Evet bizde öyle duymuştuk.Tip fakültesi arkadaşa demiş dondurma parasını kendin öde ikinci hakkın yanmasın diye ama şuan hiç bir şekilde kabul etmiyorlar. Hatta Sevdiye hanım şehir hastanesini aramış onlarda aynı şekilde raporu kullanmak zorundasın demiş.Aaa böyle bişey duymuştum sonrada öyle bisey yok die duydum dondurma parasını ayriyetten veriyosun hakkın gitmiyor die duydum.
Aslında para için yapmiyorlar canım. Mesela bana kalsa daha çok yumurtam olsun diye havuz istedim. Nicel bey gerek yok yeterli dedi. Yada genetige yollamak istiyordum. Onada gerek yok demişti. Parayı dusunseler bunlarin hepsini yaparlardi maliyetli şeyler çünkü.Yani işte hsg si felan yenismis tekrar istemiş felan dedi arkadaş sanki biraz para için yapılıyor gibi geldi bana dedi.
Ayy bunu söylediğin çok iyi oldu ya o zaman rapor hakkımızın gitmesi kötü bi durum valla sağolEvet bizde öyle duymuştuk.Tip fakültesi arkadaşa demiş dondurma parasını kendin öde ikinci hakkın yanmasın diye ama şuan hiç bir şekilde kabul etmiyorlar. Hatta Sevdiye hanım şehir hastanesini aramış onlarda aynı şekilde raporu kullanmak zorundasın demiş.
Aynen öyle o zaman herşeyi yaparlardı. Demek ki öyle degil çok sağolAslında para için yapmiyorlar canım. Mesela bana kalsa daha çok yumurtam olsun diye havuz istedim. Nicel bey gerek yok yeterli dedi. Yada genetige yollamak istiyordum. Onada gerek yok demişti. Parayı dusunseler bunlarin hepsini yaparlardi maliyetli şeyler çünkü.
Gözün Aydın çok sevindimKızlar Turgay beye gittim. Bı sıkıntı çıkmadı Neredeyse tüm organlara bakti.Enseyi iki kez ölçtü Herşeye normal, iyi dedi12+5 haftalık olmuş. Ense kalingi 2.1 mm çıktı. Zaten dedi 2.5 mm de sıkıntı değil. 3.5 mm üstünde bız amniyosentez öneriyoruz dedi. Amniyosenteze gerek yok. Fetal DNA testini yaptırabilirsin dedi. Bebek öldükten 8 hafta sonra onun etkisi olmaz nifty olur dedi.Kime devam edeceksin dedi. Murat beydeydim ama perinatologlar bana daha profesyonel geldi bırakmayı düşünüyorum Murat hocayı dedim. Güldü oda bizim öğrencimiz devam et muratta dedi Birde dedi diyelim Down bebek aldıracak misin. Aldırmaya karşı biraz dini yönden bakıyor geldi bana... Ses etmedim.Cinsiyet sordum demedi tam belli olmaz yasak dedi. Biraz ağzının içiyle konuşuyor ama rahatladım
Şifa olsun canm iyi yapmışsınVampirella bikaç gündür göbeğin bir tarafında tostopan olup, orayı zorlayarak karnımdan kaçma denemelerindeArtık hareket ettikçe göbeğim de dalgalanıyo baya dışardan belli
Bu arada aşımızı olduk. Ama ne olmak... hastanenin kayıt alan sekreterinden, aşıyı yapan hemşiresine kadar hepsi beni çok kınadılar.Aaaaa gebe misin aaaa sen gebesin aaaa cidden aşı mı olcaksın aaaa nasıııı ayyy denenmedi yazıyo burdaaa olcak mısın sahidenn e zararı yok mu o zamannn ?!?! Şeklinde beni yaaayyy gibi gerdiler. Zaten stresli gitmiştim iyice gergin ayrıldım. Ama oldum yani inatla tabi. Ya tereddütün varsa uzman doktor çağırırsın, beni ne geriyosun?! Öyle yani. İnşallah bir yan etki yaşamadan atlatır gideriz.
