- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Ben de tam tersi çarşı pazar gide gele bi hal oldum son zamanlarda, kardeşimin düğünü var, onun için koşturduk durduk, Allah korudu yine de bisey olmadi çok şükür, bi de maske kolonya çok dikkat ettik .O kadar hiç evden çıkmadan geçiriyorum ki hamileliğimi... yine de işte bir kere bir arkadaşımın evine girmek durumunda kaldım biliyosunuz, ucundan döndük... Allah korusun inşallah böyle geçsin gitsin.
Allah razı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın şükür rahatlamışsındır yaşadığın psikoloji anlaya biliyorumÇok tatlısın Allah razı olsun.Bende her zaman sana, isteyen herkese dua ediyorum
Kan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyorBenim de donmuş transfer edildi transfer den önce ve sonra tam 16 gün prolutex iğne göbekten. Progestan fitil. Ve dört günde bir yapılacak kalçadan progestan içeren iğne verdi ve göbeğim de artık iğne girmiyordu yaparken kan sulandırıcı iğne de yapıyordum mosmor olmuştu.
Doğuma kadar yapılıyor diye biliyorum.Kan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyor
Amin inşallah. Şuan için rahatım canim. Keske onlarda psikolojimizi anlasa...Allah razı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın şükür rahatlamışsındır yaşadığın psikoloji anlaya biliyorum
Transferden sonra başladık negatif sonuç alana kadar devam ettim eğer pozitif sonuç olsaydıda hala devam edenler oluyormuşKan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyor
Kan sulandırıcı işi yılan hikayesi. Gittiğin doktora göre değişiyor. Biri 3 ay sonra kes diyor diğeri 9 ay kullan diyor.Bende ne yapacağımı şaşırdım. Kimi dinliycem bilmiyorumKan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyor
Ben 15. Haftaya kadar kullandım. Sonra doktorum bırakabilirsin dedi. Ama coraspin e devam ediyorumKan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyor
Senin de doğuma az kalmış, nasıl geçiyor günler? Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?Ben 15. Haftaya kadar kullandım. Sonra doktorum bırakabilirsin dedi. Ama coraspin e devam ediyorum
Şaka gibi ama az kaldı cidden. Hangi ara buraya geldi zaman anlamadımSenin de doğuma az kalmış, nasıl geçiyor günler? Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?
Yaa sağlıkla güzelce doğsun inşallah, benim de kipidanip duruyorlar, onlar kıpırdadıkça midem bulanıyorŞaka gibi ama az kaldı cidden. Hangi ara buraya geldi zaman anlamadımbiraz endişe biraz tedirginlik var. Doğum şekli konusunda hala konuşmadık doktorla. Bilmiyorum ben normal doğum nasıl yapicam, sezaryenle nasıl iyilesicem diye düşünüyorum ama bebek de bir şekilde çıkcak dışarı. Bebeği artık sanki avuçlarımin içinde tutuyor gibiyim çok tatlı bir his sen nasilsin. Nasıl minnoşlar
Selam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
İrdelenmek değil de hemşiresine söylerken duydum akşamına da arkadaş kaç mm diye sorunca söyledim. İlk trasferde kaç mmdi nasıl oldu hiç bilmiyordum.Valla sormadım. Nicel bey de söylememişti. Bu tarz ayrıntılar doktorun bileceği iş açıkçası, irdeledikçe de kafadaki sorular artıyor.
Nicel bey 15 mm iyi demişse vardır bir bildiği. Yoksa neden riske atsın?
Benim 9 du sanırım kalınlık , ama bence kalınlığın incelecegini düşünüyordur, çünkü 1 hafta daha var transfer için. Tip fakültesinde benim de hep çok kalın çıkıyordu, yasmin kullanmıştım 3 ay bu yüzden incelsin diye .Selam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
Benimde 8.7 falandı. Ama cok takma rahim duvarı cok kalınsa transferi gercekleştiremiyor. Bunu riske atmaz nicel hoca. Kişiden kişiye degişebiliyor hem benim bu degere ulaşmasını beklerken 25 gün bir ay gecmişti. Bende korkmuştum kalınlaşmıyo adet tarihim geldi diye. ama Rabbim nasip edecekse her türlü oluyor.Selam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
Benim 10.5 mm di. 15 mm olanlarda hep hamile kaldı burada... Sizin gibi endişe etmişlerdi bu kadar kalın transfer olur mu diye ama sıkıntı olmadı.Hatta bı arkadaşın çok kalın oldugu için arkaya doğru embriyoyu atmışlarSelam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular
Anladım canım benim de kafama takılan estrofem daha da kalınlaştırmaz mı?Benim 9 du sanırım kalınlık , ama bence kalınlığın incelecegini düşünüyordur, çünkü 1 hafta daha var transfer için. Tip fakültesinde benim de hep çok kalın çıkıyordu, yasmin kullanmıştım 3 ay bu yüzden incelsin diye .
Kalınlaşmaması ayrı dert kalın olması ayrı dert insan kafaya takacak birşey buluyorBenimde 8.7 falandı. Ama cok takma rahim duvarı cok kalınsa transferi gercekleştiremiyor. Bunu riske atmaz nicel hoca. Kişiden kişiye degişebiliyor hem benim bu degere ulaşmasını beklerken 25 gün bir ay gecmişti. Bende korkmuştum kalınlaşmıyo adet tarihim geldi diye. ama Rabbim nasip edecekse her türlü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?