bilmiyorum ki

Nicel Bey baya basarili , genelde ilk seferinde oldu çoğu kişinin, en kötü ikinci seferinde tuttu. Inşallah senin de her şey yolunda gider oluverir hemen
Ayy inşallah dualarınıza ihtiyacımız var Peki raporlu Nicel beye gidenler ne kadara mal oldu toplamda? Dün görüştüğümde bana 13-14-15 arası düşün dediler.Fakat bi arkadaşımın tanıdığı 20bin civarı tuttu demiş raporlu bi fikriniz varmı

Evet doğru benim raporlu 12 bin. Raporsuz 20 bin tuttu

Amin inşallah karar verebilsek bi sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Amin inşallah canım. Belki bilginiz vardır bilmiyorum Devlette olumsuz olan bı durumu soyliyim. Taze transfer değilde donmuş transfer yaparlarsa ikinci rapor hakkıninda bı kısmı gidiyor. Çok saçma bişey ama öyle bunu baştan soylemiyorlar. İkinci raporun sanırım ilaç hakkında kullanmak zorunda kaliyorsun.

Yok arkadaşın tanıdığı raporlu 20tuttu demiş şaşırdım ve beni düşündüren de sanırım o oldu
Söyle canım hastanin durumuna göre değişiyor. Bizim sebepsizdi Mikroçip dışında ekstra bı ödeme olmadı.Havuz yada başka işlemler varsa fiyat artıyor malesef yada gonal f kullanmissa oda çok pahalı.

Aaa böyle bişey duymuştum sonrada öyle bisey yok die duydum dondurma parasını ayriyetten veriyosun hakkın gitmiyor die duydum.

Söyle canım hastanin durumuna göre değişiyor. Bizim sebepsizdi Mikroçip dışında ekstra bı ödeme olmadı.Havuz yada başka işlemler varsa fiyat artıyor malesef yada gonal f kullanmissa oda çok pahalı.
Yani işte hsg si felan yenismis tekrar istemiş felan dedi arkadaş sanki biraz para için yapılıyor gibi geldi bana dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…