Ne demek canım.Ayy bunu söylediğin çok iyi oldu ya o zaman rapor hakkımızın gitmesi kötü bi durum valla sağol
Çok sağol canım. İns devamıda öyle olurGözün Aydın çok sevindim
benim gebeme de çıkmış bana sordu bende sen bilirsin kadın doğumcunla görüş sende yaptırmak istiyorsun madem yap derse yaparız dedim henüz aşı randevusu almadı tedavi de bana nicel yaptırma demişti ben yaptırmamıştım tedavi bitince yaptırmıştımTurkiyede hamile olup asi olan ilk ve tek hasta olarak literatüre alacaklar seni
İnşallah canm dualarım sizinle hep iyi haberlerinizi alalımÇok sağol canım. İns devamıda öyle olur
Evet 20 bini geçiyor, çünkü sonrasında kullandığın iğneler falan da eklenince , baya tutuyor .Ayy inşallah dualarınıza ihtiyacımız varPeki raporlu Nicel beye gidenler ne kadara mal oldu toplamda? Dün görüştüğümde bana 13-14-15 arası düşün dediler.Fakat bi arkadaşımın tanıdığı 20bin civarı tuttu demiş raporlu bi fikriniz varmı
Çok tatlısın Allah razı olsun.İnşallah canm dualarım sizinle hep iyi haberlerinizi alalım
Raporlu mu 20bini geçiyor pekiEvet 20 bini geçiyor, çünkü sonrasında kullandığın iğneler falan da eklenince , baya tutuyor .
benim gebeme de çıkmış bana sordu bende sen bilirsin kadın doğumcunla görüş sende yaptırmak istiyorsun madem yap derse yaparız dedim henüz aşı randevusu almadı tedavi de bana nicel yaptırma demişti ben yaptırmamıştım tedavi bitince yaptırmıştım
Evet raporuydu benim de.Raporlu mu 20bini geçiyor peki
Ay ne kötü bu virüs yaa, gittikçe güçleniyor, bir de hint varyantı cıktı başımıza, napcaz bilmem , inşallah korona olmadan atlatıriz bu süreci. Hep korudum kendimi şimdiye kadar ama .Bugün mehmet ceyhan’ın bir açıklaması vardı. Yeni mutant virüsle korona vakaları gebelerde beklenenden çok daha kötü geçebiliyormuşeskiden doğurana kadar pek önermiyorduk ama şu an 3 ayı geçtiği anda mutlaka öneriyoruz demiş.
Kızlar siz de sistemden mutlaka kontrol edin, tanımlayabilirler. Allah hepimizin sonunu hayır etsin
Ya ben kontrol ettim çıkmamış. Olsa hemen vurulurdum. Hamilelerde ilgili çok olumsuz haberler görüyorum erken doğum falan. Bazı ülkeler hamilelere öncelik vermiş riskli diye... Bizdede olsa keşkeBugün mehmet ceyhan’ın bir açıklaması vardı. Yeni mutant virüsle korona vakaları gebelerde beklenenden çok daha kötü geçebiliyormuşeskiden doğurana kadar pek önermiyorduk ama şu an 3 ayı geçtiği anda mutlaka öneriyoruz demiş.
Kızlar siz de sistemden mutlaka kontrol edin, tanımlayabilirler. Allah hepimizin sonunu hayır etsin
İyiki yaptırdın o zaman canım. Ben senin yerinde olsam bende yaptırırdım açıkçasıBugün mehmet ceyhan’ın bir açıklaması vardı. Yeni mutant virüsle korona vakaları gebelerde beklenenden çok daha kötü geçebiliyormuşeskiden doğurana kadar pek önermiyorduk ama şu an 3 ayı geçtiği anda mutlaka öneriyoruz demiş.
Ay ne kötü bu virüs yaa, gittikçe güçleniyor, bir de hint varyantı cıktı başımıza, napcaz bilmem , inşallah korona olmadan atlatıriz bu süreci. Hep korudum kendimi şimdiye kadar ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?