Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

O kadar hiç evden çıkmadan geçiriyorum ki hamileliğimi... yine de işte bir kere bir arkadaşımın evine girmek durumunda kaldım biliyosunuz, ucundan döndük... Allah korusun inşallah böyle geçsin gitsin.
Ben de tam tersi çarşı pazar gide gele bi hal oldum son zamanlarda, kardeşimin düğünü var, onun için koşturduk durduk, Allah korudu yine de bisey olmadi çok şükür, bi de maske kolonya çok dikkat ettik .

Kan sulandırıcı ne zamana kadar yapılıyor

Senin de doğuma az kalmış, nasıl geçiyor günler? Normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?
Şaka gibi ama az kaldı cidden. Hangi ara buraya geldi zaman anlamadım biraz endişe biraz tedirginlik var. Doğum şekli konusunda hala konuşmadık doktorla. Bilmiyorum ben normal doğum nasıl yapicam, sezaryenle nasıl iyilesicem diye düşünüyorum ama bebek de bir şekilde çıkcak dışarı. Bebeği artık sanki avuçlarımin içinde tutuyor gibiyim çok tatlı bir his sen nasilsin. Nasıl minnoşlar

Yaa sağlıkla güzelce doğsun inşallah, benim de kipidanip duruyorlar, onlar kıpırdadıkça midem bulanıyor ama inşallah sağlıkla gününde doğarlar. Allah isteyen herkese nasip etsin

Selam kızlar. Bugün rahim kalinligi kontrolüm vardı. 15 mm çok güzel dedi nicel hoca haftaya pazartesi transfer dedi. Günde 6 tane estrofeme devam dedi. Şimdi de başka merkezde yaptıran bir arkadaş 14mm üstü iptal ediliyor bizim merkezde diyor. Kafam çok karıştı hamile olan arkadaslar sizin transferde rahim kalınlığınız kaç mmdi? Kafamda deli sorular

Valla sormadım. Nicel bey de söylememişti. Bu tarz ayrıntılar doktorun bileceği iş açıkçası, irdeledikçe de kafadaki sorular artıyor.

Nicel bey 15 mm iyi demişse vardır bir bildiği. Yoksa neden riske atsın?

İrdelenmek değil de hemşiresine söylerken duydum akşamına da arkadaş kaç mm diye sorunca söyledim. İlk trasferde kaç mmdi nasıl oldu hiç bilmiyordum.
Düşündükçe de kafama takıldı.. Haklısın aslında her doktorun farklıdır belki de tedavi yöntemi yoksa riske atmazdı

Benim 9 du sanırım kalınlık , ama bence kalınlığın incelecegini düşünüyordur, çünkü 1 hafta daha var transfer için. Tip fakültesinde benim de hep çok kalın çıkıyordu, yasmin kullanmıştım 3 ay bu yüzden incelsin diye .

Benimde 8.7 falandı. Ama cok takma rahim duvarı cok kalınsa transferi gercekleştiremiyor. Bunu riske atmaz nicel hoca. Kişiden kişiye degişebiliyor hem benim bu degere ulaşmasını beklerken 25 gün bir ay gecmişti. Bende korkmuştum kalınlaşmıyo adet tarihim geldi diye. ama Rabbim nasip edecekse her türlü oluyor.

Benim 10.5 mm di. 15 mm olanlarda hep hamile kaldı burada... Sizin gibi endişe etmişlerdi bu kadar kalın transfer olur mu diye ama sıkıntı olmadı.Hatta bı arkadaşın çok kalın oldugu için arkaya doğru embriyoyu atmışlar Oda tuttu. İnceliği sıkıntı.

Merhabalar. Az önce kontrolden geldim estrofeme başlayacağım. 15 gün sonra kontrol, bi aksilik çıkmazsa da haftasına transfer olacak. Reçete yazdı hemşire şu prolutex otu ocağı söndürür cinsten yeter ki tutsun karşılarız elbette ama kaç ay kullandiniz siz? Oğlumda hiç yoktu bu iğne onun yerine progestan iğne olmuştum hep.

Anladım canım benim de kafama takılan estrofem daha da kalınlaştırmaz mı?

Kalınlaşmaması ayrı dert kalın olması ayrı dert insan kafaya takacak birşey buluyor Nicel hocaya güveniyorum inşallah bu sefer tutar. Yapıştırıcı yöntemi kullanılmış mıydı sende ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…