Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aaa böyle bişey duymuştum sonrada öyle bisey yok die duydum dondurma parasını ayriyetten veriyosun hakkın gitmiyor die duydum.
Evet bizde öyle duymuştuk.Tip fakültesi arkadaşa demiş dondurma parasını kendin öde ikinci hakkın yanmasın diye ama şuan hiç bir şekilde kabul etmiyorlar. Hatta Sevdiye hanım şehir hastanesini aramış onlarda aynı şekilde raporu kullanmak zorundasın demiş.

Yani işte hsg si felan yenismis tekrar istemiş felan dedi arkadaş sanki biraz para için yapılıyor gibi geldi bana dedi.
Aslında para için yapmiyorlar canım. Mesela bana kalsa daha çok yumurtam olsun diye havuz istedim. Nicel bey gerek yok yeterli dedi. Yada genetige yollamak istiyordum. Onada gerek yok demişti. Parayı dusunseler bunlarin hepsini yaparlardi maliyetli şeyler çünkü.

Ayy bunu söylediğin çok iyi oldu ya o zaman rapor hakkımızın gitmesi kötü bi durum valla sağol

Aynen öyle o zaman herşeyi yaparlardı. Demek ki öyle degil çok sağol

Gözün Aydın çok sevindim

Şifa olsun canm iyi yapmışsın

Turkiyede hamile olup asi olan ilk ve tek hasta olarak literatüre alacaklar seni
benim gebeme de çıkmış bana sordu bende sen bilirsin kadın doğumcunla görüş sende yaptırmak istiyorsun madem yap derse yaparız dedim henüz aşı randevusu almadı tedavi de bana nicel yaptırma demişti ben yaptırmamıştım tedavi bitince yaptırmıştım

Evet 20 bini geçiyor, çünkü sonrasında kullandığın iğneler falan da eklenince , baya tutuyor .

Ben başladığımdan itibaren hem hastanenin hem de ilaçların fiyatı değişmiştir illaki. Yalnız ilaçlar ciddi yekün tutuyor. Biz yumurta toplama sonrası sanki ilaç işi bitti gibi düşünmüştük mesela. Daha hastaneden çıkarken verdikleri reçete 1200 küsür tuttu. Sonraki kullanılan prolutex’leri falan hiç söylemiyorum

Bugün mehmet ceyhan’ın bir açıklaması vardı. Yeni mutant virüsle korona vakaları gebelerde beklenenden çok daha kötü geçebiliyormuş eskiden doğurana kadar pek önermiyorduk ama şu an 3 ayı geçtiği anda mutlaka öneriyoruz demiş.

Kızlar siz de sistemden mutlaka kontrol edin, tanımlayabilirler. Allah hepimizin sonunu hayır etsin

Ay ne kötü bu virüs yaa, gittikçe güçleniyor, bir de hint varyantı cıktı başımıza, napcaz bilmem , inşallah korona olmadan atlatıriz bu süreci. Hep korudum kendimi şimdiye kadar ama .

Ya ben kontrol ettim çıkmamış. Olsa hemen vurulurdum. Hamilelerde ilgili çok olumsuz haberler görüyorum erken doğum falan. Bazı ülkeler hamilelere öncelik vermiş riskli diye... Bizdede olsa keşke

İyiki yaptırdın o zaman canım. Ben senin yerinde olsam bende yaptırırdım açıkçası

Ay ne kötü bu virüs yaa, gittikçe güçleniyor, bir de hint varyantı cıktı başımıza, napcaz bilmem , inşallah korona olmadan atlatıriz bu süreci. Hep korudum kendimi şimdiye kadar ama .

O kadar hiç evden çıkmadan geçiriyorum ki hamileliğimi... yine de işte bir kere bir arkadaşımın evine girmek durumunda kaldım biliyosunuz, ucundan döndük... Allah korusun inşallah böyle geçsin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…